Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~185

• 67 106
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Чудесен поздрав Ивман   Hug Hug и то в моите любими цветове  #Crazy  Hug

Виждате ли жълтото как взема очите, забравих първо да поздравя  Wink

Добро утро  Hug
при нас утрото е дъждовно, не знам дали е заледено..... Thinking

Днес ще чакаме фрагман и снимки за 40 епизод на Невестата....Съжалявам, но няма да имам време да правя нови колажи за новата тема......
Скрит текст:
Нощес приключих фирмата на един много нагъл собственик и вече се отървам от него....Но имам още много неща да довърша, да доогледам, че има и една справка на която промениха срока - от 30 април, сега е 15 март.....

Хубав ден и добро настроение  Hug

Представяте ли си бебетата да са две..... stork-boy stork-girl

# 706
Добро утро! Hug

Ивман Hug,благодаря за кафенцето и богатата закуска! bouquet

Цитат
Злати в една друга тема писаха, че като свърши Сега и завинаги и при нас може да го пуснат, ама на мен ми се иска това да стане на есен, дано да излъчат цели сериал, а не на части каквато е практиката на БТВ....
Ани Hug,бях чела че ще пуснат ''Дръзки и красиви''(отдавна е закупен и имаше реклама, че вече го има преведен във Войо)! Peace Но лятото може да пуснат ''Кьосем'',тъй като миналата година пуснаха единия сезон с Берен Саат!А има още един с Нургюл Йешилчай в ролята на Кьосем! Peace
Цитат
Представяте ли си бебетата да са две..... stork-boy stork-girl
Не ми се мисли! Joy

И при нас е дъждовно! umbrella

Приятен ден на всички! Hug

# 707
Злати - момичетата бяха споменали и за ДК - може би са готови с превода...
Не ми харесва, че БТВ купуват всички популярни сериали излъчвани у комшийте и правят едни гимнастики - излъчват по един час и се проточва във времето...спират сериали, пускат нови, след това отново се връщат...голяма алчност, която не е добра за зрителите, а и сериалите губят от тези разпокъсвания.....

# 708

Не много успешни творчески опити.... ooooh! ooooh! ooooh!

# 709
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря за прекрасната закуска Ивман Heart Eyes
Злати,Ани Heart
Днес вече сме на работа...
Наистина и аз като Злати ще кажа"не ми се мисли", ако бебетата са две....тогава сигурно Фарук ще легне до Сюрея и двамата 9 месеца няма да мръднат от леглото...SmirkJoy
Хубав ден с любимата снимка на Фарук...

# 710
Гости, Злати

Цитат
Наистина и аз като Злати ще кажа"не ми се мисли", ако бебетата са две....тогава сигурно Фарук ще легне до Сюрея и двамата 9 месеца няма да мръднат от леглото...SmirkJoy

И той ще е бременен  Party Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ако съм на мястото на сценаристите щяха да бъдат близнаци..... Peace

Скрит текст:
Мама, когато имаше много работа, винаги готвеше боб...Днес това ще ви приготвя....

# 711
Ани HugГости Hug

Проверявам на сайта на Стар тв и видях фрагманааааа

40. Bölüm Fragmanı

https://www.startv.com.tr/dizi/istanbullu-gelin/fragmanlar/40-bolum-fragmani

и в контакта.....
https://vk.com/kyg_club?z=video-78538620_456239805%2F6993d588f62 … pl_wall_-78538620

Есма казва на Бааде да напусне...Мурат не я пуска,казва че е негова жена на висок тон!Фарук го предупреждава да внимава как говори с майка им!Мурат го пита-и защо?Явно после казва нещо за връзката на Есма и Гарип .....и тя го удари....включен е и откъса разговор м/у Есма и Гарип...

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 10:50 от Zlatina3

# 712
  • Плевен / София
Ани HugГости Hug

Проверявам на сайта на Стар тв и видях фрагманааааа

40. Bölüm Fragmanı

https://www.startv.com.tr/dizi/istanbullu-gelin/fragmanlar/40-bolum-fragmani

и в контакта.....
https://vk.com/kyg_club?z=video-78538620_456239805%2F6993d588f62 … pl_wall_-78538620

Есма казва на Бааде да напусне...Мурат не я пуска,казва че е негова жена!Явно после казва нещо за нея и Гарип .....тя го удари....включен е и откъса разговор м/у Есма и Гарип...

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy направо страшно...щом и шамари раздава Есма Султан....
Благодаря Злати Heart Eyes

# 713
За по-лесно и тук....

İstanbullu Gelin 40. Bölüm Fragman

https://youtu.be/TQTIcs9XUSg

Гости, редактирах предния си пост!И още нещо-Мурат нали видя Есма,когато Гарип я изпращаше и явно и каза,че се среща по улуците с него!И може би я пита от кога се познават и следва шамара! Peace

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 11:07 от Zlatina3

# 714
Ех, че фрагман  #Crazy #Crazy #Crazy
Фарук не е прав да застава на страната на майка си и да напада Мурат...Забрави ли, че той направи същото....Значи за Фарук може, за Мурат не може....
А Есма като ученичка са среща тайно с любимия си - защо се крие.....

Злати, Гости благодаря за фрагмана, за разясненията и коментарите  Hug Hug

Руски превод на диалозите....

Цитат
Переводс англ. субтитров:
Э: "Выйди Баде, выйди, оставь нас одних!"
М: "Баде моя жена и ее место там где я!"
Ф: "Мурат следи за тоном, ты разговариваешь с матерью!"
М: "Зачем брат?! Разве встречи в людных местах с бойфрендом в ее то возрасте не рушат нашу репутацию?"

Э: "Я должна держать семью вместе! Я имею в виду, как могу я наслаждаться своей женской долей за счет материнской? Сожалею!"
Г: "Не уходи женщина, не уходи!"
Э: "Утверждение, что ты любишь не делает этого совершенно ошибочным, не так ли?"* В значении "любовь смягчает глубину проблемы", здесь язвительный тон Эсмы*
М: "И это говорит мне девушка господина Гарипа, мама?"

# 715
Има и за нас място на спалнята..... Grinning  Grinning Grinning Grinning

# 716
Снимките и озета вече са качени...Започвам да ги слагам....

Фарук както е сложил ръка на кръста...не ми харесва...

О, на мама  Grinning #Crazy

Цитат

40. Bölüm

Murat ve Bade’nin yıldırım nikahı konakta deprem yaratır!
Murat ve Bade’nin yıldırım nikahı konakta deprem yaratır. Esma ve Garip’in hala görüşüyor olması hem yeni evli çiftte hem diğerlerinde gerilime neden olur. Begüm’ün acısıyla daha da hırslanan Can, Faruk’un peşindedir. Adem ve Dilara’nın boşanma kararını dahi Faruk üzerinden yürütmektedir. Süreyya’nın hamile olduğunu öğrenen Emir, herkesi üzecek bir karar alır. Fikret’in mektupları bulması ise tüm dengeleri alt üst edecektir.

Yayın Günü: 9 Mart Cuma
Yayın Saati: 20.00

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 16:50 от MAMA-AN

# 717
Ани Hug,благодаря за преведените реплики на фрага,новите снимки и озета! bouquet
От озета доколкото разбрах бързия,светкавичен брак създава напрежение в конака!Есма и Гарип все още се срещат!Има нещо  за Джан,болката му от смъртта на Бегюм и отмъщението на Фарук!Емир разбира,че Сюрея е бременна и взема някакво решение!Фикрет май ще намери писмото! Thinking

# 718
Превод на озета! Peace

Цитат
⚡ОЗЕТ К 40 СЕРИИ⚡
Молниеносная свадьба Мурата и Баде вызывает землетрясение в особняке!
То, что Гарип и Эсма все еще встречаются, вызывает напряжение и у молодой супружеской пары и у других. Со страданиями о Бегюм все еще амбициозный Дажан преследует Фарука. Даже решение Адема и Диляры о разводе ведется через Фарука. Эмир, который узнает, что Сурейя беременна, своим решением расстраивает всех. А письма , которые нашёл Фикрет всё испортят.

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 19:55 от Zlatina3

# 719
Злати благодаря за превода на Озета..... Hug Hug
За Джан нямам думи....Този човек за господ ли се е взел..... #Crazy Thinking
Фикрет сигурно вече е превъртял...Как може да се връзва на приказките на един психопат....Направо го виждам как е тръгнал с рогата напред....... Banghead Очаквах реакция от Емир, но както пише в озета .....но по-добре да  smile3505

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 18:39 от MAMA-AN

Общи условия

Активация на акаунт