Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 21 тема

• 150 539
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ви за мненията. Дори и на Софка лицето е по-симетрично от моето Simple Smile. Дадох за пример поп-фолк певиците, защото за тях има най-много пример с корекции. Има статии как преди са били с кръгли лица и изведнъж години по-късно са с перфектна V-форма на лицето. Зачетох се относно липофилинга - оперативно се поставят между три вида импланти на и около скулите, но предвид, че скоро претърпях операция, не ми се минава през операции отново и май ще си кретам с бузите.

Ами да, по-симетрично ти изглежда, защото е преминала през интервенции. Гледай я като в Две капки вода да видиш как и е лицето. Подчертани скули и V- образна форма. Точно с липофилинг и липоскулптура се постигат тия резултати. Каква операция си претърпяла, че те е шубе сега?

# 151
Риносептопластика

# 152
Привет хубавелки Kissing FaceАз се включвам отново с питане и ще се радвам, ако някой е правил тази процедура да сподели. Става въпрос за леки "поправки" на носа с помощта на филър (повдигане, коригиране на лека гърбица). Не съм сигурна дали има определено название за тази корекция

# 153
Vespova, колко време трае карбоновия пилинг и все пак ценичка да ни кажеш?

Около половин час трае процедурата,а цената е 160 лева.  А на 6, 7 и 8 март, процедурата може да се ползва с 20 процента намаление, както и другите процедури в салона. Wink

# 154
  • София
Vespova в кой салон прави карбоновият пилинг и дали е хубав апарата, тъй като на мен в една клиника ми бяха обявили много по-висока цена

# 155
  • София-Младост
Препоръчайте ми дерматолог (в София) за електрокоагулация.
Не знам от кога се навивам да отида, правих веднъж преди много време на 2-3 образувания, помня мириса на изгоряла кожа и неприятното усещане.
Чудя се да се доверя ли на дерматолог в обикновено ДКЦ...от финансова гледна точка...

# 156
Ала -бала - правила съм преди около 3 години в Хил Клиник на Московска. Усещането както и ти си спомняш е отвратително. Мисля, че тогава платих около 100 лв, но при мен бяха доста точки.

В момента проучвам препарат, който евентуално може да маха някакви леки брадавички. Казва се Верутол, внася се от Турция, но нямам много време да чета и съм го оставила за по-свибодни времена...

# 157
  • София-Младост
Ала -бала - правила съм преди около 3 години в Хил Клиник на Московска. Усещането както и ти си спомняш е отвратително. Мисля, че тогава платих около 100 лв, но при мен бяха доста точки.
При положение че за 3 искат 30лв, 100лв. си е нищо...ще ги погледна, благодаря. При тях поне консултацията с дерматолог е безплатна.
Лошото е, че аз имам много, и по лицето и по врата...

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 15:22 от Ала-Бала

# 158
Здравейте, извинявам се, ако сте коментирали, но има ли средство, различно от филър, против пушаческите бръчки? Благодаря.

# 159
В момента проучвам препарат, който евентуално може да маха някакви леки брадавички. Казва се Верутол, внася се от Турция, но нямам много време да чета и съм го оставила за по-свибодни времена...
За Верутол мога да дам един добър отзив. Не го ползвах лично аз, поръчах го на мой колега за махане на 4 брадавици. След около 3 седмици се махнаха. Той чак не повярва. После същото шишенце го взе друг колега с кокоши трън. Каза че след 2 седмици също е изчезнал. Поръчахме го тогава от ОЛХ и беше към 8 лв.

# 160
Ала бала аз премахнах една с направление, безплатно. Е в Пловдив но точно пък за това 100лв. не бих се набутала.

# 161
Ала-бала -как така 30 лв за 3 броя, аз тогава обработих шия, деколте и гърди, за корема не ми стигнаха силите.

Шарпи - благодаря за отзива, ще почета когато имам време и най-вероятно ще го взема, срещам основно положителни отзиви

# 162
Аз за под 100 лв цяла шия, под гърдите, деколте. Май към 80 лв беше.
При дерматолог на частен прием.

# 163
  • София-Младост
Аз за под 100 лв цяла шия, под гърдите, деколте. Май към 80 лв беше.
При дерматолог на частен прием.
Ако е в София, сподели при кой☺

# 164
В Пловдив беше. Доктор Албена Чолакова.

Общи условия

Активация на акаунт