Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~185

• 67 106
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте!
Прибирам се от работа и гледам няма нищо ново! Благодаря ви Ани, Гости и Злати , че следите за фраг!
Ще си позволя да цитирам Ани и надявам се да не ми се разсърди, но ужасно ми хареса!

При мене е задача и за вторник, сряда, четвъртък и най-накрая серия!

# 691
  • Плевен / София
На рекламите...

# 692
И аз на рекламата на ЧБЛ.... Laughing

Пак ще го пуснат утре фрага,а в сряда-новите снимки и озета....

# 693
Злати - за колажа който е сложила Ezzo няма никакъв проблем - тя не прави колажи,  събира  от тук от там и ги публикува във фейса...Само споменах, че си е написала името на чужд колаж..
Може късно вечерта на Стар тв при излъчването на рекламите да пуснат новия фраг на Невестата....ако не считат това, което пуснаха към епизода в петък като фрагман...Ако е така, ще чакаме направо втори.....

Ивман и на мен много ми хареса картичката с мечо пух - свързах го най-много с излъчването на епизода.... Grinning

# 694
Ето този колаж също много ми харесва. Това е един от любимите ми сериали. За съжаление комбинацията между главните актьори е много важна. И не за всеки от нас, като възприятие е еднакво. Тази комбинация много ми харесва, повече от Хатидже и Еркан, но пък комбинацията Йозджан и Хатидже е прекрасна.

# 695
Сложих колажа с Йомер и Джерен, защото е от Кралицата....
Ивман - както казват руснаците по вкес и цвет....
Имах много големи надежди за този сериал, очаквах го с нетърпение, но съм много разочарована...Изобщо не харесах играта на актрисата, която игра Джерен....а не харесах и героинята....След тази главна роля, актрисата не е имала друга главна роля и сигурно не е случайно....
Ако съм засегнала някой се извинявам, но това е моето мнение и не ангажирам никой да мисли като мен....
Относно Хатидже - за първи път я гледах в Дила ханъм и от там ми стана любимка....И пак стигаме до "по вкус и цвет...."
Не се обиждам, че не я харесвате....Всеки има мнение и е в правото си да го изрази......

https://www.youtube.com/watch?v=zsDMWNuq6IU

https://www.youtube.com/watch?v=-xf7QeYCP8w

# 696
  • Плевен / София
Сложих колажа с Йомер и Джерен, защото е от Кралицата....
Ивман - както казват руснаците по вкес и цвет....
Имах много големи надежди за този сериал, очаквах го с нетърпение, но съм много разочарована...Изобщо не харесах играта на актрисата, която игра Джерен....а не харесах и героинята....След тази главна роля, актрисата не е имала друга главна роля и сигурно не е случайно....
Ако съм засегнала някой се извинявам, но това е моето мнение и не ангажирам никой да мисли като мен....
Относно Хатидже - за първи път я гледах в Дила ханъм и от там ми стана любимка....И пак стигаме до "по вкус и цвет...."
Не се обиждам, че не я харесвате....Всеки има мнение и е в правото си да го изрази......

https://www.youtube.com/watch?v=zsDMWNuq6IU

https://www.youtube.com/watch?v=-xf7QeYCP8w
последно игра в Дръзки и красиви с Къванч и Туба...

# 697
  • Плевен / София
Благодаря на екипа...

# 698
Цитат

Ама не като главна  героиня.... Wink

Гости - споко, няма да постигнем консенсус...Ама това не плаши сърцата наши..... Naughty

Тази песен ми харесва...

# 699

Супееееееер  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Много приятно ни изненадаха  newsm10 smile3521

И от мен благодарности за превода  newsm51 newsm51 newsm51

# 700
Наминах да пусна епизода,но много сте бързи! Laughing

Благодаря на екипа! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Цитат

Гости Hug,последно Сезин А.игра в ''Греховете на баща  ми'' с Кадир Д. и Мелиса С.,но пак малка роля! Peace Сериала го спряха за нисък рейтинг! Peace

Днес са започнали да излъчват ИН в Узбекистан! Peace

# 701
  • Плевен / София
Ани Heart знаеш, че за Джерен няма да  постигнем консесус...но пък точно заради нея прописах в темата...така, че ми е слабост....да прощаваш....

https://www.vbox7.com/play:f89d730ba9?p=playlist&id=1922763&order=date

# 702
Гости

Цитат
за Джерен няма да  постигнем консесус...но пък точно заради нея прописах в темата...така, че ми е слабост....да прощаваш....

Знам, знам  Grinning Grinning Grinning Grinning... и само заради теб пускам от време на време колажи и снимки...Ако искаш по-често ще го правя.....

Злати в една друга тема писаха, че като свърши Сега и завинаги и при нас може да го пуснат, ама на мен ми се иска това да стане на есен, дано да излъчат цели сериал, а не на части каквато е практиката на БТВ....

# 703

На мен много ми харесва песента на Кърач, ама не можах да я намеря.....

# 704

Според Мечо Пух остава да чакаме един ден по-малко.
Благодаря на преводачите!Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт