Добър зъболекар в Бургас

• 454 666
  • 846
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
на каква възраст е тази Милина

# 181
Най-добрия хирург за мен е д-р Буланов!Преди една седмица ме оперира откриха ми киста на единия зъб.Операцията мина успешно,без абсолютно никакви болки след това...Много съм доволна от него

# 182
Бихте ли ме насочили към добър детски стоматолог в Бургас?

Дъщеря ми е на година и 5 месеца и забелязахме с баща й черна точка на единия кътник и подозираме, че е кариес, тъй като не изчезва повече от седмица.
Нямам идея кой детски стоматолог в града би се занимавал с бебета.  Embarassed

Другото, което ме интересува е има ли детски стоматолози в Бургас, които работят с по-съвременни методи в лечението на кариеса, а не само с третиране със сребърен нитрат (метод, доста остарял, както попрочетох)?

Ако някой има информация, ще съм много благодарна да я сподели, че ни е много притеснено.   bouquet

Прочетох по-назад добри отзиви за д-р Милина, но не знам, дали работи с бебета. newsm78
Препоръчаха ми и д-р Ана Караиванова, която както разбрах е била преди шефка на детското отделение в стоматологията и явно е с голям опит, но е доста възрастна, а аз малко съм предубедена към възрастните специалисти, тъй като определено не са много информирани за новостите.

# 183
Не препоръчвам Караиванова.
Миналото лято водихме сина ми при нея. Той е на 3 г. и тя веднага го обяви за твърде малък да му работи зъбите с машинка. Даже не се и опита. Намаза предните зъбчета със сребърен нитрат, а на кътниците, където имаше кариеси, сложи пломби, без да почисти кариеса предварително #Crazy Бях шокирана, но тя ме успокои, че така трябвало. Никъде из нета не успях да намеря информация за подобен род лечение на млечни зъби, но лекарката ме убеди, че това бил специален материал, с който запечатва зъба, за да не се развива кариеса, докато детето стане достатъчно голямо, за да може да се работи спокойно в устата му.
Тъкмо се бях успокоила и след няма и две седмици и трите "пломби" паднаха.
Сега сме при друга зъболекарка, д-р Въжарова, тя поне се осмели истински да му работи едното зъбче и се оказа, че детето позволява почистване с машинката, въпреки че е малко. Не че и тази пломба не се изрони постепенно, но поне изкара няколко месеца, а пък и зъбът под нея е почистен от кариеса, надявам се Tired Предстои да ходим пак, но и аз съм отворена за нови предложения Tired

# 184
  • Бургас
аз водя моето дете-8г.  при д-р Даниела Будинова, на ул. Рилска, много е внимателна и съм доволна, лятото при нея сложихме превантивни пломби на 6-тите кътници, нямам идея дали работи със съвсем малки деца,  на може да се обадите да питате- тел. 842584 - понеделник, сряда и  петък е от 13ч.  до 19ч. а  вторник и четвъртък - сутрин

# 185
Closer, asya02, страшно много ви благодаря за информацията! Беше ми много от полза!  Hug

Значи д-р Караиванова отпада като вариант, препоръча ми я моята зъболекарка, но наистина исках да чуя мнение от майки.
Д-р Будинова ми беше също вариант, тъй като в тинейджърска възраст доста зъби ми оправи, някои от които всичките й колеги бяха "отписали" и искаха направо да им слагат корони.
Но тя отсече, че това с короните е абсурдно при 16-годишно момиче, на което още има да му расте челюстта и се хвана да ми прави едни ляти пломби (ставки) - много трудоемко и сложно, но жената успя, въпреки че всичките й колеги идваха да ми надничат в устата и да й казват, че едва ли не луда да се хваща с нещо толкова сложно със съмнителен успех.
Но не само, че имаше успех, ами и издържаха 6-7 години, когато бях вече достатъчно голяма за коронки.

Та това е моят опит с  д-р Будинова, но впечатленията ми са отпреди повече от 15 години, тогава тя беше млада зъболекарка и работеше в детското на стоматологията.
Затова ми бяха полезни по-скорошни впечатления, явно не се е променила в професионално отношение, дано работи и с по-малки деца.
asya02, още веднъж ти благодаря за информацията и актуалните й координати.   bouquet

# 186
Някой ще ми препоръча ли добър специалист в Бургас. Имам сериозен проблем с венците и се чудя при кого да отида. Моят зъболекар не ми помогна по никакъв начин. Въпреки, че следвам всякакви препоръки положението става по-зле.

# 187
Някой ще ми препоръча ли добър специалист в Бургас. Имам сериозен проблем с венците и се чудя при кого да отида. Моят зъболекар не ми помогна по никакъв начин. Въпреки, че следвам всякакви препоръки положението става по-зле.

Аз останах много доволна от д-р Стоян Карауланов, сл.тел: 53-38-88. Препоръча ми го едно момиче, тук , от форума.

# 188
  • Бургас
препоръчвам горещо д-р Стоянка Илиева на ул. Пробуда, тел. в кабинета 836004, освен на зъбите отделя и специално внимание на венците, миналата година имах един огромен джоб на венеца и тя ми го почисти и оттогава съм ОК, ходя на 5-6 месеца при нея на профилактика да ми почиствата под венците

# 189
Благодаря ви момичета.Мисля, че при мен проблемът е доста по-сериозен, т.к. имам не един, а джобове на  почти всички зъби(дори започват да се клатят). От 3-4 години ходя на преглед и то при един от доста търсените зъболекари във Бургас, а така не ми откри проблема когато беше в начален стадий до преди година. Аз да си призная също не бях твърде информирана, приех да пия "Родожил" и да се жабуркам с какво ли не , но не помага. За това сега наистина съм пред сериозен проблем.

# 190
За мен най добри зъболекар е д-р Парсамов.
 Този зъболекар много беше внимателен и обясняваше всичко подробно, работи качествено и  той дава 2 години гаранция. тел: 0884448864

# 191
Здравейте!!!
След като внимателно прочетох всички мнения реших да отида при д-р Александър Бахов и наистина останах много доволна-отношение,качество и цени.
Благодаря ви момичета, че ми помогнахте да си намеря зъболекар,а имах голяма нужда особено след раждането-знаете как е. Grinning Grinning

# 192
Привет
asya02 питаш ме как знам кой зъболекар е добър и кой не ли -ще ти кажа всички стоматалози от бургаска област се отчитат при мен всеки месец,тези които имат договор с касата
Добър стоматолог за меден рудник -Васил Николов

# 193

д-р Парсамов, моля ви научете първо българския и след това си пишете отзиви за самия себе си,пък по-добре оставете на нас пациентите да си изкажем сами мнението моля,така пациенти не се печелят Twisted Evil
А и asya02 ти май си от тези дето са обиколили всички зъболекари в Бургас,а???

# 194
  • Бургас
biberon, кво ти става, никъде не съм писала, че съм обиколила всички, то не е и възможно, само споделям кои зъболекари ползваме аз и моето дете, понеже съм доволна от тях и знам от личен опит колко години търсих детски зъболекар, докато попадна на сегашния..., то нали за това е  темата, всеки да си каже мнението

Общи условия

Активация на акаунт