Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 66

• 80 439
  • 720
  •   1
Отговори
# 195
  • тук-там
На кой ден от МЦ са пускани? Най-добре питай в темата за хормоните, там отговаря Дениз.

# 196
  • Бургас
Да имам задържан фоликул, 5ден са правени, доки ще ги види утре сигурно защото аз съм в Бургас и днес като излязоха тя не била на работа и казаха утре да се обадя.

# 197
  • тук-там
Попитай тук: http://m.bg-mamma.com/?topic=993010

# 198
  • Пловдив
Момичета,на кой ден почва същинската стимулация и променя ли се често?

# 199
  • София
По къс протокол обикновено на 2-3 ден от цикъла. При мен до сега и при двата опита не са я сменяли в процеса на опита.

# 200
  • Пловдив
По къс протокол обикновено на 2-3 ден от цикъла. При мен до сега и при двата опита не са я сменяли в процеса на опита.
Peace ясно...лото е,че при мен утре е 2ри ден и се окачват почивни дни...как ще стане без наблюдение 4 дни...?

# 201
  • София
Няма ли да те види лекар утре-събота?

# 202
Моята стимулациая започна от пети ден.Прогестерона ми беше висок и изчаквахме да видим на кой ден ще спадне.Е спадна чак на петия и тогава започнахме.

# 203
  • Пловдив
Няма ли да те види лекар утре-събота?
утре-да,обаче като се почне стимулацията и баш поч дни ще ми е О.

# 204
Мистик, ти реално ако започнеш от утре със стимулацията, ще си на преглед и изследвания в понеделник. Не е проблем, защото аз съм ходила и през 3 дни на прегледи. Не се притеснявай. Знаеш ли на какви дози и лекарства ще си?

# 205
  • София
няма да те почнат ако преценят че ще почиват по време на пункция.
а някои клиники работят почивките само за пункции и трансфери, понеже няма как да се отложат.
това го говори с лекаря утре преди да почнете.

# 206
  • Пловдив
да...яд ме е че отиде месеца пак  Confused карък съм!и как никой не се сети,че ще са почивни дни!да си бях пила Ясмина и да отложа идването!!!
уф...благодаря ви!

# 207
  • София
Да, това с почивките не го мисли - те ще си преценят. И зависи от стимулацията как вървят фоликулите. Моята овулация обикновено като ден трябва да се пада след пункцията... Това не е от такова значение. В коя клиника си?
ПС. Не знам Ясмина дали ти е предписан, но още повече ще разбута хормоните, не го пий на своя глава.

# 208
  • Пловдив
ами май ще се падне О точно по почивките...и как ще таймират като никой не ме види?не вярвам да стане...

# 209
Мистик, ако клиниката ти не работи събота и неделя, според мен гинеколога, който те следи ще ти направи прегледа и каквото е необходимо. Все пак не може всеки път Ц или О да идва от Понеделник до Петък. Говори с лекаря.

Общи условия

Активация на акаунт