Имаме 19год. разлика

• 11 952
  • 115
  •   1
Отговори
# 60
Цитат
имам връзка с мъж на 40г. (не е богат чичко...)
Проблема със възрастните мъже, че ако не са богати, няма да станат. Не че ти трябва кой знае какво богатство, ама за млади хора трябва да вижда целите, перспективи, някакво движение и напредок.

Не казвам, че всички млади хора са перспективни, обаче се пак има движението и вие ще строите живот заедно. При възрастен мъж това ще стане много теглово. Няма да накараш го да ходиш да живееш в другата държава примерно. Или дори да поема други по-рискови решения, който нормални за млади хора, но рискови за възрастни.

Това е казано в смисъл, че не е с него заради пари или подобно.  Peace

Въпреки че според прочетеното не знам защо точно е с него - срамува се от него, сексът нещо не е ок.

Явно се притеснява да не го "изпусне".  newsm78

# 61
а и това че много ме боли..
Това за един мъж е достатъчен повод, за да му клюмне. А защо те боли? Не използвате ли лубрканти? Той винаги ли е имал този проблем? (не, че си признават)

И това го има, той ми е казвал, че като вижда, че не изпитвам удоволствие му е много гадно и това играе роля. Казвал ми е, че от доста отдавна има този проблем, независимо дали му харесва момичето или не... (изключвам варианта, че аз не го възбуждам или, че съм неопитна.. ). Използваме лубрикант, достатъчно мокра съм, но не става. Дори онзи ден си поръчах една секс играчка вагинален масажор (ето ви още нещо, за което за ме плювате), за да видя с него как ще е. Исках да се уверя, че е в мен проблемът. Масажорът става и за проникване. Та... пробвах го.. беше ми мноого хубаво до момента в който го доближих да го вкарам. Болката я имаше и не посмях да продължа. Всичко е наред, но когато се стигне до проникване става...

# 62
Въпреки че според прочетеното не знам защо точно е с него - срамува се от него, сексът нещо не е ок.

Намерила е тати да се грижи за нея.

# 63
Цитат
имам връзка с мъж на 40г. (не е богат чичко...)
Проблема със възрастните мъже, че ако не са богати, няма да станат. Не че ти трябва кой знае какво богатство, ама за млади хора трябва да вижда целите, перспективи, някакво движение и напредок.

Не казвам, че всички млади хора са перспективни, обаче се пак има движението и вие ще строите живот заедно. При възрастен мъж това ще стане много теглово. Няма да накараш го да ходиш да живееш в другата държава примерно. Или дори да поема други по-рискови решения, който нормални за млади хора, но рискови за възрастни.

Това е казано в смисъл, че не е с него заради пари или подобно.  Peace
Това важи не само за пари. Аз казвам за движението в живота. Млади хора имат амбиции, имат желанията, възрастни повече критични и инертни.

# 64
Какво да направиш, можеш да решиш само ти. Според мен ти му губиш времето на човека. Пак казвам, ако за теб не беше проблем възрастовата разлика е едно, но в случая е грозно и обидно спрямо него.

Той ти е първият, нали така? Може поради неопитност да не успяваш да го възбудиш. Далеч от написаното от някои потребителки тук, мъжете на 40 г. не са грохнали дядковци.... Peace Развинти си малко фантазията, току виж взаимно сте се изненадали.  Mr. Green Peace

И това го писах някъде из коментарите.. казвал ми е, че от доооста време има този проблем, дори и с опитни жени. Наистина в началото си мислех, че е в мен проблемът, но явно не.

# 65
Абе, дете, изобщо не си подреждаш проблемите правилно. Според мен:
1. Най-важният ти проблем е, че не го обичаш този човек. Физически не го обичаш, не те възбужда като мъж. Обичаш отношението му към теб, вниманието му, личностните му качества, не него. Затова те боли при секс, ти не се възбуждаш изобщо.
2. Много сериозен проблем е, че при секс те боли. Сексът е удоволствие, не болка. Ако беше само болка, едва ли щяха хората да го правят повече от 1-2 пъти в живота заради зачеването, а някои и хич даже. Тъй като като е минала цяла година, а теб все така те боли, се стягаш още повече, вместо да се отпуснеш. Няма надежда да се оправят скоро нещата. Освен ако не стане чудо някакво и не го заобичаш този мъж.
3. Проблемите с ерекцията на мъжа. При него нещо не е наред, може да е всичко, само лекар ще каже, но това няма да се оправи от само себе си. Даже ще се задълбочи.
4. Най-накрая е това ,че те е срам от този мъж. Е, причината е вече посочена по-нагоре, не го обичаш. Ако беше влюбена в него, изобщо нямаше да ти пука как изглежда.
5. За мен годините не са някаква определяща причина при проблеми. Може и с тази разлика да сте щастливи, ако всичко друго е ок!
ПП Съветът ми не се различава от горните: престани да му губиш времето. Най-вече не загробвай своя си живот, той тепърва започва. ще срещнеш някой ,когото наистина обичаш и тогава тези проблеми няма да съществуват. Желая ти щастие!

# 66
  • Тра-ла-ла
Напоследък зачестиха темите на млади и не много опитни момичета, прикоткани от мъже 30+, ергени... и с еректилна дисфункция.

# 67
моите наблюдения са, че днес мъжете не очакват "девственица" в леглото. Хич не им дреме и на 20 да си ако не....... Закостеняло мислене и дърпане от секса и дърво и т н вече не се толерира. Какво е всеки срещнат - ако не натрупаш житейски и сексуален опит до 30 те очаквам в следващата секция "сама на 30/40" и т н.
Пак ти казвам, не се заяждам, но често истината боли.
ПС - личен пример: с мъж в леглото, иска нещо, казвам не съм го правила. ОТГ беше - как е възможно, ти ме лъжеш, та те децата на 12г вече са. Това със секса да кажем ако попаднеш на разбран ще се оправи с времето, но усета как да градиш връзки и да предугаждаш и предотвратяваш проблеми идва само след като си счупиш главата, за съжаление. А ако човека е свестен и иска деца и за него не е добре да се събуди на 43 и да разбере, че няма да са от теб. Лошо е, защото ще е прекалено зрял и живял сам. Ще му е много трудно и той да намери жена, нищо че повтарят като мантра как и на 50г могат - може и да могат, ама коя и каква ще се навие ( както казва моя най-добър приятел).
Остави се на течението и бягай от фалшив морал ( да не запееш като мен колко неща си изпуснала)

# 68
Срам ме е, защото хората са гадняри. Сочат с пръст и се подиграват без да знаят. Първосигнално, когато хората видят младо момиче с възрастен мъж всички си мислят, че тя е заради парите с него. А в моята ситуация няма нищо такова. Не искам да виждам вперените погледи в нас и всички да ме смятат за ... Но имаш право за някои неща, благодаря!

# 69
  • Тра-ла-ла
Срам ме е, защото хората са гадняри. Сочат с пръст и се подиграват без да знаят. Първосигнално, когато хората видят младо момиче с възрастен мъж всички си мислят, че тя е заради парите с него. А в моята ситуация няма нищо такова. Не искам да виждам вперените погледи в нас и всички да ме смятат за ... Но имаш право за някои неща, благодаря!
Ама ти само за мнението на другите ли живееш? Значи нищо добро не те чака в този живот

# 70
моите наблюдения са, че днес мъжете не очакват "девственица" в леглото. Хич не им дреме и на 20 да си ако не....... Закостеняло мислене и дърпане от секса и дърво и т н вече не се толерира. Какво е всеки срещнат - ако не натрупаш житейски и сексуален опит до 30 те очаквам в следващата секция "сама на 30/40" и т н.
Пак ти казвам, не се заяждам, но често истината боли.
ПС - личен пример: с мъж в леглото, иска нещо, казвам не съм го правила. ОТГ беше - как е възможно, ти ме лъжеш, та те децата на 12г вече са. Това със секса да кажем ако попаднеш на разбран ще се оправи с времето, но усета как да градиш връзки и да предугаждаш и предотвратяваш проблеми идва само след като си счупиш главата, за съжаление. А ако човека е свестен и иска деца и за него не е добре да се събуди на 43 и да разбере, че няма да са от теб. Лошо е, защото ще е прекалено зрял и живял сам. Ще му е много трудно и той да намери жена, нищо че повтарят като мантра как и на 50г могат - може и да могат, ама коя и каква ще се навие ( както казва моя най-добър приятел).
Остави се на течението и бягай от фалшив морал ( да не запееш като мен колко неща си изпуснала)

Вярно е това, че мъжете обичат по-разкрепостени и жени с опит. Мноого пъти му повтарям, че аз за момента не мога да му дам семейство и деца. Най-малкото, защото още уча, а нямам намерение да друсам дете и да ходя на лекции. Казвала съм му, че няма време за губене с мен, ако иска нека си тръгне и да търси това, за което вече му е време, дори е закъснял. Той винаги ми отговаря, че не може да намери свястна жена и, че ще продължи да бъде с мен каквото и решение да взема ще ме подкрепи. А колкото до това, че ще изпусна много.. - ей затова се чудя и аз..

# 71
  • град-държава
Не, ти искаш като ви видят да се пръскат от завист. Пък той нито богат, нито млад, нито хубав(по твоите критерии). Сигурна съм, че никой не ви отразява дори, какво остава да ви сочат и да се занимават с вас. Това са глупости за 16 годишни по кафетата.
И не е нужно да си го слагаш с всеки срещнат. Пробвай с някой, който те възбужда. 😉

# 72
Ама ти само за мнението на другите ли живееш? Значи нищо добро не те чака в този живот

Никой не живее за мнението на другите, но и на никой не му е приятно да бъде сочен с пръст по една или друга причина.

# 73
  • Варна
Някой ден ще те тресне яко и ще лапнеш до уши. Тогава ще ти стане ясно какво е да обичаш наистина. Дано само не си омъжена и с дете/деца.

# 74
Не виждам какво бъдеще има връзка, в която се срамуваш от възрастта на партньора си. Каквото и да ти кажем, той по-млад няма да стане и какво? От година на година все повече ще те е срам.
Това с ерекцията далеч не е единичен случай. И на мен преди години ми се е случвало с мъж на около 40, и доста приятелки се оплакват от подобен проблем дори с по-млади мъже. Това всеки сам си преценява може ли да го търпи. Но и авторката с тези болки, очевидно също има проблем с възбудимостта ( ако разбира се, темите не са пързалка).

Иначе в постингите й намирам доста изказвания, които сякаш ги е писала под диктовка на отчаян мъжки екземпляр: и това за златотърсачките, и това, че трудно щяла да намери по-добър от него..Даже подозирам, че темата е пусната от мъжа, който споделя собствените си страхове от нейно име, за да опипа почвата.

Общи условия

Активация на акаунт