МЕХМЕД ЗАВОЕВАТЕЛЯ с КЕНАН ИМИРЗАЛЪОЛУ - ТЕМА 1

• 74 264
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, девойки! Hug
Хиляди благодарности на всички - за коментарите, преводите, снимки, клипчета..... Heart Flowers Rose Flowers Rose
Отново нямах възможност да гледам цялата серия Mr. Green...проблеми.. ooooh!

Кенан е великолепен!!!

...................................................

Днес - на сета  Peace

Хубава Сряда вечер на всички! Hug

# 706
Лени  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy

EYVALLAH #MehmedBirCihanFatihi

..................

Сега може да ме замервате  Wink но Бюшра ми харесва като Елка, много добре се вписва..Хазалчето е красива, но както казват рускините има вид на съвременно момиче дори и в дрехи от онази епоха, пък и ролята ѝ е такава дръзка...

А при Елени и Мехмед химия вар   Grinning Grinning Crazy

Много жесток султана  ooooh!

..................

Лейла стои много естествено и невинно..

Седефчето и тя е готова

Никоя от актрисите в сериала няма видим грим  Peace

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 23:47 от косе-босе

# 707
Гюнайдън  Hug Hug Hug

--------------

До втора серия прилика толкуз... на 12 ще ги налагат вече един върху друг  Laughing Laughing

------------

Бюшра ми харесва като Елка, много добре се вписва..

туй аз съм го писала  Laughing Laughing

-------------

Лени,  Heart Eyes карай без проблеми  Hug Hug Hug

# 708
  • Варна
Лени, джанъм беним, да земем да прескочим до черквата да ни пее поп, че да се махне това зло, дето ни държи далеч от екрана със султана.
Heart Eyes

# 709
Лени, джанъм беним, да земем да прескочим до черквата да ни пее поп, че да се махне това зло, дето ни държи далеч от екрана със султана.
Heart Eyes

Joy Joy Joy

Курбан, сестро, курбан требе да дадете  Laughing Laughing Laughing

# 710
Привет момичета Hug Чудна втора серия на нашия филм,нямам какво да добавя.Благодаря ви за снимките и коментарите,всичко което публикувате в темата е много ценно за мен-страхотни сте love001
Султана е не само много умен ,но и невероятно предвидлив Peace Но и стария шейтан,Чандърлъ паша се усети че нещо се крие зад това видимо примирение на Мехмед Twisted EvilДа видим натам.За Кенан и играта му каквото и да кажа ,малко ще е ,страхотно превъплъщение,сигурна съм че и за напред ще продължи така.И рейтинга е добър,до колкото това е някакъв критерий за успех,дано комшиите да оценят филма подобаващо Crossing Arms Имам питане аз,я да ми обясните пак за какви задачки става дума ,че нещо не разбрах ,какво се изисква от мен,видях някакви растановки,часове,минути  Grinning newsm78 И друго да питам,за Идил Фърат-видях името и изписано сред участващите ,само незнам кога стана актриса тя,или нещо пропускам Thinking
И последно,Планет Hug,разбирам че не си в България,аз също не съм,много добре те разбирам относно забраните за гледане ,поради авторски права и разни подобни табута.Друго си е да си гледа човек с превод на български,но за съжаление ние ,живеещите в чужбина не можем да ползваме този лукс.
Желая ви слънчево настроение!

# 711
Оп, Ками  Hug ей сега те мятам  Wink Laughing Laughing

Султана е не само много умен ,но и невероятно предвидлив Peace

Чатка му пипето  Grinning

Цитат
Имам питане аз,я да ми обясните пак за какви задачки става дума ,че нещо не разбрах ,какво се изисква от мен...

Онуй Ками, не си ти, Ками  Laughing Laughing За да няма лика-прилика - нея хемен я кръщавам Камева  Heart Eyes Heart Eyes

Цитат
И друго да питам,за Идил Фърат-видях името и изписано сред участващите ,само незнам кога стана актриса тя,или нещо пропускам Thinking

И тука така съвпадения има, Ками  Wink

Идил Фърат е нашата Мара хатун.

а иначе у турско има още една Идил Фърат  Grinning

Цитат

но за съжаление ние ,живеещите в чужбина не можем да ползваме този лукс.

