Откраднат живот - ТЕМА 32 Критична точка 3...

• 45 121
  • 782
  •   1
Отговори
# 150

Яница, на мен много ми харесва как  е облечена, може би защото е близко до това как аз се обличам-дънки, кецове/маратонки и кожено яке Simple Smile

Ако е от филма, не ми прилича на човек, който работи в галерия, може би ако е ежедневието облекло  на героинята й Grinning

А относно въпросите, надявам се някой да им ги подбере предвид хейта, който е във фейса Simple Smile

По принцип и аз клоня към спортния стил, но вмъквам и от елегантния, затова на снимката малко не ми допада облеклото й. Simple Smile А за човек, който работи в галерия сигурно ще е много красива и елегантно облечена, голям контраст със стила на Диана. Интересно ще ми е да я гледам по този начин.

Гледам, че Наум е снимал промо видео на Nike. Някой тук беше споменал за някакви снимки в парка докато тича, изглежда не са от сериала.

# 151
Fairy, заеми се с промотирането, че нещо са много слаби в това Joy, надявах се на поне още една снимка с послание днес, а то пак нищо. Дано следващата да е на Тони или Зорница Simple Smile

# 152
Майче, точно днес си мислех, че две седмици преди началото станаха активни, супер. Обаче са много разпилени, днес снимка, утре клипче на една тема, вдругиден - на друга. Стараят се, но определено ми създават усещането, че някой в свободното си време между другото измисля как да процедират Grinning

# 153
Тук можем да питаме Батко и Малчо каквото решим. Grinning

https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/photos/a.47815720570420 … ype=3&theater
Те ще изберат най-интересните въпроси и следващата седмица ще отговорят. Хайде действайте. Grinning

Значи изнервих се още в началото :
Защо ще участвате вие, след като досега участваха обичани актьори, като Стоян Алексиев и Васил Банов ?
Направо си ги обявиха за необичани, едва ли не 😠

# 154
Мен ме вбеси също въпроса - ако имате възможност, бихте ли си сменили професията? За Бога...

# 155
Яница, Дона, аз за това се надявам да ги подбере някой от екипа или там когото намерят и просто да ги дадат на тях да отговарят Simple Smile Някои хора трябва да спрат да се държат така, грозно е подобно поведение от зрели хора. Силно се надявам да не четат коментарите в официалната страница на сериала.

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 21:30 от maichetoo0o

# 156
Грозно, обидно и неуважително. Ум не ми го побира как може да се държат по този начин. И с какво са виновни момчетата, да ги пита човек... Нищо, ние ще ги обичаме Heart

# 157

Значи изнервих се още в началото :
Защо ще участвате вие, след като досега участваха обичани актьори, като Стоян Алексиев и Васил Банов ?
Направо си ги обявиха за необичани, едва ли не 😠
Забелязах го и аз този въпрос. Hа мен ми стана смешно и колко "по-доказани" от новите актьори да са Радина Думанян и Aлександър Aлексиев. Hо забелязах, че коментара е на дете, така че до някаква степен му е простено Simple Smile
Hаистина са много хаотични на официалната страница с инфото, което пускат.

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 21:40 от Zlati***

# 158
Злати, по-грозни и нелепи са ми коментарите от хора, които са с 15-20 години по-големи от мен, а се държат като 7-8 годишните деца, с които работя......не знам дали е смешно или тъжно, по-скоро тъжно. Sad

Fairy, честно казано това ме кара да им симпатизирам повече, въпреки че в началото бях скептична към тях Simple Smile

# 159
Злати, по-грозни и нелепи са ми коментарите от хора, които са с 15-20 години по-големи от мен, а се държат като 7-8 годишните деца, с които работя......не знам дали е смешно или тъжно, по-скоро тъжно за мен.
Да съгласна съм, че има както нелепи, така и преднамерено обидни коментари от възрастни хора, което е много жалко.

# 160
Яница, Дона, аз за това се надявам да ги подбере някой от екипа или там когото намерят и просто да ги дадат на тях да отговарят Simple Smile Някои хора трябва да спрат да се държат така, грозно е подобно поведение от зрели хора. Силно се надявам да не четат коментарите в официалната страница на сериала.
Предполагам, че дори и да ги четат, са много над нещата и не биха се засегнали. Като известни лица (особено Павлов) би трябвало да са свикнали и с такива коментари. Няма как на всеки да се харесат или да се угоди и те го знаят, но наистина подобно поведение е грозно и не отива на големи хора, каквито са повечето коментиращи. Според мен такива неща с отговори на въпроси и т.н трябва да се организират след старта на сериала, когато зрителите ще са запознати вече с ролите и играта на актьорите и ще са си направили преценка за тях. Сега реагират първосигнално, защото нищо не са видяли от тях и си мислят, че след актьори като Буковска и Вергов няма кой да вдигне летвата. Жалко е, че така ги подценяват, а трябва да им се дава шанс. Simple Smile

# 161
  • Разпиляна във въображението
Драснах няколко въпроса Simple Smile

# 162
Гледала съм Гадни туитове с различни холивудски звезди, повечето подхождат с хумор към коментарите по техен адрес, но дори тези, които са в бизнеса от 10-20 години им личи, че им е неприятно и не могат да го скрият, макар че там нивото на гадните коментари е толкова високо, че да напишат "ужасен актьор/актриса си" ще си звучи като комплимент. Хората забравят, че популярните личности имат чувства и може да им стане неприятно, все пак няма как да си чак такъв непукист.
Дано да са дебелокожи и да не ги приемат нещата навътре Simple Smile

# 163
Да, колкото и да си над нещата, не е приятно. Хайде, Буковска и Вергов наистина направиха запомнящи се роли, но Стоян Алексиев, синовете му, Радина Думанян и Васил Банов не мога да кажа, че са толкова незаменими.
Велислав Павлов е не по- малко известен .

# 164
Ей, честно ви казвам, макар си да страдам заради липсата на Вергов, ми се иска напук на целия хейт тия двамата да изкъртят с ролите си и феновете да полудеят по тях! Така, само заради тъпите коментари в момента Rage

Общи условия

Активация на акаунт