Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 21 тема

• 151 430
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте, не съм сигурна, че съм в правилната тема, но от "Въпроси всякакви" ме насочиха насам.
Откакто родих не съм ходила на козметик и вече е наложително. Проблемът при мен е, че по лицето ми се образуват милиуми (бели точки), най-вече по скулите и около очите, които до преди бременността премахваха с медицинска игла и честно казано ми е малък кошмар. Можете ли да ми препоръчате студио/мед.център/ козметик, който да прави дълбоко почистване на лице без стискане, например с вакуум. Ефикасна ли е този тип процедура или единственият начин да имам гладка кожа е да търпя класическото дълбоко почистване? Бих искала и някакви освежаващи и подмладяващи процедури, защото започнаха да се появяват първите фини линии и леки отпускания на кожата. Ще съм ви благодарна за препоръки и в тази насока, защото съм доста невежа. Благодаря предварително!

ПП: ако въпросът ми не е за тук моля да ме насочите към правилната тема.

# 301
Пънче - за общо почистване можеш да пробваш ултразвукова шпатула, но тя няма да реши проблема с милиумите. При тях май е само дупченето с иглата, поне при мен то решава проблема, макар и неприятно.

Ако разбирам правилно си с комбинирана/ мазна кожа на лицето. Като освежаващо и превенция може би мезотерапия или PRP. Алена беше споделила много хубави отзиви за нейния лекар, дано се включи....

# 302
Фокси, да, с комбиниран тип кожа съм.
Ти къде би ми препоръчала да отида за общо почистване? Най-удобно ми е в районите Оборище, Слатина, Лозенец, Изток, но бих отишла и другаде, стига мястото или козметичката да е добра.

# 303
  • в 1001-та нощ
Бих ти препоръчала да пробваш OxyGeneo - има и почиствсне и грижа Simple Smile . Алтернативно Хидрафейшъл.

# 304
Фокси, да, с комбиниран тип кожа съм.
Ти къде би ми препоръчала да отида за общо почистване? Най-удобно ми е в районите Оборище, Слатина, Лозенец, Изток, но бих отишла и другаде, стига мястото или козметичката да е добра.
Аз препоръчвам Хидра Фейшъл, много ми харесва тази процедура, както и деуг път съм писала. Мога да ти препоръчам място и човек, пиши ако искаш на лично.

# 305
За комбинираната кожа Хидрафейшъл е неподходяща процедура. Още повече ако се търси дълбоко почистване.

Пънче - не мога да помогна с района, в който търсиш. Аз използвам мануално почистване за милиумите в салон в Кв.Гоце Делчев.  Ботокс миналата седмица сложих при Балабанов в Благоевград. Пак при него след две-три седмици ще слагам филър в чело и гневна бръчка и евентуално ще обсъдим назолабиалните бръчки. Хидрафейшъл правих в Нирвана на бул. Пушкин, че са ми на пешеходно разстояние, но или трябват прекалено много процедури за да е видим дълготрайно резултата, или не случих на оператор. Макар, че на много места четох, че не става за мазна и комбинирана кожа.

Ако трябва да съм честна, най-добър ефект в/у милиумите и пигментациите от бременността виждам от Епидуо гел. Намали значително себума, оттам по-малко запушени и разширени пори.  През първите една-две седмици от ползването ефекта беше обратен, но явно кожата се чисти от дълбоко. Голяма част от микроскопични милиуми и други подкожни несъвършенства излязоха на повърхността и в кратки периоди после изчезнаха.

Сега ще търся от къде да поръчвам и Верутол, че си видях няколко микроскопични плоски брадавици на бузите.

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 21:26 от foxy-the infant prodigy

# 306
Моля за препоръка за салон или козметик за мануално почистване в Пловдив. Вече ми писна след почистване да съм в пъти по- зле от преди:( Или ми парвят рани или не почистват докрай и после ми стват ужасни подкожни пъпки. Трябва ми добър специалист, че кожата ми финна и реагира зле.

# 307
Скрит текст:
Е, така. Като излезеш след 40 мин. всичките 20 човека отвън, които са се насъбрали междувременно  те псуват  Joy Joy

Миналата година ми взе 20лв за преглед. Ако не се лъжа работи и с талони. Прави всякакви мезотерапии, филъри и т.н На смешни цени спрямо другите.Цените са на единици. Само ботокс не слага. Обяснява всичко надълго и нашироко, много е спокойна. Последния път ми слага филър на гневната и над веждите прави ми и избелваща мезо под очите. Като ме намаза с упоиката ми каза да ида от аптеката, която е на входа да си купя ампула вит.С и Рутаскорбин да пия 4 табл. за да няма синини и отоци. И нямаше. Взе ми за всичко 180лв Simple Smile
Приятелка си прави при нея мезо с колаген, аз като цяло съм много доволна. Само чакането е кофти, трябва да се иде по рано.

Благодаря, Ел  bouquet
Непременно ще отида при нея за консултация. Преполагам на сайта на МЦ Сердика има инфо за приемни дни, часове и телефон.

Моля за препоръка за салон или козметик за мануално почистване в Пловдив. Вече ми писна след почистване да съм в пъти по- зле от преди:( Или ми парвят рани или не почистват докрай и после ми стват ужасни подкожни пъпки. Трябва ми добър специалист, че кожата ми финна и реагира зле.

За тънка, фина кожа не се препоръчва мануално почистване. Най-добре е зимата с киселини, пилинги, peel-off mask, но силни, които да те боли като си я смъкваш от кожата. И вакуумно почистване, на който принцип е ХФ. Друг е въпросът да си намериш място, на което да правят ХФ с оригинални продукти.

Моята кожа е същата, затова ти казвам какво при мен работи и не е работило в миналото. От мануално почистване съм си съсипала кожата. Това зверско стискане е за дебели, мазни кожи. Отразява им се наистина страхотно, но и само със почистване не става. Защото порите след месец пак са пълни със себум и си трябват  продукти за регулиране на мастна секреция и ексфолиране.

Пънче - за общо почистване можеш да пробваш ултразвукова шпатула, но тя няма да реши проблема с милиумите. При тях май е само дупченето с иглата, поне при мен то решава проблема, макар и неприятно.

Тази шпатула не прави НИЩО, не почиства въобще. Загуба на пари. Не знаех даже, че още и го предлагат като процедура.

Милиуми само игла.

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 22:25 от Самсара

# 308
Благодаря ви! От това, което ми предложихте се спрях на Хидрафейшъл и явно почистването с игла, колкото и да ми е неприятно.
Освен в посоченият от Фокси Нирвана, който ми е доста далеч, можете ли да ми препоръчате салон в Оборище, Слатина, Лозенец, Изток, който да предлага продуктите и услугата?

# 309
  • в 1001-та нощ
Персона - до америк. посолство Simple Smile

# 310
Самсара, обаждам се лично на докторката и се разбираме кога да ида. Тя често ходи и в Пловдив прави процедури, та не винаги е там.
0889119759

# 311
Здравейте, не съм сигурна, че съм в правилната тема, но от "Въпроси всякакви" ме насочиха насам.
Откакто родих не съм ходила на козметик и вече е наложително. Проблемът при мен е, че по лицето ми се образуват милиуми (бели точки), най-вече по скулите и около очите, които до преди бременността премахваха с медицинска игла и честно казано ми е малък кошмар. Можете ли да ми препоръчате студио/мед.център/ козметик, който да прави дълбоко почистване на лице без стискане, например с вакуум. Ефикасна ли е този тип процедура или единственият начин да имам гладка кожа е да търпя класическото дълбоко почистване? Бих искала и някакви освежаващи и подмладяващи процедури, защото започнаха да се появяват първите фини линии и леки отпускания на кожата. Ще съм ви благодарна за препоръки и в тази насока, защото съм доста невежа. Благодаря предварително!

ПП: ако въпросът ми не е за тук моля да ме насочите към правилната тема.

Аз като за начало бих ти препоръчала кислородна Hydra Peel терапия-има много добър освежаващ ефект Пробвала съм досега два пъти процедурата и веднага след нея кожата ми е доста по-свежа и сияйна. PeaceПроцедурата също е подходяща и за немеханично почистване на кожата без да те стискат и зечервяват.

# 312
А аз да разбирам ли, че скинбустерите са по-ефективни от филърите? newsm78
Аз смятам, че има съществена разлика, ако филъра просто запълва, то бустера е инвестиция в кожата, както го определя моята лекарка. Той спомага регенерация на кожата по естествен път, докато филъра просто запълва бръчката, надува подкожно

Колко време трае ефекта му? И дали все пак запълва областта както филъра?

# 313
  • в 1001-та нощ
Да споделя за ботокса - направих контролен преглед. Според док са нужни по още 2 единици над веждите. Вдигам ги, явно прекалено много. Аз не мога да преценя колко трявба. Той е много доволен от резултата.

Попитах за под очите - не се слага там - щял да клепне/падне долния клепач. Слагал е в зоните, които рисувах - във външния ъгъл на окото.

# 314
Самсара, обаждам се лично на докторката и се разбираме кога да ида. Тя често ходи и в Пловдив прави процедури, та не винаги е там.
0889119759

Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт