Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 21 тема

• 150 427
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • в 1001-та нощ
Аз дори не съм чъм чувала.

# 451
  • при Arctic Monkeys
Момичета някоя ходила ли е на процедура " безиглено влагане на хиалурон в устните" ? Гледам, че отдавна ги има процедурите, но не намерих мнения из форума. Процедурата е 30 лв. След колко процедури сте видели ефект?
Звучи като нещо, от което няма много полза.

# 452
  • Горна Оряховица
Аз дори не съм чъм чувала.
и аз до преди седмица  🤣

ето пример за такава процедура
https://vsichkioferti.bg/oferta/bezigleno-vlagane-na-hialuronova … tage-dolls/879191

# 453
  • в 1001-та нощ
Някакво освежаване може да има, но не и ефекта на инжекционния метод, който позволява и моделиране Simple Smile

# 454
Аз наскоро чух, като гледам преди и след изглежда направо като инжекционно влагане на филър. Така де, изглежда зашеметяващ резултата. Само че според мен процедурата е просто “голяма реклама”.

# 455
Момичета някоя ходила ли е на процедура " безиглено влагане на хиалурон в устните" ? Гледам, че отдавна ги има процедурите, но не намерих мнения из форума. Процедурата е 30 лв. След колко процедури сте видели ефект?
Не си давай парите, да не говорим, че твърдят, че трябват 5-6 процедури, за да има ефект и излиза почти колкото 0,5ml филър

# 456
  • Горна Оряховица
Не си давай парите, да не говорим, че твърдят, че трябват 5-6 процедури, за да има ефект и излиза почти колкото 0,5ml филър
По принцип аз нямам желание за огромни устни, но четох, че има и други предимства освен малкия ефект от 2-3 процедури.
-       Подобрява плътността и мекотата на устните с до 80%
   Подобрява хидратацията на устните с до 70%

Аз постоянно се мажа с гланцове и.си хапя устните, ужасен навик ми е. Ако наистина има този ефект 2-3 процедури бих се прежалила и малко да станат по-сочни джуките, но определено не търся някакви видимо големи разлики.

# 457
Ако не търсиш супер обемен ефект, може и Pharma Hyaluron (гланц за устни) да ти свърши добра работа. Не знам дали си го ползвала. Когато е на промоция е около 16 лв. Аз съм взимала и един страхотен балсам с чили на WoodenSpoon, но вече никъде не го намирам. Беше около 4 лв, а наистина правеше устните ми големи. Те и сега са си де, но ги правеше допълнително пухкави.

# 458
Моля за съвет! Simple Smile

Нахъсала съм се да водя борба с появилите се признаци на остаряване :Д то не е от скоро,но досега залагах само на мезотерапии,които оказват се-знаем,имат положителен ефект за сияйност и подхранване,но според мен не и за изпъване.
Искам да 'изпъна' пачи крак и тези под очите,както и тези на челото.
Досега все избягвам филъри и ботокс,защото няма да крия страх ме е.
Тук в темата прочетох за доволни от Хайфу процедурата.
Попитах дерматоложката за Хидрафейшъл и ще я започна след като приключа с IPL/остава ми само една процедура,предвид идващия слънчев сезон/-3 процедури в рамките на месец и след това една месечно.

Какво бихте препоръчали като най-подходящо?Да опитам с апаратни процедури или да се насоча направо на инжекцията?Имам ли шанс за добри резултати от апарат и кои процедури точно?

Виждам,повечето сте доста вещи,очаквам с нетърпение отговорите.Благодаря!

И да не пропусна-има ли такива от вас,които вземат хранителни добавки-напр.ХК или други  с цел по-добър резултат наред с процедури?Извинявам се,ако това е за друга тема.

# 459
  • в 1001-та нощ
Когато става въпрос за мимически бръчки - по-скоро ботокс и филър. Защото тези бръчки се образуват от мускулните съкращения и тъканите се деформират. Апаратните процедури, които на мен са ми познати - спомагат за общото състояние на кожата - да се реновира, уплътни и т.н., но мимиката продължава ли, бръчките също ще се вдълбават. Дори с апарат да е постигнато изглаждане, причините за вдълбаване - ще са налице. За Хайфу - не мога да кажа как ще повлияте, нямам личен опит.

# 460
  • при Arctic Monkeys
Ако не търсиш супер обемен ефект, може и Pharma Hyaluron (гланц за устни) да ти свърши добра работа. Не знам дали си го ползвала. Когато е на промоция е около 16 лв. Аз съм взимала и един страхотен балсам с чили на WoodenSpoon, но вече никъде не го намирам. Беше около 4 лв, а наистина правеше устните ми големи. Те и сега са си де, но ги правеше допълнително пухкави.
Не си давайте парите за Фарма хиалурон.Абсолютно безполезен продукт, че и не много евтин.

# 461
Моля за съвет! Simple Smile

Нахъсала съм се да водя борба с появилите се признаци на остаряване :Д то не е от скоро,но досега залагах само на мезотерапии,които оказват се-знаем,имат положителен ефект за сияйност и подхранване,но според мен не и за изпъване.
Искам да 'изпъна' пачи крак и тези под очите,както и тези на челото.
Досега все избягвам филъри и ботокс,защото няма да крия страх ме е.
Тук в темата прочетох за доволни от Хайфу процедурата.
Попитах дерматоложката за Хидрафейшъл и ще я започна след като приключа с IPL/остава ми само една процедура,предвид идващия слънчев сезон/-3 процедури в рамките на месец и след това една месечно.

Какво бихте препоръчали като най-подходящо?Да опитам с апаратни процедури или да се насоча направо на инжекцията?Имам ли шанс за добри резултати от апарат и кои процедури точно?

Виждам,повечето сте доста вещи,очаквам с нетърпение отговорите.Благодаря!

И да не пропусна-има ли такива от вас,които вземат хранителни добавки-напр.ХК или други  с цел по-добър резултат наред с процедури?Извинявам се,ако това е за друга тема.
Според мен Хф е подходяща за  млада кожа, за хидратация, почистване, аз съм много доволна от процедурата, но тя е чисто козметична, не очаквай да повлияе кой знае колко много.
Инжекционните процедури са супер ско искаш бърз ефект, не знам обаче на колко години си. Когато заведох майка ми на консултация ( тя все пак е на 50 и не е най-добрият пример), но я посъветваха да започне с апаратни процедури и накрая инжекционни, първо, че апаратните имат по-дълъг ефект, част от тях помагат за образуването на нов колаген и тн, второ, че ако направи инжекционни първо и после реши, че иска нещо апаратно, могат да й се разградят филърите и ботокса.
Тя си направи Хайфу и както наскоро писах има видим ефект, въпреки че те ни казаха, че пълният такъв ще си личи 3 месеца след процедурата. Остава още месец и малко дотогава. Определено изглежда мнооого по-добре, лицето е някак по-стегнато и повдигнато. Та влед един месец пак е на консултация за по-нататъчни стъпки. Ако искаш повече информация или имаш конкретни въпроси, ще я попитам и ще пиша. Тя си прави с най-новото Хайфу, очаква да я боли мнохо, но беше ок.
Но хайфуто е по-скоро за лифтинг ефект, а чух за една процедура( видях снимки преди и след в клиниката, в която ходим с майка ми), обаче не й запомних името, трябва да я потърся в сайта, но Тя е в две стъпки и е точно за подмладяване с някакъв уред, доколкото ми го обясни момичето от регистратура с един накрайник се правят нещо като микроканали, а с друг се слагат в тези канали някакви някакви специални вещества. Имало възстановитрлен период от няколко дни, когато си подут и тн., обаче снимките, с ефекта бяха направо невероятни. Някой сеща ли се как се казва тази процедура?

# 462
  • в 1001-та нощ
Микронийдълинг вероятно.

# 463
Микронийдълинг вероятно.
Не,  със сигурност не е, но по обясненията звучеше сходно. Ще се разровя в сайта им.

# 464
Когато става въпрос за мимически бръчки - по-скоро ботокс и филър. Защото тези бръчки се образуват от мускулните съкращения и тъканите се деформират. Апаратните процедури, които на мен са ми познати - спомагат за общото състояние на кожата - да се реновира, уплътни и т.н., но мимиката продължава ли, бръчките също ще се вдълбават. Дори с апарат да е постигнато изглаждане, причините за вдълбаване - ще са налице.

Кога промени позицията си за ботокс и филъри?

Защото до преди няма и една тема, ти беше против ХК и ботокс, и неведнъж споделяше, че ти се въздържаш и че апаратаните процедури имат къде-къде по-добър ефект и предимства и  препоръчваше апартни процедури за всеки въпрос свързан с бръчки и каквото се попита за стягане и т.н и т.н.  
Въобще апаратните процедури бяха върхът. А филърите и ботокса краен вариант, даже непрепоръчителен, заради временния ефект.

Какво ти промени толкова тотално мнението?

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 16:37 от Самсара

Общи условия

Активация на акаунт