Добър зъболекар в Бургас

• 454 387
  • 846
  •   2
Отговори
# 165
Някой знае ли д-р Въжарова утре, петък, кога приема - сутрин или следобед?

# 166
Здравейте! Искам да Ви попитам за впечатления от д-р Мирчева, работи с деца. И търся добър детски стоматолог, приемам и други имена и впечатления  Hug

# 167
  • Бургас
И аз търся добър детски стоматолог и ортодонт.
Досега съм водила сина ми при д-р Душепеева, доволна съм, но сега има проблем с никненето не едни постоянни зъбки и ми трябва по-тесен специалист в областта... може би.

# 168
Здравейте!Насочете ме към зъболекар в Меден Рудник.Спешно! Tired

# 169
Здравейте!Насочете ме към зъболекар в Меден Рудник.Спешно! Tired

д-р Гергана Георгиева, Меден Рудник бл. 383 тел 0887/71-22-98
д-р Радост Великова , Меден Рудник бл. 416 вх.3
д-р геновева Димитрова, Меден Рудник ОУ елин Пелин тел 0896/8905-02
д-р Лидия Кънчева, Меден Рудник бл.487 вх. В тел 0896/61-21-18

# 170
страшно много съм доволна от Мацалиеви (Славейков 49 бл.) 3 зъба ми е правила без да ъсетя болка слага си упойки жехната само да гъкне6 веднага спира абе нямам думи просто да опиша колко е добра много съм доволна, само дето не работи с ЗК

ГОЛЯМА МИЗЕРИЯ ПРИ ТЕЗИ МАЦАЛИЕВИ.....  ОТВРАТИЛЕНО МРЪСНО Е..... ЧАК ГРУСНО. НЕ СА ЧУВАЛИ ЗА НОВИ ТЕХНОЛОГИИ И АПАРАТУРА..... РАБОТЯТ ПО ДОПОТОПНИ МЕТОДИ, ОТДАВНА ОТХВЪРЛЕНИ В ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ СТРАНИ.... СЪЖАЛЯВАМ, ВСИЧКИ КОИТО ГИ ПОСЕЩАВАТ....

# 171
Знаете ли дали в Бургас има стоматологичен кабинет, в който работят с лазер?  Моя колежка чула, че има, но никаква информация повече няма.

# 172
някой чувал ли е нещо за д-р Буланова,дали става за детски стоматолог,и издирвам телефон  и къде работи?

# 173
  • Стара Загора
А какви са впечатленията ви от д-р К. Зигов?

# 174
  • Бургас
Мнения за д-р Милина ? /разбрах, че е и добър детски стоматолог и ортодонт.../

# 175
  • Бургас
Мнения за д-р Милина ? /разбрах, че е и добър детски стоматолог и ортодонт.../

Отговарям си сама : добра е  Peace. Днес водих детето, доволна съм. Ако някой има нужда от детски стоматолог и ортодонт - става  Peace

# 176
  • Бургас
къде е кабинета на тази Милина

# 177
  • Бургас
На ул "Кирил и Методий", не обърнах внимание на номера, там на едно място има много лекарски кабинети, няма начин да не го намериш. Ако искаш мога да ти дам телефони.

# 178
  • на20 километра от Бургас
Момичета,моля някой ако има впечатления за д-р Буджева да сподели.Кабинета е зад краставицата.

# 179
На ул "Кирил и Методий", не обърнах внимание на номера, там на едно място има много лекарски кабинети, няма начин да не го намериш. Ако искаш мога да ти дам телефони.
Да не е на ул."Кирил и Методий"№39? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт