Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 21 тема

• 150 517
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
nkv_sz, благодаря за идеята, това с Лиотона звучи добре Blush

# 136
  • в 1001-та нощ
Е, значи не сте сложили много Simple Smile Това е предпоставка да няма проблеми Simple Smile

# 137
nkv_sz, благодаря за идеята, това с Лиотона звучи добре Blush
Grinning По бързо действие има от Ш.соли , арника и Хепариод (често дава алергични реакции и изсушава кожата ).
Но ако имаш "бабуни " както пишеш , след две седмици отиди пак при дерматолога .

# 138
  • в 1001-та нощ
О, аз мислех, че Лиотон и Хепароид е едно и също Simple Smile Ще имам предвид това Simple Smile

# 139
О, аз мислех, че Лиотон и Хепароид е едно и също Simple Smile Ще имам предвид това Simple Smile
И двата медикамента са от една група и съдържат Хепариноид .Но при Хепароида е акт.вещество е в маз и други помощни съставки .И понякога дават алергични реакции и изсушават кожата особенно на лицето .

# 140
  • в 1001-та нощ
О, мерси Simple Smile До сега на лице май не съм го ползвала Simple Smile

# 141
  • Бургас
Момичета, има ли някоя от Бургас, да сподели добри отзиви от дерматолог и клиника. Като за начало имам нужда от консултация, нещо за подмладяване.

# 142
  • Бургас
Момичета, има ли някоя от Бургас, да сподели добри отзиви от дерматолог и клиника. Като за начало имам нужда от консултация, нещо за подмладяване.

Има. Обиколила съм ги почти всички, заедно с гостуващите. За съжаление не мога да ти дам добър отзив за никого. Може и в мен да е причината, но не съм срещнала специалист, с когото да си допаднем. Или са припряни, или не знаят какво правят, или те гледат само като портфейл, за гостуващи пък да не говорим как преглеждат в един апартамент с още 100 души вътре, което ми е абсолютно в разрез с всякаква медицинска етика.

Засега съм доволна единствено от "Ели Естетика" и от апарата им Венус Вива. Направих една процедура, все не ми остава време за втора. Там също идва дерматолог - от Пловдив, но не съм се консултирала с нея.

# 143
Здравейте. Моето лице е кръгло пухкаво и бузесто. Нямам проблеми с килограмите, просто съм с дебеличко и безформено лице. Виждам някой от поп фолк певачките - преди са били с лица като моето, а сега с изваяни и перфектно оформени лица и скули. Какво мога да направя - оперативно или неоперативно?
Относно въпроса от темата - слагала съм ХК преди година-две при Бърдаров, тъй като имам сенки и хлътналост под очите. Ефект никакъв. Слагала съм и в устните, отново при него, 3 пъти - последно преди две години - доволна съм.

# 144
  • в 1001-та нощ
Венус легаси се води процедура за намаляване на обеми и стягане. Ефектът не вярвам да е "пълно преобрзяване", но можеш да се консултираш някъде, където се прави - до колко възможният резултат може да отговори на очакванията ти.

# 145
Здравейте. Моето лице е кръгло пухкаво и бузесто. Нямам проблеми с килограмите, просто съм с дебеличко и безформено лице. Виждам някой от поп фолк певачките - преди са били с лица като моето, а сега с изваяни и перфектно оформени лица и скули. Какво мога да направя - оперативно или неоперативно?
Относно въпроса от темата - слагала съм ХК преди година-две при Бърдаров, тъй като имам сенки и хлътналост под очите. Ефект никакъв. Слагала съм и в устните, отново при него, 3 пъти - последно преди две години - доволна съм.

Пухкавите и бузести лица не предполагат да имат много бръчки. Предполагам не можеш да се оплачеш от такива.Simple Smile Да разбираме, че те дразни този овал на лицето- тип Софи Маринова. Не съм и фенка, но много добре си спомням как изглеждаше в началото на кариерата си и как е сега. Иначе, ако си взела да се сравняваш с фолк звездите сигурно си наясно, че при тях е играл скалпа и, че всичко е постигнато оперативно.

# 146
И аз съм на същото мнение относно фолк певиците и техните трансформации. Относно Венус легаси направих четири процедури лице и не видях някаква промяна.

# 147
Благодаря ви за мненията. Дори и на Софка лицето е по-симетрично от моето Simple Smile. Дадох за пример поп-фолк певиците, защото за тях има най-много пример с корекции. Има статии как преди са били с кръгли лица и изведнъж години по-късно са с перфектна V-форма на лицето. Зачетох се относно липофилинга - оперативно се поставят между три вида импланти на и около скулите, но предвид, че скоро претърпях операция, не ми се минава през операции отново и май ще си кретам с бузите.

# 148
Здравейте,за пръв път публикувам в темата!От миналия месец с една ампула Volift в назолабиални и от този в скули и брадичка х една ампула Voluma,на 46 год. съм.Казаха ми,че лицето ми е "тежко",долната част наистина беше започнала да се "смъква",все още на допир местата са чувствителни и леко подута съм на едната скула,минаха няколко дни, и аз очаквах като певиците да стана,но няма начин:stuck_out_tongue:!

# 149
  • в 1001-та нощ
В младежките години, лицата са по-топчести, пухкави. С времето стават по-изпити. Това и по себе си го виждам...

Общи условия

Активация на акаунт