Това и друг път съм го чела, и предполагам, че е гадно  Whistling  но пък и още знам, че има начини  Peace

Някои успяват да гледат през контакта, други през вбокс, има и разни други онлайн платформи.. още такива, през които може да се свали видеото като торент  Rolling Eyes Хич ли няма начин при вас.. дека сте, Планетче, Ками?... Сойле да видим, да помислим има ли начин, няма ли  Rolling Eyes

# 712
Георгиева Hug,джанъм беним,много ти благодаря за поясненията-ето ти един чичек по този повод bouquet Grinning Значи имам адашка тук,радвам се много Heart Eyes За Идил,имах в предвид втората разбира се,нямах представа че нашата Мара ,била Идил и тя. До тук ,добре.Аз съм в Германия,ви бокса хич го няма тук,на него изобщо не разчитам,нямаме право да сваляме каквото и да е ,незаконно е-вече платихме солена глоба веднъж Naughty.Даже някои неща от ютуб не мога да ги гледам точно поради забраната за авторски права SadНО Peace,когато пускате линка ,с руския превод на серията,тогава няма проблем,и за сега това ми е утешението,поне е кирилица,а и с руския нямам проблем.Така че за сега само на руски,и в оригинал на турски,освен ако не сторите чудо,и да предложите някак да гледаме на български Grinning Благодаря за готовността да помагате,това значи много за мен smile3525 Иначе виждам че сме съгражданки-аз също съм от Варна Heart Eyes Целувки  love001

# 713
Привет сладурки! Hug love001 love001 love001 Значи и на мен Бушра ми хареса като Елени, ролята ли и пасна, Кени ли я предразположи Heart Eyes, но няма нищо общо с Билге от "Фи Чи Пи",там беше много скована, неестествена. love001 love001 love001

# 714
Привет завоевателки!  Hug Hug Hug
Благодаря за коментарите ви!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Водя ви батю на новосподелена снимка от миналата година да не го забравим как изглежда без брада  Laughing Crazy Crazy

................

Актрисата Бенги Йозтюрк влиза в "Мехмед" в следващия епизод.

...

И "хюстън" отново имаме проблем с османистите  ooooh! Laughing Laughing

Скандална молитва на жена в сериала
http://www.mahihaber.com/2018/03/mehmed-bir-cihan-fatihinde-skandallar.html

...какво му е шокиращото не разбрах ,не ме интересува и не ме вълнува..бъктъм  Crossing Arms

Добре, че Мехмед като пи вода от чашата го направи на три равни глътки, имаше похвали за детайла...така се пиело по османски...значи ако беше надигнал чашата на екс щяха да го линчуват Joy

...................................................

Grinning Grinning Heart Eyes

Какви красиви ръце има султана  Crazy...както пише една подружка, изпитала естетическо удоволствие в сцената където пашите му целуват ръката  Laughing Laughing Laughing

# 715
  • Варна
Момичета, Назъм Хикмет го изучихме надлъж и нашир, сега минаваме кратък курс ислямско богословие.
Аз като кажа, че сериалите ми разширяват общата култура - смеят ми се.

# 716
При цялото ми уважение към всички религии този курс бих го пропуснала с удоволствие ...ама на какво ни дойде на главата  ooooh! Joy Joy

Бюшра за пръв път я гледах в режисьорския дебют на Джем Карджи "Малки сладки лъжкини"...още там ми направи хубаво впечатление. После в "Сладко отмъщение" и "Фи"  Peace

Elena/Mehmed AU!

# 717
  • AMS
 Привет на всички и благодаря за споделеното!!!
 Голямо удоволствие е да ви чета!!!
 Радвам се за рейтинга много!!!
 Благодаря на целия екип, че ще има превод!!!
 Дори и да не мога да го гледам, защото съм "извън обхват",
 ще разбера по коментарите ви това, което не ми е ясно.

Дестууууур!!!

Султан Мехмед  Хан Хазретлери!!!

# 718
Дива  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Дестууууур!!!

Султан Мехмед  Хан Хазретлери!!!

# 719
Иначе виждам че сме съгражданки-аз също съм от Варна Heart Eyes

А, шойле  Laughing Laughing Laughing Laughing да си дойдем на думата..  hahaha hahaha

Всяка мома харна, е от Варна

да усмихнем народа рано-рано и да пожелаем хубав ден  Hug Hug Hug

и сега.. закачам ви няколко линка, ще очаквам да споделите  Praynig- Планетче  Hug Ками,  Hug Дива  Hug извънграница кои от тях може да гледате  

----------------------

Добре, че Мехмед като пи вода от чашата го направи на три равни глътки, имаше похвали за детайла...така се пиело по османски...значи ако беше надигнал чашата на екс щяха да го линчуват Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo ама това верно ли?  Joy Joy

Надеждата ни е в Коцето, саде той може да оправи работите с некОя молитва  Laughing Laughing

Ама как му отива да се кипри  Laughing Laughing Кукльо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт