Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 619
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
И аз очаквах хубави отзиви за beology серията. Искаше ми се да сменя Лакме, но явно ще ги сменя пак с Лореал проф. Исках само да споделя с вас, че от всички блендери за сега най-добър е на Аура. В нашето Лили от към Екотулс е мнпго слабо.. Искам от твхния блендер сихурно трета седмица вече няма, искам един комплект четки - положението е същото.. Поне, че заредиха маските на 7th heaven..
Макс Фактор май имат намаление и в Лили и в Дм на различни продукти, доколкото помня в Дм е на фдт-ни.
По-късно ще излизам, та може да купя нещичко. Grinning

# 151
Здравейте Simple Smile Някой може ли да каже в кои магазини има наличен bb крема на Буржоа, че миналата седмица минавах през няколко Лили-та и ДМ, но никъде го нямаше зареден?

# 152
  • София
И аз очаквах хубави отзиви за beology серията. Искаше ми се да сменя Лакме, но явно ще ги сменя пак с Лореал проф. Исках само да споделя с вас, че от всички блендери за сега най-добър е на Аура. В нашето Лили от към Екотулс е мнпго слабо.. Искам от твхния блендер сихурно трета седмица вече няма, искам един комплект четки - положението е същото.. Поне, че заредиха маските на 7th heaven..
Макс Фактор май имат намаление и в Лили и в Дм на различни продукти, доколкото помня в Дм е на фдт-ни.
По-късно ще излизам, та може да купя нещичко. Grinning
Май така ще се окаже. Последно пробвах този – https://www.dodis.bg/biuti-blender-i-gabichki.html Не ми хареса, изхвърлих го на третия ден.

# 153
  • Стара Загора
Ако някой се интересува от промопакета на Garnier от ББ крем (класическия) и мицеларна вода (с розовата капачка) - вчера в нашето Лили видях отново такъв комплект - коледен, на промоционална цена 11.99 лв.,  абсолютно същия, само че светивалентински, на по-висока цена и същия, само че на друг стелаж на още по-висока цена (не помня точно цените) Grinning

# 154
Ще го пробвам този на Аура, че моят скоро ще е за смяна. Въщност последния бюти блендер, който си взех и ползвам в момента си го купих от Джъмбо, за няма и 5лв, чудна работа ми върши.

# 155
  • Русе
Някой да ми препоръча мицеларна вода без алкохоли за смесена кожа. Видях, че сте коментирали на Балеа, но не съм сигурна и много й се чудя.

# 156
Ходих в Лили за лакочистител и памук, и на касата открих, че ми няма Лили картата! ooooh! Почти напълно съм сигурна, че просто там съм я забравила. Вадя я от портмонето само там. Попитах ги в магазина дали няма забравена карта, имало много забравени карти, но не могат да ми кажат коя е моята! Е, хубаво, какво се прави в такива случаи?! Ми... да съм се обадела в офиса им и да питам. Егати неразборията! Писах им, снимах стара касова бележка, на която се виждат точките. Дано направят нещо, щото иначе ще съм много възмутена. Crossing Arms

# 157
  • София
Има продукти на Lumene В Лили. Те са на отделно място от другите козметични продукти,
 защото се водели био. Винаги добре е заредено с продуктите на марката.
Лили, oчаквам пак да споделиш за шампоана beology. Очаквам и Леми да се включи с отзиви.
Аз го купих, но може би другата седмица ще започна да го ползвам, защото искам да изразходя този на Revalid.

# 158
Лили, oчаквам пак да споделиш за шампоана beology. Очаквам и Леми да се включи с отзиви.
Аз го купих, но може би другата седмица ще започна да го ползвам, защото искам да изразходя този на Revalid.

Ами ей сега излязох от банята. Този път се оставих само по шампоан и не сложих маска. Сложих олиото на L'Oreal и ще видим утре как ще ми е косата. Сякаш ми се омазнява скалпа с този шампоан, което не е много лошо при мен, защото иначе е ужасно сух.

# 159
Момичета, отдавна ви чета, а днес нахлувам с много въпроси, надявам се да ме изтърпите ☺

LieToMe, кой номер е показаното Римелско червило, страхотен е цветът!

Моля ви да ми препоръчате фон дьо тен за смесена към мазна кожа. Не държа да е супер покривен, но да прикрива дребни несъвършенства и неравности в тена.

Трябва ми и нова спирала. В момента съм със златната на ГР, доволна съм от нея. Търся основно обем. Мислех за промоционалната на Мейбълин, но като цяло не се разбирам с марката... Или пак ГР да си взема... Идеи?

А, и последно - мус сенките с какво се нанасят най-лесно?

Благодаря ви, че ме изтърпяхте!

# 160
  • София
Има продукти на Lumene В Лили. Те са на отделно място от другите козметични продукти,
 защото се водели био. Винаги добре е заредено с продуктите на марката.

Аз чакам и от двете Simple Smile

Утре вече ще трябва да стигна и аз до ДМ, но пък днес си мих косата.. нооо до 22 (ли беше края на промоцията), ще трябва да я измия все пак Joy та да си кажа и аз мнението, за който чака да събере повече такива.

# 161
Амиамо, аз не съм то взимала този шампоан. Чудех му се, но след коментарите на момичетата,  май ще пропусна.
Взех този:
http://befit.bg/eshop/public/upload/productimage/2/2/220129-2476 … -3.jpg?1383225947

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 21:01 от Lemy

# 162
Моля ви да ми препоръчате фон дьо тен за смесена към мазна кожа. Не държа да е супер покривен, но да прикрива дребни несъвършенства и неравности в тена.
Препоръчвам ти Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation.

Мус сенките се нанасят най-лесно с пръст. Ако не искаш да бъркаш в тях с пръсти по не знам си какви хигиенни съображения (които аз в случая не разбирам, но има хора, които не искат), става с всяка къса гъста четка, ето такава, примерно. Или с обикновен апликатор с гъбичка.

# 163
За фон дьо тен за мазна кожа също препоръчваха момичетата и Colorstay на Revlon, но аз лично не го харесвах. Стоеше ми изкуствено сякаш.

# 164
  • София
Лили, благодаря за споделеното!
Леми,аз избързах с тази покупка, но като го ползвам, ще споделя първи впечатления. Дано шампоана не ме разочарова.

Общи условия

Активация на акаунт