Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 66

• 80 430
  • 720
  •   1
Отговори
# 165
А на места искат и спермограма всеки месец, Мистик знае Laughing

# 166
Датата на излязъл резултат и трябва да е валидна към датата на старт. Така съм правила 2 опита с една МБ.

# 167
Датата на излязъл резултат и трябва да е валидна към датата на старт. Така съм правила 2 опита с една МБ.
Аз така минах метър сега с хламидията. Резултатът ми е от 20.09. и е валидна до 19.03. вкл, но цикълът ми дойде на 13.03. и ми я признаха. А за МБ и аз това си помислих - ако другия месец продължим ще я ползвам пак. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 168
Боби и аз така точно минах за 1 ден Simple Smile

# 169
  • Пловдив
Уф,дано и аз мина тъй...

# 170
  • София
Боби, на мен в Репробиомед ми бяха признали серология и/или хламидия на повече от 3м (от април до август). И аз, и акушерките бяхме учудени, но те казаха - 6м.

# 171
Може, но аз сега документите ги дадох на нашите акушерки и те казаха какво да пусна и какво не. Вече сме окомплектовали всичко, сега остава и да извадим нещо и да оцелее до 5-ти ден.

Забравила съм, нормално ли е по време на стимулация /150 IU дневно/ гърдите ми да са по-твърди и да са ми супер напрегнати и болезнени зърната? Май ще трябва като приключим да посетя мамолог, че не съм ходила отдавна, а това вече ми е трета стимулация за 1 година.

# 172
Може, но аз сега документите ги дадох на нашите акушерки и те казаха какво да пусна и какво не. Вече сме окомплектовали всичко, сега остава и да извадим нещо и да оцелее до 5-ти ден.

Забравила съм, нормално ли е по време на стимулация /150 IU дневно/ гърдите ми да са по-твърди и да са ми супер напрегнати и болезнени зърната? Май ще трябва като приключим да посетя мамолог, че не съм ходила отдавна, а това вече ми е трета стимулация за 1 година.
Според моята аг след всеки опит не успешен е добре да се ходи на мамолог .

# 173
  • тук-там
Абсолютно нормално да по-твърди и болезнени - от хормоните е.

# 174
  • София
Боби, нормално е - от хормоните. Ако много дразни, вземи си някакво естествено масло от аптеката и мажи.

За мамолога - на мен Калчев ми каза да се прегледам пак преди следващия опит.

# 175
 бях при мамолог след всяка една стимуляция...не знам дали е трябваше

# 176
  • Бургас
Момичета да ви попитам , за изходни хормони кафе може ли да пия, че забравих да питам.

# 177
  • In transit
Светле, ако за половите говориш - Е2, ФСХ и ЛХ, няма проблеми, може и да си яла даже.
За тироидните трябва да не си пила кафе и да си яла.

# 178
  • Бургас
LH ,Estradiol, Prolactin, TSH, Fsh.

# 179
Щом има ТСХ не трябва да има кафе .

Общи условия

Активация на акаунт