Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 21 тема

• 150 529
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Тук виждам много компетентни дами! 💐
Прочетох доста от нещата по темите! Какви процедури за лице бихте препоръчали след 25 годишна възраст! Интересувам се също и от процедури за премахване на двойна брадичка. Не съм с наднормено тегло, никак даже, 50 кг, но тя все си е там 😀😀

# 331
.

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 14:59 от MaRin4et0

# 332
  • в 1001-та нощ
За двойната брадичка трябва добре да се прецени дали там има мастна тъкан или е отпусната мускулатура. Belkyra се прилага в първия случай.

Прочетох доста от нещата по темите! Какви процедури за лице бихте препоръчали след 25 годишна възраст! Интересувам се също и от процедури за премахване на двойна брадичка. Не съм с наднормено тегло, никак даже, 50 кг, но тя все си е там 😀😀

Като обща грижа - хидрафейшъл например. Plasma Shower също е много хубава процедура и се вкарва в-во спроед нуждите, има и антибактериален ефект.

# 333
  • при Arctic Monkeys
Днес си правих мезотерапия с Conjonctyl, с пистолет. Освежава се лицето, смятам да направя серия от няколко. Не е така болезнена, като иглената, на която повече не бих се подложила.
За двойна брадичка на такава млада възраст, защо не опитате гимнастика за лице? Има упражнения в нета и наистина има ефект. Belkyra е тежка артилерия...

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 14:55 от karmacoma

# 334
Привет девойки,
Тъкмо се връщам от първата процедура микронидлинг. Както се бяхме уговорили с терапевтката, изчаках около месец от последното Легаси. Идеята беше, че двете процедури имат синергично действие и е добре, докато се разгръща ефекта от Легаси да направим и микронидлинг. Чудех се най-вече по финансови причини, после си казах майната му ще пестя в друг живот и разрязах дюшека. Не е много приятна процедура, но не е и много болезнена, въобще микроблейдинга на веждите ми беше много по-голяма драма. Сега съм със зачервено лице, но не толкова, че някой да избяга с писъци при вида ми. Деси ми даде хубав крем да се мацотя през два часа утре, за да не изсъхва лицето и да вземе да се бели.
Като цяло боря увисването на лицето - горен клепач, подпухнал долен, назолабиални, марионетни /е, тия най- ги мразя/, бръчки над горната устна, контур, двойна брадичка. Мале, то много бе. Въобще това, за което една потребителка по-горе пита - красотите на менопаузата.
И така, ако на някой му е интересно, ще споделям когато забележа ефект. Настроила съм се да забележа, нали така сме се разбрали Simple Smile

# 335
  • в 1001-та нощ
Разбира се - споделяй Simple Smile На мен ми е интересно Simple Smile 

И аз днес имах екшън по марионетните, но с Жуведерм Волифт Stuck Out Tongue Аз имам костна атрофия там, която задълбочава проблема. Решили сме с док  - преди да правим устни да наравим оптимума в областта около тях. Няма смисъл да се помпат устни, а всичко около тях да виси.

Лека полека, стъпка по стъпка - ще действам еи наблюдаваме Simple Smile

# 336
a.l.e.n.a,
Благодаря още веднъж за препоръките! А кой е твоят лекар?

lilis,
Благодаря и на теб за отговора и за имената на посочените лекари! Относно хиалуронидазата - явно е нещо много деликатно и бих казала "нож с две остриета", защото освен че разгражда хиалуронът "внесен" от вън, разгражда и този, който кожата съдържа... което никой не ми каза:(
Относно това дали оправят грешки на свои колеги - въпросната д-р Янита Михайлова попита кой ме изпраща и като чу името на д-р Заякова - не остана учудена, а доби изражение "не е нещо ново"... Въпреки че двете са спрягани за близки приятелки, което не е чудно след като си препращат клиентки. От друга страна - защо да не се опита да оправи нещо объркано от друг дерматолог срещу едни 200 лв...
Тъй като аз категорично смятам че торбичките под очите ми се получиха след инжектирането на хиалурона, а тя каза, че има остатъчен такъв само под едното око... каза че тези торбички / подутини са мастна тъкан, в която може да инжектира "целутрикс"...? и да я разгради. Доста търсих информация за този "целутрикс", но не открих... Та успоредно с поставената хиалуронидаза ми сложи и въпросният целутрикс в тези "подутини"... Резултат - нула!
И последно - показах няколко мои снимки от преди "разкрасяването" на д-р Заякова и след като внимателно ги разгледа , въпросната Янита Михайлова каза: "Тук ми се струвате малко по-пълна... (аз съм 54 кг, варирам до 56 кг.)... искам да ви кажа, че ако напълнеете няколко килограма - лицето ви ще се оправи!"
No comment......

# 337
  • в 1001-та нощ
Аз се доверявам на д-р Михайлов в Скин лайн Simple Smile

Целутрикс - има такъв продукт на RRS - използва се за мезотерапия при целулит. Ако изпишеш в Гугъл - CELLUTRIX, ще ти излязат резултати. За първи път чувам да се инжектира под очите. Как може да се комбинира хиалуронидазата с целутрикс - той съдържа ХК?!?!

