Боледуване на децата ни - тема 60

• 42 055
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Моме, какво стана?
Sweet, как сте Вие?
Да се оправят всички, че вече не се издържа! Тия болести край нямаха.

# 211
  • София
Бързо да оздравяват болните. Моме, какво стана?
При моето дете критичен е месец март. Така че за нас кулминацията предстои.

# 212
Моме ,ужас ,пиши когато можеш.

Миамим,това критичен месец март звучи добре ,в смисъл разбирам го че през другите е добре.

Аман с тия болести и аз казвам.
Моят кихави пак на серии вече 5-6 и не знам вече ,до преди дни бе на аб и ксизал и т.н останахме на пулмикорта само и стомашните и витамини и риб масло.Освен да му удвоя витамините и риб масло друго нз то ще е върха на върховете вечее ако пак се разболее .
Понякога става алергизиране от боледуване и лекарства и се надявам да е това.Че вече сериозно се притеснявам за училището.Другата седмица вторник смятам да го пускам живот и здраве

# 213
  • София
Лайт, дано се закрепи до другата седмица и пу-пу по-рядко да боледува занапред.
Под критичен месец имам предвид, че абсолютно всеки март откакто се е родила се стига до АБ.
Е, и в други месеци боледува, но не е нещо страшно. Тази година обаче, сега януари изпи един, според мен, излишен АБ.

# 214
Е, не, за втори път вече пиша един ферман, и докато го публикувам влезе един доктор, две сестри, детето се разкриви, три пъти ми звънна телефона, и пак ме изхвърли форума. Много трудно през тел

# 215
Да се закрепи,стига да не се разболее отново сега,с тез серийни кихавици пак, че често и така е почвало.Ся тоз месец почна уж безобидно с лека болка в гърлото и после пак така кихавици с кашлица и Т и бронхит.
Трябва се стегне малко,за последните 4 мес има общо 15 дни в училище,а от началото на учебната година са макс 35 някъде.А началото на януари дето ходи 4 дни и изобщо не е ходил от тогава.
Имам да черпя класната .

Като изключим априлската ваканция то  остават 2 мес и половина само до края.Тоз месец другата седмица свършва

Дани,пуснаха ли ви ?

# 216
Та като Шехерезада ще пиша с прекъсвания 😃
Последно писах за гърча. След него, с оглед и повторилия го вирус, педи изписа Панцеф - беше петък следобед, той с висока темп, отпаднал, с притеснение да не повтори гърча - реши да не ни праща на изследвания. Разбрахме с да се чуваме по телефона. В петък и събота се повлия добре,  темп. започна да става по-ниска, и на по-дълги интервали. И от неделя обрат - влоши се отново, пак висока темп, вчера стигаща до 39 градуса. Отпаднал, блед, без апетит. За да е пълно щастието, от неделя сутринта малкото също легна болно - температура, хрема, ларингитна кашлица.

# 217
Вчера педи ни изпрати на ПКК и рентген на синуси и бял дроб. Кръвните бяха добре, но излезе остър двустранен синузит и бронхитни изменения. Като прибавим и пети ден висока темп, директно ни засили в болница. Сега сме в УНГ отделение, като ни приеха казаха, че Панцеф не бил подходящ за горни дихателни пътища и му назначиха два венозни АБ.
Малкото също го водих вчера на преглед, освен другите неща имаше изострено дишане и зачервени уши. Хайде и то на АБ и Пулмикорт. ММ взе болничен и го гледа вкъщи заедно с нашите.

# 218
  • София
Леле, Моме, бързо да се оправят децата.

# 219
Моме, ужас! Сега поне имате диагноза и дано бързо се повлияе.

Аз ви чета и само бъркам гипса от страх. Днес не мога изобщо да се съсредоточа, а имам много задачи.

# 220
Кръвните обаче не ловят всичко.
За бронхит четох, че почти не се повлияват, но за синузита - не знаех.
Моме, я дай левкоцитите колко бяха...за тефтера. Божке, така се успокоявам някак си, като броя левкоцитите...че иначе ще бъркам и аз гипс като Дъждец...тц..тц...

# 221
  • shumen
Моме,да се оправяте скоро и да ви изпишат.
Лайт,дано не се разболее пак твоя.
Нас не ни изписаха днеска.Ходихме на рентген и за изследвания,но преди малко не бяха готови и казаха най вероятно утре, ако е наред снимката.Сега като дойдат за инжекция мисля да питам дали е дошла и как е,че да знам какво ще ни правят.

# 222
  • На брега на реката
ДА ти кажа, така и на вас ще ви е спокойно. Ще е под наблюдение и е въпрос на време да оздравее бързо след вливане на 2 АБ. Колко ви е клиничната пътека - 5 дни ли? Оздравявайте час по-скоро и дано не се повтаря повече! Малкото ще го огледат, то цял арсенал от болногледачи!

# 223
Моме,бързо оздравяване и на двете деца.

Синузита, ако не е гноен май не се отразява на изследванията.

Тета,при нас сега бронхита си беше с високи левкоцити и црп и ниски лимфоцити.
Иначе не се влиае кръвната картина при вирусният бронхит обикновено.Дори и при пневмонии ПКК може да е в норма или с леки раздвижвания.Но при нас нещо май се е добавила бакт инф

# 224
Еееех отказвам се да пиша вече.
Левкоците 3,4

Общи условия

Активация на акаунт