Боледуване на децата ни - тема 60

• 41 529
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Дани ти пълна ли си? Имаш ли доста излишни килограми? Щото резултатите ти не са най-цветущи.

miamin...Токуда и Александровска. Това са двете болници от които съм чувала и положителни отзиви.

# 616
  • Варна
 Mоме, kakvi kapki to4no slaga6?

# 617
На Дани резултатите са й съвсем ок. Не виждам нищо притеснително. Триглицеридите са й под 1...което е много добре. ХДЛ и ЛДЛ не виждам да са пуснати от мастният профил...лл ги е спестила май. Но аз съм доволна от нейните резултати ☺

# 618
  • На брега на реката
Кое не е ОК на резултатите й?
Миамим,  съвет за болница не мога дам, при моите действа добре комбинация от натриев цитрат на саше, хидратин и схемата на рекомфорт. Лятото им се бяха сбъркали стомасите с водата в Трявна, а ни предстоеше и път, та това твърде добре им се отрази. А се бях уплашила да не е бактерия във водата, че имаше официална забрана да не се пие,но кой ти слуша.
За оводняване има и на хип сокче, както и нестий, че съдържат също цитрат и се приемат добре от децата. Дано ви се размине болницата. Ако мн те притесняват изхожданията, можеш да пуснеш фекална проба.

# 619
  • shumen
На мен ме притеснява единствено захарта и леката опалисценция в урината.Другите резултати ми са добре като гледам.Ще чакам и гърления секрет във Вторник,Сряда и ще ги занеса тогава на доки да ги види и тя и да каже как са.
Миамим,оправяйте се скоро.Дано Ви се размине болницата.
Тете,не са пуснати ХДЛ и ЛДЛ както виждам и аз.

# 620
  • На брега на реката
Ти нали си споделяла, че имаш бъбречни проблеми? Мисля, че е нормално да задържаш белтък в урината. Оказва влияние и то не положително ако си бременна.

# 621
  • София
Поръчах и рекомфорт. А фекална проба мога ли да дам, то е вода? И от гърнето ще се смеси много с урината и не знам дали става така.

# 622
  • На брега на реката
Вероятно от ре комфрота ще се посгъсти, би трябвало! И без това днес-утре къде ще ги пускаш? Абе дано до понеделник да живне и да стопирате проблема!

# 623
Miamim, болница “Здравето” в Овча Купел. Там сме редовни за съжаление.
Специализирани са в белодробни детски болести и също стомашно-чревни проблеми. Имат си 24 часа педиатри.

# 624
Дани, според мен глюкозата ти е добре. Ако имаш някакви притеснения за инсулинова резистентност или диабет, се правят други изследвания-НОМА индекс, натоварване с глюкоза. Само глюкозата не е достатъчно показателна.

Миамим, дано се подобри днес.
В Инфекциозна е най-подходящо за такова състояние. Може да идете в приемния им кабинет и да преценят. Там стаите са самостоятелни, което в този болен период е добре. В Токуда също има такива, но едно че може да са заети, доста повече се плаща и самото отделение е повече за други проблеми.

# 625
  • shumen
Зест,да имам бъбречни проблеми.Може и от това да е този белтък в урината.
Дъждец,на границата ми е захарта.До 6 е нормално,а моята е 5,9.

# 626
Норма на холестерола в световен мащаб отдавна е 4. Захарта е висока. Но това са показатели при които трябва да започне изследвания за пред диабетно състояние. Затова попитах дали е пълна. Пълните хора имат такива показатели и без да е нещо стеашно. С диета се регулира. При слабите не точно така.

# 627
  • shumen
Хоуп,за холестерола пише,че нормата е до 5,2 май.
За захарта е до 6, което е на границата.Да пълна съм и може и от това да е.

# 628
Горната граница на общия холестерол умишлено е снижена в световен мащаб. Освен това без хдл и лдл -смятат се опр.съотношетия, само общия няма информативна стойност. Също така - холестерола е като пожарникаря, тоест явява се там, където има проблем. