Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 66

• 80 348
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
  • София/Севлиево
Пух, a зaщо ще чaкaте толковa дълго? На мен ми кaзaхa сaмо 36 чaсa, пробaтa ни нямa да се рaботи в Бг...

# 91
Благодаря ви за изчерпателните отговори, момичета. Имаме час в клиниката др седмица и ще обсъдим с док и двата вариянта. Макар че той след 1вия неуспех беше сигурен, че проблемът е в качеството на яйцеклетките. Ще видим сега на какво мнение е. Но май наистина е късно за Пид. Месец и половина е доста чакане.

# 92
  • София
Момичета, някоя от вас да се е възползвала от закрилата според КТ при съкращение/закриване на работно място в напреднал етап на лечение ин-витро? За съжаление май ми предстои и това наравно с другите проблеми Sad

# 93
  • Sofia
Пух, a зaщо ще чaкaте толковa дълго? На мен ми кaзaхa сaмо 36 чaсa, пробaтa ни нямa да се рaботи в Бг...
Ами не зная честно казано, защо толкова много време отнема. Обясниха ми, че се изследвали били всички хромозоми, а не само тези, които са проблемни при родителите, а може би и заради метода...наистина не зная защо толкова време. До колкото съм запозната пробите се работят тук в клиниката в която съм.

# 94
В коя клиника е това? И аз не съм чувала за месец и половина Rolling Eyes

# 95
Момичета, има ли някоя от вас, която да прави или да се готви за инвитро/икси в Австрия? Много бих се радвала да обменя инфо за процедурите и лекарствата и в други клиники тук. 🙂

# 96
  • Sofia
В коя клиника е това? И аз не съм чувала за месец и половина Rolling Eyes

В Надежда съм и аз съм озадачена, понеже миналата годихмя, щяхме да правим ПИД и тогава ми казаха, че резултата ще излезе за няколко дни и цената беше друга. Тогава не направихме, понеже ембритата спряха да се развиват на 5 ден на ранен бластоцист и ми казаха, че няма как да се направи биопсия. Този път още в началото ме предупредиха, че ще чакам поне месец резултат и че цената вече е друга....по ниска, два пъти по ниска. Явно са променили нещо в изследването и аз нз какво е. Thinking

# 97
Хм, много странно. Ще питам другия път, защото и аз мислех за ПИД този път.

# 98
  • Sofia
Да наистина е странно, истината е че още нищо не съм плащала, но всички ми казаха че цената е такава и че резултата най рано 10 април. Тези дни ще ходя да оправя документите за замразяването и ПИД а и ще споделя какво е станало Simple Smile

# 99
Пиши, моля Simple Smile

# 100
Да не би да се плащат 2 такси,едната за клиниката и другата за лабораторията?
Не бих разрешила диагностика на 3-дневни и дори не знам защо въобще правят PGS/PGD на 3-дневни,след като е силно травмираща процедура(биопсията) и много рискована.Я оцелеят,я не.

# 101
Някой чувал ли е за асестиран хетчинг на двудневни ембриони, единият на 3 клетки другият съвсем в началото изоставащ? Супер шантаво ми звучи...

# 102
Някой чувал ли е за асестиран хетчинг на двудневни ембриони, единият на 3 клетки другият съвсем в началото изоставащ? Супер шантаво ми звучи...
Чувах  за това,увеличава шансовете за забременяване на жени 35+

# 103
Мацки имам нужда от малко помощ.Тези от вас които скоро са правили опит на ЕЦ,помнят ли кои дни ви бяха прегледите,пункцията и ако помните размери на лигавица и доминантен Ф.

# 104
Кейла, то май зависи най-вече при кой доктор... Аз имам два почти ЕЦ при Калчев. На 2/3 ден винаги хормони и ако се вредя - преглед, ама по-скоро не. После преглед на 8-9 ден. От тогава включен цетродит и фестимон/гонал за още 2-3 дни, като тук вече прегледите са през ден(Имала съм за 2 дни стимулация най-много) Лигавицата ми е била около 10-12мм и тригер на 17-18мм. На 13/14ти ден ми беше самата пункция.

Общи условия

Активация на акаунт