Откраднат живот - ТЕМА 32 Критична точка 3...

• 44 969
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
На мен ми се пише и то много, ама реших да ви оставя да хвалите Марио на воля няколко дни

Хареса ми интервюто с Диана - за пръв път никой не я попита за любовните сцени в сериала или за Калин Терзийски

# 706
Е ти пък, Дона, ние го нахвалихме, няма страшно, приказвай си спокойно Grinning

Анонсът на първия епизод звучи многоообещаващо, очертава се да е динамичен и да се случат много неща Simple Smile И ще се запознаем и с четиримата нови. За момента ми е най-любопитно какво точно ще им причинят семейство Фотеви на нашите лекари.

# 707

Аз искам да си хваля Тони, това е проблема аххахахахаха

И на мен Фотеви са ми много (по-) интересни в момента. Най-малкото за тях не знаем нищо, а и няма да са лекари, а един вид външни лица. Още ми е любопитно защо ги направиха двойка, а не, както предполагахме, баща и дъщеря.
Преди малко разглеждах сайта на Нова и ми прави впечатление как новите 3ма мъже ги снимат в едни тъмни тонове. Чудя се дали искат да подчертаят критичната точка или просто са им големи торбичките под очите (от продължителни снимки) Grinning

# 708
  • Разпиляна във въображението
Пишете, пишете Simple Smile

Марио влиза ударно като Сашето.

# 709
Значи правилно ми беше предположението за ударно начало, а не че това било сюжета за първите 20 серии Sunglasses
Хареса ми интервюто с Диана.

# 710
Пишете, пишете Simple Smile

Марио влиза ударно като Сашето.

Да, и на мен ми напомни на сцената на Александър и химикалката в гърлото.
Абе за един епизод това всичкото ми се струва твърде, нещо са се повредили тия нашите сценаристи Joy

# 711
Ама аз от анонса пак не останах с впечатлението, че всичко в промото ще видим в първия епизод. Първо, липсват Наталия и Калин. Второ, ще гледаме първите искри между Марио и Зорница, те ако на целувките казват "първи искри", не искам да си представям огъня Joy

Но че ще има екшън, много се кефя Simple Smile)

# 712
Не ми харесва, че искрите ще започнат от първи епизод, получава се малко - вчера изпратих единия, днес посрещам другия Grinning 

# 713
Като ни даваха по една снимка на няколко дена и сега 30 секунди действие ни се струват като сюжет за много дълго, а той истинския анонс за сезона мина и беше само символика.
Все пак са минали 3 месеца, много неща са се случили и трябва да ни впечатлят като ни представят малко по-шокиращо промените. В най-лошия случай го приемам като промо за седмицата, но тогава днес или утре трябва да видим друго промо само за първи епизод. Съмнявам се че ще има такова.

# 714
Не ми харесва, че искрите ще започнат от първи епизод, получава се малко - вчера изпратих единия, днес посрещам другия Grinning 

Не си представям, че дори и 3 месеца, след изпращането на Банков, Зорница ще се целува с някой.
Според мен трябва да направят така, че доста да се дърпа, дори когато я заговаря някой.

# 715
Абе как ще се целува с него в първия ден. Според анонса, той в първия епизод ще пристигне на работа. Как си го представяте - добър ден, аз съм Марио, мляяяяяс Joy
Той ще се появи, ще направи нещо героично, нашето момиче си пада по сериозните батковци, които правят героични неща и са смели и решителни, ще го погледне с топлите си очи, той ще каже - я, каква хубава докторка и толкоз, ето ви искри Grinning
Аз пък приемам, че 3 месеца си е изплакала очите и ѝ стига толкова страдание и мъка. Иначе какво - 4 месеца връзка и после 4 години страдания.

# 716
Еми то е същото като 4темесеца щастие, които не видяхме. Тя е ревала 3 месеца, ама за нас е един ден това. Някакси....да се държи на положение малко, дет се вика JoyJoy Абе и от първия ден да се зацелува с някой ще я оправдая, за женската солидарност нали ви казах Simple Smile Но е нереално просто
Вера, на същото мнение съм, тов ами изглежда по-логичното поведение, поне в началото

# 717
Подкрепям действието да е по-динамично и да не ни губят времето с излишни пълнежи за да чакаме всичко да се случи чак на финала. На никой не му е нужно да гледа години страдание след като се разбраха да не поглеждат назад. Онова е вече в историята и нека се настроим за нова история.

# 718
  • Разпиляна във въображението
А може хич да не е ревала. Приела го е философски. Зорница има опит. Винаги трябва да е имала едно на ум, че тя е другата жена. Сбогува се с него хубаво, едно такова романтично по служебно облекло, може да й е било тъпо известно време, но за реки от сълзи, алкохол всяка вечер и "Банкооооов, на кого ме остави" не вярвам Simple Smile

# 719
Абе, за да стигне тази жена, за която любовта е всичко, до - Никога вече чувства - не е като да го е приела философски. Но тя не е тип, дето ще реве и ще се тръшка. Тя просто ще се затвори и ще си страда тихо, като удави мъката в работа. Отде да знае, че баш на работа я чака нова любов, че даже и две Grinning

Но все пак ми е още енигма кое ще е критичната точка за нея. За да е критична, трябва да е наистина сериозно. За да спазим символиката от промото, трябва братята да я спасят, тоест тя да достигне тази точка не заради тях...

Интересно ми е и Захариев ще е ли вече директор или тепърва ще стане.

П.п. Мириел, какъв разкошен подпис Heart

Общи условия

Активация на акаунт