ЮЛСКИ мами 2018 - Тема 3

• 60 622
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Предната плацента предполага за повече болки ли ?
Аз съм с такава, но и високо горе и все пак не знам дали е причина за повече контракции ?

# 676
И аз съм с предна и седалищно бебе, но не съм имала контракции. Всеки организъм си е индивидуален. В болницата ме боцкаха с папаверин и ми вливаха магнезий. Предписаха ми и витамин а, е и ц. Тях ще ги пия до края на седмицата. Надявам се всичко да е наред.
Да ви се оплача някви колеги на мъжа ми го стресирали колко били опасни пети и шести месец. И сега не иска да ходя на работа. Няма как да стане, тези мъже са психопати Joy

# 677
  • Варна
Значииии, те първо са опасни 1,2 и 3-ти, имаме един спокоен 4-ти и сега опа пак опасни 5-ти и 6-ти месец Grinning
Абе тея хора ще така плашат ?

# 678
А мм постоянно ми вре тайно в чантата разни неща за ядене, че съм държала бебето гладно. И като отида на работа и по цял ден намирам кутийки с целина, моркови, банани и кво ли още не! 😍

# 679
Ми той моят е голям негатив и само тва му трябва да му разкажат от историите тип приятел на моя приятел. А и си ме знае, че съм малко несръчна и спъната. Май си представя как губя равновесието и падам по корем в автобус на градския транспорт Joy Аз вярно обаче губя баланс в последно време, май вече не мога да си преценя тежестта Joy

# 680
Ми аз съм си спъната и без да си го представя! Тази зима падах 3 пъти, като двата с обелени колене, китки и скъсан клин! 😏Даже последния път тръгнах да падам на д... Но как се извъртях като котка, та паднах напред! 😲

# 681
Малеее представих си бременна жена с коремче как прави пирует на снега Joy Сигурно не ти е било забавно, дано не се повтаря Wink

# 682
  • Варна
Момичета, магнезият е напъъъълно безопасен под формата на хапчета и няма никакъв шанс за предозиране!!! Мами като мен Които са лежали за задържане знаят какви дози магнезий на ден се слагат в системата и то венозно( равни на два блистера магнерот ) и то сутрин и вечер. Голяма част от този който пием през устата въобще не се абсорбира.. стига толкова за този магнезий! Аз другата седмица влизам в седми месец и последната седмица корема ми се удвои направо. До сега изглеждах напълняла сега съм си баш бременна.. кожата ми е много суха( не само на корема) мажа,но като че ли няма ефект. И така сърби Sad моля ви споделете крем, масло или друг илач от който сте доволни. Аз опитах със сухо масло на Юсерин и крем на мустела , точно след час кожата е суха.

# 683
И предната бременност и сега пробвах различни неща за мазане, но като че ли зехтинът ми се отразява най-добре. Това са ми наблюденията.

# 684
И моята кожа е много суха и се мажа с кокосово масло. За сега не ме сърби, но и корема ми не е пораснал драстично, а я кара лека-полека.😊

# 685
Момичета, магнезият е напъъъълно безопасен под формата на хапчета и няма никакъв шанс за предозиране!!! Мами като мен Които са лежали за задържане знаят какви дози магнезий на ден се слагат в системата и то венозно( равни на два блистера магнерот ) и то сутрин и вечер. Голяма част от този който пием през устата въобще не се абсорбира.. стига толкова за този магнезий! Аз другата седмица влизам в седми месец и последната седмица корема ми се удвои направо. До сега изглеждах напълняла сега съм си баш бременна.. кожата ми е много суха( не само на корема) мажа,но като че ли няма ефект. И така сърби Sad моля ви споделете крем, масло или друг илач от който сте доволни. Аз опитах със сухо масло на Юсерин и крем на мустела , точно след час кожата е суха.

Аз се мажа с Жоржея. Не е мазно, но пък кожата ми не е суха след мазане. Мазах се с олиото на Мустела за стрии мисля, че беше , но ефект нулев. За сега ще остана на Жоржеята.
А за лицето така и не намерих нищо подходящо. Измивам се с почистващ гел за суха кожа (Уриаж) и не се мажа с нищо.

# 686

Аз се мажа с Жоржея. Не е мазно, но пък кожата ми не е суха след мазане. Мазах се с олиото на Мустела за стрии мисля, че беше , но ефект нулев. За сега ще остана на Жоржеята.
А за лицето така и не намерих нищо подходящо. Измивам се с почистващ гел за суха кожа (Уриаж) и не се мажа с нищо.

Коя мисия ползваш на Жоржея.

# 687

Коя мисия ползваш на Жоржея.

Мисия 1 и 2. Мажа всичко наред. Даже ги забърквам заедно хаха. Всичко си е до кожа, но сухата е по-податлива на стрии. Превантивно се мажа, но кожата става по-гладка и видимо изглежда по-добре.

# 688
Не съм съгласна с това ,че сухата кожа е по податлива на стрий. Аз съм със адски суха кожа на цялото тяло.Никога не съм се казала с нещо специално.И двете ми бременности съм ползвала най обикновен Даф за тяло.Нямам нито една стрия.

# 689
Не съм съгласна с това ,че сухата кожа е по податлива на стрий. Аз съм със адски суха кожа на цялото тяло.Никога не съм се казала с нещо специално.И двете ми бременности съм ползвала най обикновен Даф за тяло.Нямам нито една стрия.

Казах “ПО-податлива”. И аз имам сравнително суха кожа, но нямам стрии. Мажа се “ПРЕВАНТИВНО”. Попринцип наистина всичко си е до кожа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт