Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 66

• 80 408
  • 720
  •   1
Отговори
# 435
В понеделник ще излезе АМХ, но сега трябваше да започна противозачатъчни . Сега да видим какво ще измъдри доктора.

# 436
  • София
Ами щом сте с МФ....и аз не съм пускала тест за фрагментации, но на ин витрото лъснаха.....та освен усложнен МФ, се оказва че имаме такива.

Нищо не можеш да направиш, чакаш просто късмета, това от опит. Аз имах шанса, след доста опити и доста подобни забременяване без успех. Сега се боря за второ детенце. Ще успеем. МФ не е лесен за преборване.

Пробвайте да пиете пчелен прашец, ние имаме доста сериозно подобрение от това.

На нас ни отказаха подобна селекция, освен всичко останало сме и с много ниска бройка и не става. След последната доста подобрена спермограма от пчелният прашец, трябва да се занеса до ембриоложката отново да обсъдим дали можем да ползваме някой от методите за селекция.

Мъжкият фактор е абсолютно тото, това го заявявам категорично, молете се да попадне добър сперматозоид и ще стане работата. Аз шестица веднъж ударих, не е невъзможно/

Моля те дай повече подробности за пчелния прашец-по колко и как се приема, а и за колко време.

# 437
  • Бургас
По 1 супена лъжица на гладно и двамата, има статия и в БГМАМА за лечение с пчелни продукти. Това са хранителни добавки, не са скъпи, не можеш да се предозираш, само трябва да се провери за алергии, ако няма- смело ги почвайте.

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4763

# 438
  • София/Севлиево
SDI прави и Владимиров, сега последния път накара ММ да го направи.ПИД-също,на нас тепърва ни предстои,точно заради 2-та миседа,при които не се откри проблем в ембрионите,според изследванията,които правихме.Усмивка,пожлавам ти успех следващият път.

# 439
  • София
Много ви благодаря, мили хора! Днес ми мина абразиото и градя нови надежди! Heart

# 440
Usmivka, успех ви пожелавам и следващата бременност да е безпроблемна и до финал !

# 441
  • София
Ох, дай Боже 3ти път за щастие! Дадохме материала пак за изследване и да видим. Преди другия опит ще видя и имунолог и мисля да си починем малко. Отделно съкращават целия ни отдел в офиса и ми се струпа много...
Успех и на вас!

# 442
  • Варна
Какво ще кажете за физиотерапия при намален яйчников резерв? Има ли полза?

# 443
При мен не помогна. Чувала съм добри отзиви за акупунктура.

# 444
Здравейте. Аз имам малко неудобен въпрос. Grinning Колко време след цветна снимка и пункция е позволено да се прави секс? Трансфер няма да правим след тази пункция. Simple Smile

# 445
Цветенце, зная, че е хубаво да пропуснете бебеправенето в месеца, в който е правена цветната снимка. А след трансфер, като ти дойде цикъла.

# 446
Цветенце, зная, че е хубаво да пропуснете бебеправенето в месеца, в който е правена цветната снимка. А след трансфер, като ти дойде цикъла.

Благодаря  Plamъche. Ние този месец правихме цветна снимка и след това пункция, но понеже нямаше яйцеклетка ще пропуснем трансфера. И се чудех дали е забранено след тези процедури да се прави секс. Този път ще правим стимулация и дано успеем. Simple Smile

# 447
  • София
След ЦС не помня да имаше ограничение (ограничението за бебеправене е заради рентгеновото облъчване на яйцеклетките), но след пункция - до следващия Ц препоръчват с презерватив, за да не стане инфекция. Все пак се пробива стената на влагалището, за да се стигне до яйчниците.

# 448
След ЦС не помня да имаше ограничение (ограничението за бебеправене е заради рентгеновото облъчване на яйцеклетките), но след пункция - до следващия Ц препоръчват с презерватив, за да не стане инфекция. Все пак се пробива стената на влагалището, за да се стигне до яйчниците.
Благодаря delisardeli . Това не го знаех Blush

# 449
На мен ми бяха казали "Докато не ти зарастне раната от абоката никакъв секс". Реално дупките във влагалището зарастват за същия период. И както каза Дели - има опасност от инфекция. Иначе в нашата клиника препоръчват секс преди трансфер, ако има, но аз на последната пункция хич не бях добре и не правихме. Пак забременях, макар и с БХ.

Общи условия

Активация на акаунт