Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 66

• 80 445
  • 720
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Момичета - ако някой се интересува - 4 безплатни процедури! https://ivf.bg/novini/299-blaga-vest-kampania-2018

# 211
  • Пловдив
Мистик, ако клиниката ти не работи събота и неделя, според мен гинеколога, който те следи ще ти направи прегледа и каквото е необходимо. Все пак не може всеки път Ц или О да идва от Понеделник до Петък. Говори с лекаря.
да,говоря за поч.дни по Великден...

# 212
Мистик, това означава, че тогава трябва да ти е пункцията и съответно ще трябва клиниката да отвори, дори и само за един човек. Иначе няма смисъл да започваш, ако няма никой в клиниката. Според мен първо поговорете и после решавайте как ще действате.

# 213
  • Пловдив
Именно...а няма да отвори!
сега...утре дали да пускам хормони или не?Ще важат ли ако сега отложа?

# 214
Ако няма да отворят клиниката по време на празниците и няма да стартирате утре, няма смисъл да ги пускаш. Те ти важът за цикъла, когато ще започвате стимулация.

# 215
  • София
Утре ако те прегледа, може да пуснеш хормоните след това - за LH и E2 няма нужда да е сутрин на гладно. Изчакай прегледа и не го мисли сега.

# 216
  • Пловдив
Ако няма да отворят клиниката по време на празниците и няма да стартирате утре, няма смисъл да ги пускаш. Те ти важът за цикъла, когато ще започвате стимулация.
Peace
док уж искаше да ги види,за да прецени как стоят нещата...
какви хормони пускат обикновенно?
той ще ме прегледа,ама след 10ч.сигурно,щото имали много пункции...

# 217
Мистик, на мен преди започване на стимулация са ми искали- Естрадиол, ЛХ и Прогестерон.

# 218
Мистик, радвам се, че се реши, много успех ти пожелавам  Hug  Обади се на телефона на клиниката и най-добре там попитай кои хормони ще ти искат и на кой ден, защото има разлики в клиниките Simple Smile

# 219
  • Пловдив
Да,ама не виждам смисъл...най-вероятно няма да се случат сега нещата...що за давам 100лв. ей така?

# 220
Няма да се случат сега, защото се падат празници ли? Говори първо с доктора си и решете дали може да е този месец. Според мен може винаги да се стиковат датите.

# 221
На мен пункцията ми миналата година беше точно на Велики четвъртък и клиниката работеше само за такива като мен в стимилация, както и родилното. Но не зн в твоята клиника как стоят нещата задължително искай яснота от твоя док и освен това силно те съветвам прегледите да са през ден, а не веднъж на 3 дни (тук да уточня, че май зависи и от стимулацията, защото съм останала с впечатление, че момичета, които са на Елонва ги викат по-нарядко за преглед)

# 222
Да при елонвата се идва на преглед след 5 дни от поставянето й

# 223
Здравейте момичета, нещо съм се притеснила.  Утре ми е пункцията, но ми дадоха x-prep за изчистване. Сега съм на работа и няма да го пия,да не ме хване в офиса. Кога най-късно да го пия, че да ме хване след 18.00  а и да свърши работа?

# 224
  • София/Севлиево
Аз когaто го имaх нaзнaчен го пих в 14,но ми подействa чaк след 18.Обaче всеки оргaнизъм е различен. Кaзaхa ли ти дa не приемaш мляко и млечни, то и в упътвaнето го пише.

Общи условия

Активация на акаунт