# 338
Явно може... 😕
Искам да споделя още нещо:
Преди няколко години посетих д-р Юлиян Пенев за отстраняване на няколко бенки. Отлична работа, бързо възстановяване, без никакви белези! Същият ми предложи "подмладяване" на лицето с лазер. Съжалявам че не мога да кажа какъв точно е лазерът, но с него премахва и бенките, прави и въпросната процедура, която няма конкретно име, той нарече "подмладяване". Четейки за Viva, ми напомня на нея, само че в крайно агресивен вариант. А може и да греша, не знам... Та лицето се минава с накрайник с глава с основа около 1х2 см, която "изстрелва" импулси с различна сила и дължина и "перфорира" лицето точно като точиците на марля... минава се със застъпване цялото лице без зоната около очите. Тъй като е много болезнено се прави на 3 или 4 пъти, според търпимостта на клиента. И заплащането е на зона, а именно - 100 лв. на зона или 400 лв. за цяло лице. Усещането от лазера е близко до изгорено с ютия... ефекта и миризмата са подобни 👀, а именно - кожата се зачервява, в последствие подува, после потъмнява, хваща корички и накрая започва да се бели... Като казвам "подуване", имам предвид сериозно такова - очите ми се бяха почти затворили...
Беше ми изписал антибиотичен крем и не трябваше да се мия до момента с коричките;) Да излезеш в подобен вид си беше истинска смелост, направо четях съболезнования в очите на хората! Не бих казала, че крайният резултат си заслужаваше мъките... кожата се освежава, направо се сменя... но не съм имала бръчки, за да кажа - повлияха се, имах няколко петънца, които изчезнаха и след няколко месеца отново бяха налице;)
Споделих това с моя позната, която каза: "Ама ти добре ли си, това е д-р "Бенков"? При него се ходи само за бенки, не за друго!" 😉
Но... човек се учи докато е жив! Както казах - д-р Заякова ми направи великолепен бюст, но за съжаление създаде проблеми за лицето ми... д-р Пенев ме освободи с лекота от бенките, но определено цената на "подмладяването" му не си струва;) Явно всеки си има силни и слаби страни! Споделям това, за да е от полза на тези които са се насочили към тези лекари и процедури 😉

# 339
  • в 1001-та нощ
Аууу, звучи като аблативен фракселен лазарен пилинг. Ще погледна, ако лекарят има сайт да видим с какво работи, но вероятно СО2 - популярно е, като лазарен рисърфисинг.

Аз съм виждала жена след такава процедура - не само, че е "страшно", но и възстановяването е доста дълго. В неприемлив вид си доста време.

Вива е също аблативна процедура, но е доста по-щадяща и с по-бърз възстановителен период - няколко дни. Разликата е, че това, което са ти правили нагрява повърхността на кожата и през нея топлината се предава навътре, за да стигне до някаква дълбочина. А при Вива - енергията пробива кожата и се изстрелва в дълбочина, без да има такава повърхностна травма. Затова няма такова изгаряне отгоре и за 2-3 дни - си ОК. Възстановяването зависи от настройките, разбира се, процедурата може да е по-агресивна или по-щадяща. Аз съм я правила и около очите. Има и скенер, който "изследва кожата" преди щракане и прецизира енергията във всяка една точка от решетката, за да се депозира нужното, според мястото. Умна машина е Simple Smile

# 340
  • при Arctic Monkeys
http://tritonlaser.com
Това е сайта на Пенев.
Лазерите са негово производство.
Аз да попитам обаче Karlsson заща си причини това, при положение, че не си имала бръчки? Доста драстично е.
Аз обмислях бюст при Заякова, но написаното ме стресна...

# 341
Да, определено звучи като "умна" машина! Ако имаш късмета да попаднеш и на "умен" и добре обучен оператор ще е чудно 😉
karmacoma,
От как се помня мечтая за кожа с равномерен тен! Смятам, че никакъв грим не може да се сравни с красива кожа с равномерен тен, която няма нужда от коректори, фондьотени, пудри и прочие...
Имам обаче тук там петънца - кое от пъпчица, кое от слънчице... надявах се да се разделя с тях и да освежа кожата като цяло. А и категорично не мислех, че ще е толкова драстично и агресивно това "подмладяване" при д-р Пенев.
Относно д-р Заякова - предвид това, че аз съм много доволна от бюста си, моя приятелка се оперира при нея и сега съжалява горещо. Бюстът й стана с ръбче, въпреки че са подмускулно, имплантите се виждат и никак не е естетично... Наскоро друга моя близка сподели, че е ходила при нея за корекция на ареоли, по конкретно за намаляне и след 3 !!! неуспешни операции след които вместо да се намалят - те се увеличават, се е отказала. Обяснението, което получила от докторката е нелепо според мен, а именно че кожата й е много разтеглива и колкото и да изрязва - тя се разпъва...? 😏
Важно е да се отбележи, че тя си е заплатила и трите пъти като за отделна операция, като третия път с увеличение, тъй като си вдигнали цените... Беше меко казано възмутена...
Склонна съм да мисля, че голяма част от способните лекари след като станат много популярни и се "докажат" сред пациентите си, започват да лежат на стари лаври и не полагат такова старание както в началото на кариерата си. За съжаление!
Така че - не винаги човек може да се информира от написани мнения, особено отдавна написани... нещата се променят! Понякога е добре да заложиш на не толкова популярен специалист, който все още работи за име, а не то за него 😉

# 342
  • при Arctic Monkeys
Заякова ми отпадна като вариант тотално. Благодаря за информацията!! Точно за това не съм предприела нищо в тази посока, защото просто нямам доверие на никого.А това е за цял живот и като те окепазят...

# 343

Струваш ми се доста младичка, за да търсиш процедури, които да премахнат двойната брадичка. По-скоро наистина можеш да потърсиш някакви упражнения. Най-простото е да потупваш брадичката с горната част на дланта ти през деня, когато се сетиш. Иначе за твоята възраст има безброй много процедури, с които да подържаш кожата си свежа. Но все пак с какъв тип си? Мазна, смесена, суха?

# 344
25 години все пак предполагат да се започне с първите по-сериозни грижи за лицето. Не знам щом твърдиш, че си слаба от какво се е провокирала тази двойна брадичка. С по-пухкаво лице ли си?

Общи условия

Активация на акаунт