Всичко за всички марки гел лакове - 16

• 69 198
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Камалия кой е оргинала,аз знам че е гелиш?поправи ме ако греша?
взех този за проби от борн прити винаги правя така едно за проби мостри.

# 496
Камалия, и аз не съм доволна от Веналиса, правих си три пръста и трите, се отделиха на люспа два часа по-късно, а този който ми изгради моята приятелка не е мръднал...Което ме навеждя на мисълта, че аз нещо съм пропуснала Simple Smile

# 497
Гелиш и Сикретли пуснаха гела първи. Върви с 2 обезмаслителя, база и течност за четката.

# 498
Черно/златно термо - 5743 Pretty gel
Бледо розово/лилаво термо - 5722 Pretty gel
Розово/тъмно розово(лилаво) термо - 5704 Elite99
Кораловия цвят е на Bluesky - Tropical Coral

# 499
  • София
Жалко, черно/златното в момента го няма, ще следя.

# 500
  • София
Благодаря,тази цена не ми харесва,за експерименти няма да го ползвам.

# 501
  • София
Холивудския Коди се сваля кошмарно. Имам чувството, че пигмента се е просмукал през базата. Цвета е навсякъде.

Ето и Belen 79017 на естествени нокти, заедно с ефекта котешко око
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 12:45 от anikolova86

# 502
Обичах, редактирах линковете, сега трябва да са ок, от телефона нещо не съм ги направила както трябва.

Ето пълната ми палитра с розови и червени. GD... са GDCOCO, V.... - Venalisa, Ro.... - Rosalind, BP.. - Born Pretty, GR.. - Golden Rose. Има и един два други, ама ако ви харесат ще питате. Снимах и със светкавица и без. Тези тъмните долу не са излезли добре, виждат се като някакви кафяви или неопределени баш, но са цвят марсала. Аз гледах да излязат реално другите ярките, за да добиете представа за тях, та те са реални. На снимката със светкавицата (първата снимка) яркостта им се вижда в пълен блясък. Wink Специално извадих фотоапарата, че телефона не хваща яркостта, а ги тушира някак и излизат много неугледни.

Може ли линк към Rosalind 1557, че не го намирам, намирам само с  други номера

# 503
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета,помагайте.Бях направила лаково каре на ноктите си и като минах с праймера на СНВ нещо се прецака.Самия праймер вътре стана,като че ли съм го напълнила със стъкла!!!!Има много малко течност и като пъхам четката скърца.То е ясно,че ще го хвърлям,но съм го ползвала сигурно 10 пъти.Идея защо се получи така?ПРепоръчайте нещо друго качествено.Благодаря.

# 504
Аз идвам да споделя моя опит с белещата се база на Борн Прити. Две седмици издържа с малки забележки, но сега усещам ноктите си леко надрани и мисля да им дам почивка малко, че от лятото дъм нонстоп с гел лак.

# 505
  • Враца
Вилето, ето:
ROSALIND Gelpolish 1467-1864 Nail GeL Polish 7ml Soak OFF UV LED Gel Varnish Long-lasting Gel Nail Polish
 http://s.aliexpress.com/zEriYjYj?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)

Ивелина, не знам защо така се е получило. Да не си чакала остатъчно да изсъхне? Това само ми хрумва. Вземи си праймър и/или ултрабонд на Коди. Нямам ппоблеми с тях.

# 506
  • Варна
 Малечка според мен си трябва дебело каре под белещата база. И моите изкарват по две седмици без проблем. Последния път обаче белещата база не беше особено белеща......наложи се да пиля. Ноктите ми са ОК,но ще видим другата седмица като свалям какво ще се случи.

# 507
Момичета,помагайте.Бях направила лаково каре на ноктите си и като минах с праймера на СНВ нещо се прецака.Самия праймер вътре стана,като че ли съм го напълнила със стъкла!!!!Има много малко течност и като пъхам четката скърца.То е ясно,че ще го хвърлям,но съм го ползвала сигурно 10 пъти.Идея защо се получи така?ПРепоръчайте нещо друго качествено.Благодаря.
Според мен от студа, сложи го на топло. Защо ти е праймър за гел лак?

# 508
Здравейте, прочетох на първата страница всичко за ув и лед лампите, но за тази нищо не пишеше. Понеже не разбирам много, може ли някой да ми даде мнение за тази лампа? Благодаря предварително. Hug
http://s.aliexpress.com/qABRVNNr?fromSns=

# 509
  • Варна
 Малко лампи нямат 30 следователно според форумните правила е слаба  Laughing.

Всъщност в линка са две лампи за CCFL/тая със спиралата на тавана за нея сме писали/ пече,но с времето спиралата трябва да се сменя и преди маникюр трябва да загрее поне 2-3 мин. иначе не пече добре.
 Другата е комбинирана UV_LEG,но с малко лампи.
 Дайте още 10$ и си купете сигурна проветена лампа. Е сега март ще има доста намаления.

https://ru.aliexpress.com/item/Sun1s-led-UV-24-48/32838503346.ht … priceBeautifyAB=0  ето една на прилична цена.

Общи условия

Активация на акаунт