Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 66

• 80 437
  • 720
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас

Гладна, жадна, без да е пито алкохол, много сладко и тежки храни предната вечер и без секс.

# 181
  • Бургас
Благодаря ви момичета

# 182
  • Варна
Момичета, какво представлява сондажа преди Инвитро? Не бях чувала за него, а моята докторката каза, че се прави с пълна упойка като разширяват канала, за да може по-лесно при трансфер да се върнат ембреоните и оглеждат матката. Мисля, че доста съм чела за Инвитро, но факта, че това даже не съм го чувала, е претиснително. На някой правили ли са му? Боли ли после?

# 183
  • In transit
На мен ми правиха. Не боли изобщо. Упойката е много лека и за кратко. Цялата процедура с поставянето на упойката беше 15 мин. След това пих антибиотик 3 дни.

# 184
  • тук-там
А какво е това сондаж? С каква цел се прави?

# 185
също ми интересно,не бих чувала за това "сондаж"

# 186
Всеки път ли се прави ?

# 187
не.само когато има затруднен трансфер

# 188
Не се ли казва дилатация ?

# 189
  • In transit
На мен ми обясниха, че се прави еднократно за да се види на каква дълбочина е матката, т.е при трансфер да бъдат по-точни. Нещо такова разбрах аз.

# 190
  • Варна
    Правиха ми сондиране без упойка. Бърза и безболезнена процедура. Вкарва тръбичка през канала до матката и вътре се усеща леко боцкане.

# 191
  • тук-там
Аз се извинявам, но все още не разбирам с каква цел се прави този сондаж. Ако някоя дама го обясни, ще и бъда благодарна!

# 192
  • София
казват му още пробен трансфер.
да се знае дали няма да има проблеми при истинския трансфер.
ако има такива да се вземат мерки.

# 193
  • Бургас
Момичета бихте ли ми помогнали да разбера как са ми резултатите,:
TSH -3.12, LH-8.24, FSH -9.67, estradiol -160.70, Prolactin - 315.70. От две години само fsh съм пускала другите не съм ги следила. Ако някой може да ми помогне да разбера каква нещата, ще съм му благодарна.

# 194
  • София
естрадиола е висок, може би имаш зф.
тсх е малко по-високо отколкото трябва.
някой лекар не ги ли погледна да ти каже?

Общи условия

Активация на акаунт