Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 659
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
  • Стара Загора
Не изсъхват напълно матови. Остават лъскави. Аз затова и ги пропуснах.

# 256
  • София
Няма как да стоят матово, при положение, че са металически. Но изсъхват и още как, беше минал час, устните ми сухи, мислех, че не е останало червило, а като се погледнах много се изненадах, че си стои непокънато.

# 257
  • София
Има ли някой, който е пробвал шампоаните и реконструкторите на Aussie?

# 258
Има ли някой, който е пробвал шампоаните и реконструкторите на Aussie?
Ползвала съм шампоана от термо серията  - допадна ми.

# 259
И аз днес отразих Лили. Взех си още две от матовите червила на Аура. Чудни- чудесни цветове, много пролетни и създаващи настроение. Купих и молив за устни от Никс, тъй като не можех да си намеря цвят, който ще пасне на червилото, което си взех на Мейбълин, то пък направо му залепна като нюанс, все едно са създадени да са комплект. А в Лили картата как се следят натрупаните точки? Днес най- накрая склоних да ми издадат, не знам защо съм се дърпала всеки път, при положение, че стана за две минути.
Ох, аман с тези червила, тъкмо днес след покупката на последните две си казах "Хайде стига за сега. Поне два месеца без нови придобивки в тази категория", а вие вече нови обсъждате. Как да не ида да ги видя сега Triumph Дано не ми харесат. Smiling Imp

# 260
  • София
Тц, нема шанс. Grin

# 261
напишете и кой точно е парфюмът Simple Smile

едит: открих го, във Ф. е с друга опаковка
https://www.fragrantica.com/perfume/Tesori-d-Oriente/Legno-di-Guajaco-7557.html
гледам приликите и разбирам защо не съм го забелязала до сега Simple Smile

пп не, не може да прилича на нещо, което по описание е сходно с акватик!
ясно, утре ще ходя до ДМ Simple Smile
Съветвам те да пръснеш за проба (ако има тестери), да се разходиш и после евентуално да се върнеш. Аз така направих. Първо помирисах. Напомни ми на любимия ми
. Пръснах и се оттеглих. Началото беше спиртно, ама много. След 20 минути тичах наобратно....
Парфюмът не е от типа "обичайно харесвани". Но аз имам малко странен вкус. Само предупреждавам.

Oooooo, заинтригувахте ме много! L'Agent е от вечните ми любимци, може ли по-подробно описание на приликите между него и този аромат?
Само в ДМ ли сте го виждали?
Развълнувах се.

# 262
  • София
Lys Bleu, два месеца без нови прдобивки????!!! Как го постигаш?  newsm78 Успявам за седмица да се въздържа от козметични покупки.  Embarassed ..... и после пак си купувам нещичко, ей така,
 да си имам.  Peace  Grinning

# 263
Без нови придобивки конкретно в категория "червило" Laughing защото за последната седмица и половина си взех 4, едно от които в крайна сметка подарих. Но явно ще погледна и Ревлонските, а и до Севънтийн и Дъглас ще имам ходене, в Дъглас трябва да са налични нови колекции вече, а Диор имат чуднички червила, та...лошо, много лошо Unamused

# 264
Габрини имат матови металически червила. Едно имам само, но изсъхва напълно. Мисля, че бяха около 5 лв. в Елитис.

# 265
  • на последния етаж
Да ми препоръчате детски душ гел от ДМ / Лили, моля. Simple Smile

# 266
Габрини имат матови металически червила. Едно имам само, но изсъхва напълно. Мисля, че бяха около 5 лв. в Елитис.
+1. А от класическата серия течни матови имат един бежов нюд, който е с много фин шимър и стои божествено - дискретно, ненатрапчиво, но си личи, че е шимър и изсъхва напълно матово.

# 267
  • В къЩи.
Да ми препоръчате детски душ гел от ДМ / Лили, моля. Simple Smile

Аз харесвам този

# 268
  • София
И аз. Ползваме го от 5-6 години. Супер е!

# 269
  • В къЩи.
А шампоана как е? Дали люти на очите?

Общи условия

Активация на акаунт