Щъркел, мартеничка, цвете, за ОКТОМВРИйското човече! - Тема 5

• 75 099
  • 820
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ще издържи къде ще ходи Grinning
Брат й издържа 26 ч път до Англия с колата без да спираме.
Ние не се съобразяваме много много така да се каже с децата.

# 181
Ооо Елени ни е наборка:))И нашата беба днес става на 4 месеца.Нямам търпение да захранвам вече😁
Да са живи и здрави всички бебоци😘

# 182
  • София
Миднайт и аз мисля като теб. По принцип не съм фен да се робува на децата, на първо място сме ние, като личности и родители и ние да сме добре психически, защото това се отразява директно на тях, ако само мисля как да се съобразявам с него ще изперкам на втория ден , той също

# 183
  • София
Честита месечинка на дечицата!

По колко часа спят бебоците и през деня - сумарно? Да си сверя часовника.

# 184
Здравейте на всички! Simple Smile Честито четиримесечие на бебчовците, ние още сме на три Simple Smile !
На море ще ходим с малката през септември със самолет в Бодрум. Или поне такава е резервацията, но със беба или без, парите са същите, та живи и здрави ще видим, но за сега ще я водим;).
Ще бъдем с лелите, чичовците и братовчедите ѝ,'та някак си ми е спокойно.
Аз съм пред диета, чувствам се като кенгуру и нямам търпение да почвам да свалям кг. защото не се понасям. Никога не съм била слаба, но в момента съм като дроб. Друсат се сланини, целулити, абе гнусна работа. И в този ред, препратка към последващите бременности - ами не съм сигурна... Хем ми се иска, хем не ми стиска... Бремеността ми беше песен, като изключим зверските кризи в осми месец със стомаха, ужасните хемероиди, които още си ги имам и няколко спукани капиляра по краката ... Sad Но това са ми подаръците от София. От друга страна финансово не съм сигурна дали ще издържим. До сега похарчихме сума пари....

# 185
По колко часа спят бебоците и през деня - сумарно? Да си сверя часовника.
Общо за 24 часа има м/у 13 и 15 часа сън.

# 186
Ние вече водихме Хитрушка на море за няколко дни. Време им е на бебчовците и за спа-култура и за банкетна култура... Simple Smile, да свиква! Ами за нея като, че е все едно къде е, важното е вниманието към нея да си е същото, а щом има за разглеждане нещо различно - добре дошло! Геройски издържа 300 км. с автомобил, отспа си стабилно, с едно -две кърмения, пътят не се усети...
Предстои ни погача тия дни, малко ще се поизхвърля, но искам да поканя и близки и по-далечни роднини от женски пол, семейни и лични приятелки, общо 75 дами, малки и големи... Сега е момента, другите поводи са по-лични и за по-тесен кръг роднини, и ако не ги поканя сега, няма кога... Напълно осъзнавам излишността на събитието, но честно казано ми е мерак, и ми е много приятна организацията - то рокли, прически, то украси, то сладкиши и мезелък... мисля, че ще се получи прекрасен празник. Честно казано всички празници и на каките са били едни мини сватби - не се хваля, за бой съм.
Кръщене, юни, за да е топличко и приятно. Преди това едната кака ми е абитуриентка...
За плаж, мисля, че септември е подходящ, малката ще е поотраснала, и няма да е толкова горещо.
Бебето ми е добричко през нощта, спинка си, кажи-речи до обяд. После има 2-3 късички дрямки и си ляга в 0.00 ч. Обърнала е деня с нощ, а и много лошо съм я научила - спи, ако лежа до нея, иначе се събужда, незнам как ме усеща. Спим заедно тримата с ММ. Разглезили сме я и през останалото време - иска си носене на ръце, но не просто гушната в скута, а и да я развеждаш да разглежда...

# 187
  • София
Спи около 12 ч започна да се буди нощем през три часа за съжаление, но ще мине и това Simple Smile
Хитрушка е късметлийка с каки . Щом ти се иска и така го усещаш го  правиш .

# 188
  • Варна
Моето спи 13- 14 часа за денонощие

# 189
  • София
Ох, чакайте да отговоря и после ще чета, че ще забравя! Жани, и за мен бременността беше един прекрасен период. Затова и искам второ. Като видя бременна жена или някое съвсем малко бебенце и направо ми се дотичва към клиниката! Simple Smile
А на този моя, акъла никога няма да му дойде. Той просто си е останал и той малко дете. Но аз вече си имам друго да си гледам! Simple Smile
Да, наистина, когато хората се сдобиват с дете след инвитро, се очаква, че толкова държат един на друг, че са минали дори през това заедно, и вероятността да се разделят е минимална. Но ето на! Но то и при нас си тръгна така отначало. Едва ли не беше - добре де, щом толкова искаш! Ами исках, и съм много щастлива с този
малък мъж до мен! Той е моето всичко!

# 190
  • София
Момичета, благодаря ви! Hug
Честита месечинка на бебоците!
Забравих да кажа, че вчера започнах захранване. Направих картофче с малко АМ. Вчера дадох 2 лъжички, днес 5. Като поднасям лъжичката и той си отваря настървено устичката! Иска си детето и на мен ми е кеф! На 4+++ е. Не знам рано ли е, но си има и всички признаци на готовност.
Кръщене мисля да правим юни, а след това да отидем до морето! Да видим дали ще ми се получат нещата както съм ги замислила! Simple Smile

# 191
Кейти, много обичам да чета постовете ти, много ме зареждат.
Радвам се, че си толкова позитивна въпреки всичко, през което минаваш сама и че гледаш само и единствено напред, а само ти си знаеш какво ти е и колко ти е трудно...
Браво на момчето, че е харесало картофчето. Дано все така да си хапва сладко-сладко. Какво мислиш да дадеш след картофа ?
Да питам и тук - препоръчайте какви лъжички да взема за захранването, вие какви (ще) ползвате ?

# 192
  • София
Мерси, Жани. Опитвам се да гледам на нещата от хубавата им страна!
След картофа мисля да е тиква. Чудех се между двете за първо, но тъй като аз предпочитам картофи, реших да е картоф! Simple Smile А и нали тиквата била по-вкусна, да не се мръщи после на картофа!
За захранването взех една купичка с пасатор на Nuby. Много е удобна! Има си лъжичка в комплекта. Ето тази:

# 193
Точно лъжички на Nuby съм харесала, но реших да питам и вас.
Мерси, Кейти Hug

# 194
  • София
На мен мама ни подари за погачката сребърна лъжичка, та ще започна с нея и пащърнак, картоф, тиква и т.н. Иначе за после взех две лъжички на томи типи с форма на самолетче че нали така се лъжем да ядат, сини, 2 в опаковка много сладурски.
Мони спи за 24ч около 15 часа

Общи условия

Активация на акаунт