Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 66

• 80 381
  • 720
  •   1
Отговори
# 495
Браво, бройката е супер. Дано всички се оплодят.Simple Smile
Благодаря ти, и аз стискам палци 🤞

# 496
  • София
Здравейте дами, днес мина и моята пункция, 17 извадени..пък дано видим колко ще са читави. Наистина страхът от упойката беше безсмислен. Имам само вече поносими болки в яйчниците. Relaxed

С каква големина бяха фоликулите ти в деня на прегнила? А естрадиола колко ти беше?
Честито за хубавата бройка, дано да се запази такава до 5-ти ден.

# 497
Здравейте дами, днес мина и моята пункция, 17 извадени..пък дано видим колко ще са читави. Наистина страхът от упойката беше безсмислен. Имам само вече поносими болки в яйчниците. Relaxed

С каква големина бяха фоликулите ти в деня на прегнила? А естрадиола колко ти беше?
Честито за хубавата бройка, дано да се запази такава до 5-ти ден.
При мен нямаше Прегнил, биха ми предната вечер Декапептил поради страх от хиперстимулация. Нито знам с каква големина са били, нито естрадиола ми е изследван. Съжалявам, сигурно отстрани изглежда доста странно и несериозно Pensive просто се доверявам на моя 😷

# 498
Аз бях с 18 я ,от тях 16 зрели ..Естрадиола ми беше над 2000 .От тях обаче до бластоцист стигнаха едва 8 .Но хубавото беше ,че се чувствах страхотно след пункцията .Докато предният път с 11 я -до бластоцист стигнаха пак 8 ,но се чувствах ужасно след пункцията .Болки ,подута ,точност в корема от не добре аспирираните Я.Въпреки това наприхме трансфер и беше БХ .Все си мисля ,че трябваше да го отложим.

# 499
  • София
Аз вчера бях на преглед. Видяха се 15Ф с размери между 20 и 22 мм. Естрадиола беше 3273. Биха ми Овитрел и утре ми е пункцията. Пуснаха ми и една система калций. От вчера обаче ми е ужасно зле. Постоянно ми се гади и някак нямам сили за нищо.
Това ми е четвърта стимулация и за първи път ми е толкова зле.
При предишните стимулации хем правех по над 25Ф, хем не се чувствах зле.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 11:41 от Petkata80

# 500
Момичета, помагайте! Имам 15 фоликула, най-големите от които днес са 14-15мм. Искат да ми правят пункцията във вторник, когато предполагат, че най-големите ще са достигнали 18-19 мм. Това не е ли твърде рано, не трябва ли да са над 22 мм? Да те говорим, че останалите фоликули ще са още по-малки и не узрели според мен... Моят лекар днес го нямаше, преглежда ме друг и много се притеснявам, че правим нещата твърде рано.

# 501
Те до вторник ще са тъкмо толкова. Не е рано. На ден нарастват с около 2мм

# 502
  • София
Момичета, помагайте! Имам 15 фоликула, най-големите от които днес са 14-15мм. Искат да ми правят пункцията във вторник, когато предполагат, че най-големите ще са достигнали 18-19 мм. Това не е ли твърде рано, не трябва ли да са над 22 мм? Да те говорим, че останалите фоликули ще са още по-малки и не узрели според мен... Моят лекар днес го нямаше, преглежда ме друг и много се притеснявам, че правим нещата твърде рано.

Кога ще ви бият прегнила?
Моите фоликули в сряда бяха 14-15 мм, а два дни по късно (петък) бяха между 20 и 22 мм и съответно ми биха Овитрел.
Не се притеснявайте, ще пораснат. Лекарите си знаят работата.
Хормони пускаха ли ви? До пункцията няма ли пак да ви прегледат?

# 503

Кога ще ви бият прегнила?
Моите фоликули в сряда бяха 14-15 мм, а два дни по късно (петък) бяха между 20 и 22 мм и съответно ми биха Овитрел.
Не се притеснявайте, ще пораснат. Лекарите си знаят работата.
Хормони пускаха ли ви? До пункцията няма ли пак да ви прегледат?
Сутринта ми биха Бефола, в 17:30 си бих Оргалутран и утре в 21 ч трябва да си поставя Овитрел. Пускаха ми хормони,пълна кръвна картина, биохимия.. и ми казаха директно за пункция да отида във вторник. И аз се изненадах, до сега ходих всеки ден и сега чак във вторник, затова се притесних..

# 504
  • Варна
Здравейте момичета! Днес трябваше да стартираме стимулация, но заради висок естрадиол ще отложим. Много съм разочарована Sad. За пръв път чувам за това изискване. При вас какви бяха стойностите за стартиране?

# 505
  • София
Здравейте момичета! Днес трябваше да стартираме стимулация, но заради висок естрадиол ще отложим. Много съм разочарована Sad. За пръв път чувам за това изискване. При вас какви бяха стойностите за стартиране?

13 и нещо беше моя естрадиол на втори ден от цикъла. Висок Е не означава ли задържан фоликул? Нещо такова съм чела. Ако има задържан фоликул стимулацията се отлага.

# 506
Аз имах почти 3 см фоликул на трети ден ,което си беше направо киста.Погледна естрадиола и каза чудесно и започнахме стимулацията .На следващия преглед вече го нямаше.

# 507
  • Варна

13 и нещо беше моя естрадиол на втори ден от цикъла. Висок Е не означава ли задържан фоликул? Нещо такова съм чела. Ако има задържан фоликул стимулацията се отлага.
Не чух нищо за задържан фоликул. Естрадиола ми беше 114, а трябвало да е до 50.

# 508

Не чух нищо за задържан фоликул. Естрадиола ми беше 114, а трябвало да е до 50.
Сега видях моя е бил 44.12 и имах задържан фоликул.

# 509
И мен сигурно ще ми канселират в сряда за естествен цикъл. На 3-ти ден естрадиола ми беше 91 pg/ml. Казаха ми, че вероятно имам задържан фоликул и доктора ще ме преглежда все пак да види какво е положението.

Общи условия

Активация на акаунт