Откраднат живот - ТЕМА 32 Критична точка 3...

• 45 143
  • 782
  •   1
Отговори
# 195
Според мен това не е Захариев. Не ми прилича на него. Simple Smile Обаче забелязах грешката в името му, долу в надписите - Димов Алексиев. Laughing И между другото днес сте много тихи нещо. Пазите си силите за началото на сезона ли? Grinning

# 196
И на мен не ми прилича на Захариев.
Яница, днес ни оставиха на сухо. Нитп някаква снимка, нито някакво инфо. Няма нищо за говорене. Ще пазим сили за началото Simple Smile

# 197
Според мен доста прилича, ама май не е той.

Аз днес съм под влиянието на Вергов и затова съм тиха Joy На който му липсва и иска да го гледа - Богът на касапницата в Народния! Жестока постановка, режисура, страхотна игра и на четиримата (не само Онзи хаха). Аз още съм под влияние на представлението Blush Абе страшен кеф!

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 21:39 от Анонимен

# 198
Дона ,мисля да ходя и аз,комедия ли е?И в Париж е било фурор с тази постановка.

Аз пак да питам-отговориха  ли братята на въпросите,че не ги следя  във фейса тези неща?

# 199
Амбър - да, комедия е. Има защо да е било фурор, не се учудвам. Междудругото авторката е французойка и има награди Тони, Лорънс Оливие и Сезар за Касапницата. Миналата година имаха номинации за Аскеер за най-добро представление, също Владимир Карамазов, Радена Вълканов и Александра Василева получиха номинации за ролите си. Пак миналата година(когато е излязла постановката) билетите са се разпродавали 3-4 месеца предварително. Ох, спирам, да не ядосам някой с офтопика. Ама сигурно пак ще отида Grinning

Още не са отговорили, предполагам по някое време другата седмица. Незнам дали е нормално, но има малко въпроси според мен. Даже се чудя дали да не измисля още някой въпрос Simple Smile

# 200
Амбър, пишеше, че другата седмица ще отговорят. Но Дона е права, че са малко въпросите, основно ги питат как имат нахалството да участват след светата поява на Вергов. Такива неща са в състояние да ме накарат и ролята на борчета да играят, пак да ги подкрепям Grinning

# 201
Благодаря ви за отговорите.
Елементарни хора има навсякъде из нета,при такива въпроси едва ли ще си направят труда да отговарят,а и бих им го препоръчала!

# 202
Все пак има и смислени, Амбър, предполагам, че на тях ще отговорят.
Но! Това пак е генерална грешка на този, който отговаря за тези неща. Не можеш да пуснеш да отговарят актьори, които публиката на твоя сериал не познава все още и които на всичкото отгоре трябва да заместят актьора, чиято липса се преболедува. Те направо си ги хвърлиха на лъвовете и това трябваше да се предвиди. След месец със сигурност въпросите ше са различни.

# 203
Дона, радвам се, че си си прекарала чудесно Simple Smile

Предполагам ще им ги подберат, на което силно се надявам предвид незрялото поведение на част от пишещите Sad
Fairy, по-добре щеше да са въпроси към останалите и без това има толкова интересни неща, които само актьорите могат да ни кажат, а виждаме репортерите не ги задават Grinning пък ако толкова държат и към тях двамата да има въпроси, да бяха изчакали две-три седмици зрителите да свикнат с тях и да опознаят героите им, ако тогава не са ги харесали да изразяват недоволство си, а не сега преди да са ги видели в действие.

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 22:44 от maichetoo0o

# 204
Абсолютно. Те натиснаха най-невралгичната точка и от това нямаше как да излезе нещо кой знае колко добро. Мен не ми пука особено,че някой там е некадърен, обаче ми е изключително мъчно за момчетата. Силно се надявам, че те не четат, а само им дават въпросите или, ако четат, не са толкова чувствителни, че да го преживяват.

П.п. Дона, за Бога на касапницата имам билети някога скоро, ма не помня кога, че нещо театралната програма ми се сгъсти. Joy И се радвам много на положителните ти впечатления Simple Smile

# 205
Опитват се да предизвикат интерес към новите, обаче не им се получава нещо. Наистина въпроси към останалите щеше да е по-уместно да се задават, а към братята - след време. И аз се надявам да не се засегнат и да не и  повлияе на играта.

# 206
Получава се обратният ефект за съжаление и го отнасят изцяло двамата, но нали се разбрахме, че промотирането не им е силата Grinning

# 207
Чак да им повлияе на играта - едва ли. Даже според мен по-скоро би ги мотивирало да покажат най-доброто, на което са способни. От друга страна на нашата група тук ни повлия благотворно. Понеже сме едни грижовни дами, които държат на справедливостта, след това безумие, дето се изля върху тях, ние станахме благи, благи към братлетата и вече даже сме готови да ги браним Joy

Мен ми е любопитно как ще отговорят - с видео, писмено?

Борбата при актьорите за наградите на Нова става все по-завързана и интересна.
Димо има 1232 гласа
Наум има 1237
Вергов - 1239
12-годишната ми дъщеря щеше да ме убие, като разбра, че не съм гласувала за Наум, а за Вергов Joy

# 208
Аз не съм гласувала Simple Smile

Говорейки за гласуване, гледайки нашата анкета забелязах, че по-голяма част от нас смятат, че братята ще харесат Зорница , с което съм съгласна. Вторият най-популярен отговор е да не бъде с братята, та ако някой от пишещите е гласувал с тази опция може ли да ми отговори защо-защото искат да я замонашват Grinning или искат друг за нея?

# 209

защото искат да я замонашват?
Joy
Може би се надяват, че ако не се върти никой мъж покрай нея, ще избегне драмите. Но ние всъщност си знаем, че това е невъзможно. Затова за мен е по-добре да е влюбена/обичана и нещастна, отколкото самотна и нещастна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт