Звездни компромати - 352 част

• 101 057
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
Че какъв успех има Деси Банова, че чак и предаване ще има за нея? Или тя ще е водеща?

# 271
Съжалявам за Джен! много я харесвам и се надявах да е открила щастието. Явно не се е получило и този път, дано следващият вече има повече късмет.

# 272
Че какъв успех има Деси Банова, че чак и предаване ще има за нея? Или тя ще е водеща?

Иска ли питане? Simple Smile

# 273
А дали проблема вече не е в Дженифър,мъж не можа да си намери ?!:thinking:

# 274
Банова е с тен, китосана, но ми се струва и с някакви процедури по лицето.

# 275
И аз много харесвам Анистън .
Теди Бургазлиева
https://www.instagram.com/p/BfPmi58AYDl/?taken-by=teodoraburgazlieva

# 276
  • Пловдив
И аз съжалявам за Джен . Мисля че , си подхождаха с Теру. Деси Банова има рубрика в сутрешния блок на Нова.

# 277
Един Джоъл Кинаман от мен. Не е популярен в темата, но покрай новия сериал Altered Carbon може и да стане... Blush Made in Швеция.

Ау, страхотно начало на петъка!

# 278
  • софия
Гледам Наталия Симеонова. С тъмни очила е, много е слънчево. На живо новата й прическа не е толкова зле, по-свежа е. Седи си чинно и възпитано на една голяма опашка, но няма да кажа за какво.

# 279
Много е хубава Теди на тази снимка. На Дженифър май не ѝ върви много с мъжете.

# 280
Много е хубава Теди на тази снимка. На Дженифър май не ѝ върви много с мъжете.

Много й върви според мен - не се е забила с някой смотаняк цял живот, само готини ги сменя...Joy

# 281
Хубава е Теди на снимката, но защо лицата им с мъжа ѝ са оранжеви, а вратовете им бели, особено неговият!? По едно време нещо и тя ли беше си правила по лицето, не приличаше на себе си, но сега е разпознаваема. Или пък я бъркам с Елена Тихомирова?
 Thinking

# 282
Гледам Наталия Симеонова. С тъмни очила е, много е слънчево. На живо новата й прическа не е толкова зле, по-свежа е. Седи си чинно и възпитано на една голяма опашка, но няма да кажа за какво.
Банички?

# 283
  • На брега на реката
Пф много си подхождаха даже с Джъстин. Иначе преди дни четох, че Джен и Брад били снимани да вечерят заедно, после пък Джъстин въобще не бил с нея за рождения й ден. Много я харесвам Джен, ама само де не се връща да търси щастието си при Брад.

# 284
  • софия
Банички?

Тцъ, пак храна, но другата.

Общи условия

Активация на акаунт