ЮЛИ месец е далече, ти не бързай мъничко човече!

• 14 787
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
Пастел легълцето е супер!И скринче имаш браво!Ние още не можем да се разберем татито казва че съм нямала нужда от скрин, а за повиването така съм щяла на кошарката да слагам отгоре!

Мами някой да е звънял на Рени?Аз мисля поне по един SMS укоражителен да и пратим,аз имам регистрация на мтел по нета може да и пишем нещо? newsm78
Казвайте?
Нещо като да се държи ,да не се притеснява,че тук всички сме с нея!
Асинка нищо не е казвала ново.да не е родила или това ще го знаем ако е станало! Малееееее!
Дано да не бързат нашите бебоци както някой каза поне до 20 юни да изчакат!

Поздрави!!!

# 151
Здравейте мами!
Vera 25 да ти кажа, че право на избор в Ямбол нямам за раждане освен в АГ-то на болницата, а условията с хлебарките и стените е същата, само горе родилното е по-оправено, а аз бях в патология. Правото ми на избор остава Сливен, държавната им болница или частна клиника Ева, която работи със здравната каса и няма да ми вземат нито стотинка,въпреки че избираш лекар, освен ако не поискам упойка. Като разстояние ми е близко за 20 минути се стига до там, то някои мами от София имат да пътуват по-дълго от дома си до болницата. Вероятно ще се ориентирам към частната клиника, ходих видях, питах, много момичета от Ямбол /да не кажа всички/ раждат там и чувам много добри отзиви. Ще разпитам по-подробно за епидурална при нормално раждане, че то за по- малките градове си е огрооомен напредък в медицината Rage В близките 7-8 дни ще взема решение, ако не родя hahaha, че след 3-4 дни влизам в деветия smile3521
Относно приема на флуор и препаратите му и флуорирано мляко за новородени newsm09 съм кагорично против, и точно поради тази причина не предпочитам дапия Девин и преди и сега, а тя за съжаление е най-често употребяваната вода. Много по убедена съм в токсичността му отколкото в полезността, но това е което аз съм учила. Чао  Hug

# 152
  • Варна
Eli83,аз също си мислех за Ренито.дай да и напишем едно смсче.човек в такъв момент има най-много нужда от подкрепа smile3501за инициативата

# 153
sugar_lady, сподели повече за "Ева" Сливен.Какво искат да си носиш, кога триабва да отидеш, или каквото друго инфо имаш?И аз мисля да ходя там...

# 154
Момичета, Рени още  в болница, но е много щастлива, че получава СМС-та Heart Eyes Бебо е ангажиран в таза и се е показал в 36 седмица на видеозона, което ще рече, че си върви едричък и ако тръгне да се ражда вече ще е доносен и най-вероятно изобщо няма да стои в кувьоз Grinning Рени каза, че шийката на матката й е 60-70% изгладена, така че явно малко й остава до срещата с бебо Heart Eyes Иначе няма разкритие и е в много добро настроение. Имала весели съквартирантки и се забавлявали Wink Имате специални поздрави и много целувки Heart Eyes
Нашето първо юлче, т.е. две в един ден се появиха на 8 юни и се казват Габриела и двечките - абсолютно съвпадение Laughing Сега като си спомня какво ми беше като ми се обади едната мама... сълзите ми напират в очите. И после почти всеки ден получавах СМС-та за бебета.. и пишех, пишех...
Погалете и целунете тумбите и получавате огромна прегръдка от мен Hug

# 155
  • някъде
Здрвейте момичета! Hug
Хайде пишете на Ренито и я поздравете- нека постиска поне още малко! Peace
http://babymed.com/pregnancy-tools/calendar/calendar.asp#Calendar
Това може да ви е интересно, само не помня от къде го свалих- може би сте го виждали /за изчисляване на седмиците и дните/.
sugar_lady ти си с 1-2 дни преди моят термин, защо казваш че ти остават само 3-4 дни до влизане в 9-тия месец  newsm78  аз чак на 12-13 юни влизам в деветия!

# 156
Идеята за смс-че е чудесна нека всички да се присъединим. Стискаме палци малкото човече да не бърза много много. Радвам се има приятни съквартирантки и така веремето и не минава трудно, че в болница знаем как е.
Майчета преди малко научих една информация яжте ягоди за болките в мускулите и отоците в краката много помагало. Аз по принцип много обичам и не съм спирала да ям цела година а и сега им е сезона и не са толкова скъпи и ги има навсякъде. При мен незнам дали е от тях но нямам отоци и неприятните болки ги няма от известно време, като се замисля от както ям в огромно количество ягоди. Преди си хапвах но по рядко и по мъничко че зимата бяха  smile3511 дано да ви помогне и на вас.
Целувки и приятен следобед на всички

# 157
Оле колко сте изписали за една седмица. Сега отивам да чета. За инфо миналата седмица бях на преглед и ми казаха че бебошка  отивала малко по-едричка. Беше 2.100 преди точно 1 седмица, сега да е с 100-200 грама по-тежка. Да е жива и здрава. Нашия тати го бавят на кораба и той милия започна да се изнервя и притеснява, при условие че като заминаваше специално им заяви, че чака първо дете и да го пуснат по-раничко, но... Надявам се до 2-3 седмици да се завърне, дано госпожицата не реши да излиза по-рано.

# 158
  • somewhere over the rainbow
Zdraveiteee,sori 4e pi6a na latinica,ama i na men bg-to ne6to mi se precaka #Cussing out
Az v4era se sabudih /ne 4e sam zaspivala de/ s 38 gradusa temperatura i cql den se 4uvstvah mnogo zle.Uspqh da q svalq s Paracetamol,no sega imam ujasni bolki v garloto.Smu4a razni bonbonki ama kakvo ot tova Thinking A no6tite sa nqkakav ujas za men-ne moga da spq,ne moga da di6am,oblivat me gore6ti valni,bolqt me vsi4ki muskuli i samo se vartq i ohkam #Crazy...Mai tejestta na bremennostta vilnee s palna sila smile3514 Nai-lo6oto e 4e i tatito ne moje da spi pokrai men,a stava za rabota v 6 4asa i mi stava edno savestno smile3518
Sega da pitam zapoznatite-kakvo to4no predstavlqva izmervaneto na taza?Drugata sedmica sam na ortoped za tova i nqmam predstava kakvo to4no 6te mi pravqt.Iskam da znam predvaritelno,za da se prigotvq podhodq6to,t.e. da se obleka podhodq6to.I drugo-kam tezi,koito ve4e sa se sdobili s 45-dnevniq bolni4en-kakvi izsledvaniq vi praviha pri izdavaneto mu? newsm78
Aide 4ao vi i se pazete da ne nastivate kato men,4e i drugite bolejki ni stigat smile3503

# 159
Много се радвам, че Рени е добре и в отлично настроение. Дано бебко да е послушен и да остане още малко в коремчето на мама и да порасне повече.

Диди и както да го смяташ имаш точно 1 седмица до края на 36 г.с., когато бебето се смята за доносено и може да се ражда.  А по твоите сметки излиза, че 9- ти месец ще ти е само 20 дни.

N_A_N, да оздравяваш!

didkapan, не се тревожи, сигурна съм, че таткото ще успее да си дойде навреме!

# 160
Супер че Рени е добре и нищо чудно да ни изненада първа,но да не бърза де!Аз и писах смс давайте и вие!
Нан ако имате боров мед помага за гърлото и чайчета!Да оздравяваш!
А и аз искам да знам какво точно ви правят при издаването на 45 дневния болничен!Хайде мами които сте го взели вече казвайте,че аз отивам на 1юни да го взимам да знам!

Поздрави!

# 161
Eли аз също на 1-ще си го взема, всъщност ми почва от 19-ти май.Та кръв, урина и секрет ми казаха че ще ми вземат, за друго не знам. Но аз си мисля че изследванията надали са свързани със самия болничен. Незнам де. Също знам че обменна карта ще ми дадат и ще питам ще трябва ли от личния лекар направление за хоспитализация, че май прочетох че трябва.

Пуснах и аз смс на Ренката, дано да е ок.

А на 1-ви мислех след консултацията да ходя на протеста, ама мъжо не дава да не съм изпоприпадала там. Момичета да подпишете, които не сте, още няколко дена остават.

Нан, мила непременно мери температурата и ако имаш сваляй я незабавно. Парацетамола не е опасен, още повече в нашите месеци. А температурата предполагам че всички знаете вреди на бебчо

# 162
  • София
Здравейте мами,
Бихте ли ми казали лекцията в четвъртък на каква тема ще е и къде ще бъде, защото смятам да отида.
Благодаря Hug

# 163
  • на правилното място, в точното време
 Здравейте майчета! Тази нощ си поспах добре,макар че снощи доста си  изкарах акъла  #Crazy
Като започнаха едни остри болки много ниско долу, направо прорязващи, но на опрделени моменти.Не приличаха на контракции и като ги получавах нямах контракция, а само остро и болезнено усещане за ходене до тоалетна.  Sick Sick Доста се шашнах, изпих една шепа лекарства и си казах, лягам да поспя   sleepuu  то ако ще идва бебка, няма как да не разбера  ylinfant  Честно , така добре и спокойно не съм спала от доста време  newsm78
  За изследванията, аз си взех болничния още на 22, но доки ми беше пуснала изследвания преди това и с болничния не ми е пускала други. Сега в петък или понеделник пак трябва да ходя, като влизам в 9-я, незнам тогава дали няма да пусне нови  newsm78
  Как е Рени и какво й е точно, че така и не разбрах. Малко по-късно ще я притесня с смс-че, макар че вече са ги събудили де.
  Лек ден от нас и  Heart Eyes

# 164
как сте, мами Simple Smile
Ивка ,ето инфо за лекцията, но аз мисля да я пропусна
01. 06. 2006 г. – 09.30 ч. в пицария “Мис Каприз” (София, ул. Кракра 2А) – Ваня Симеонова, инструктор към клуб Ина ще представи темата “Гимнастика през бременността и след раждането.”

Мами, кои от вас ще ходят на лекциите този месец ?
Аз замсилям да ходя на 15 Юни и ако има някоя от Вас ще е хубаво да се уговорим, но има време аз пак ще питам като наближи Simple Smile
Лек и спокоен ден от мен   

Общи условия

Активация на акаунт