Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 701
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Днес в ДМ МОЛ Парадайз видях щендера на GR. Имаше от всичко по малко - ружове, пудри, фон дьо тен, спирали, лакове. Не е голям, но поне 5 вида спирали имаше.
Наистина ли там няма магазин Лили?  newsm78

# 391
Здравейте, не е много по темата, но исках да ви питам какво мислите за парфюмите на ив роше? В момента са намалени на 50% и се чудя дали да не пробвам нещо.

# 392
Аз много харесвам един цитрусов, но е адски нетраен..
Искам да ми препоръчате крем/ серум за комбинирана кожа, 30+, или да ме насочите към тема за грижа за кожата, сега съм с Юсерин

# 393
Здравейте, не е много по темата, но исках да ви питам какво мислите за парфюмите на ив роше? В момента са намалени на 50% и се чудя дали да не пробвам нещо.
Ако имаш предвид тоалетните води от сериите, които се продават в Лили, като Eau Gourmande, Fleur de Noel, Les Plaisirs Nature, можеш да ги видиш тук, то те не са особено трайни, до степен, че някои са с по 10 минути трайност! Иначе имат приятни аромати. На фирмените щандове на Ив Роше ги има и другите им парфюми, между които има и по-сериозни неща.

# 394
Новата спирала на мейбълин я видях в Дм или Лили в сердика център. Имаше доста бройки.

# 395
  • Wonderland
Ама то нали знаеш - всеки ги вижда различно нещата и може на друг да му допада.

Точно тая се съмнявам да допада на някого Grinning макар че много хора се кефят на спластени мигли и ако не стават такива за тях не са си сложили хубава спирала.
Аз също се излъгах да си я взема, трагедия е....

# 396
По този повoд да покажа една компилация от ужасни мигли, притежателките на които си въобразяват, че са се гримирали страхотно. Веднъж в един офис на мобилен оператор, едно момиче беше наплескало една цяла спирала на двете си очи Dizzy Face едва се въздържах да не ѝ кажа, че се е направила на клоун, а беше истинска хубавица иначе...
Скрит текст:

# 397
Хахаха, седмата снимка беше реклама на една спирала на Мейбълин Joy Срамота беше направо да я използват Grinning
Иначе миглите от първата мисля, че не са чак толкова фатални... Другите не искам да ги коментирам Joy

# 398
По този повoд да покажа една компилация от ужасни мигли, притежателките на които си въобразяват, че са се гримирали страхотно. Веднъж в един офис на мобилен оператор, едно момиче беше наплескало една цяла спирала на двете си очи Dizzy Face едва се въздържах да не ѝ кажа, че се е направила на клоун, а беше истинска хубавица иначе...
Скрит текст:

Леле, ужасни снимки на спластени мигли. Като се замисля съм виждала много жени около мен със същите мигли и винаги съм им се чудила, дали се поглеждат в огледалото преди да излязат. Любима ми беше червената спирала със силиконовата четкана Maybelline, но я спряха от производство. Тя единствено разделяше прекрасно миглите ми. И така прибегнах до следния трик. Купувам си /в случая онзи ден/ Lash Sensantional Luscious with oil blend, измих и подсуших стара силиконова четка от червената спирала и я сложих на новата. И така хем си ползвам подобрената им спирала, хем си ползвам силиконовата ми стара четка, която ми вършеше прекрасна работа. И няма спластени мигли!

# 399
Иначе миглите от първата мисля, че не са чак толкова фатални...
За мен и те са зле, очите приличат на паяк или на ето това...

# 400
Таралежи на очите! ^^
Tакъв грим не на шега може да се използва за някое по-абстрактно ревю на висша мода.

Ив Роше имат една тоалетна вода с лавандула и портокалов цвят, имала съм само нея и като аромат ми хареса много, въпреки, че аз обикновено не предпочитам толкова "лесни" парфюми. За пролетта и лятото беше много нежно попадение. Трайността и силата на аромата обаче бяха съвсем средни (макар и не много слаби), така че който търси това, едва ли ще е впечатлен.

# 401
  • София
А някой виждал ли е из Лили или Дм козметика на wet n wild?  В София имам предвид. Дали някъде има стелаж?
Не обичам да поръчвам грим онлайн.

# 402
Имат щанд в една аптека до Била на Семинарията. Преди време им писах и потвърдиха само този обект за София.  Дано сега са заредили на повече места.

# 403
  • София
Не е хубаво да се присмивам на снимкте, защото и аз съм се докарвала така Grinning Миналата седмица също бях постигнала сходен ефект с Rock and Doll на Essence - много я хвалиха някои влогърки и си я взех да я пробвам - след 2 нанасяния съм същата като тези на снимите, споделени от Лили; с едно нанасяне все едно нямам спирала. Купих си праймъра на Golden Rose, защото и той беше доста хвален, но за сега не виждам особен ефект от него - ползвах го и под есенс-ката спирала, и под Lash sensational и не видях особена ралика...

# 404
  • София
Аз преди три дни си взех зелената принцеса на есенс и си докарах същия "ефект". Отиде в кофата веднага. Искам гъста спирала, която не слепва миглите. Сега мисля да взема тази на Катрис, отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт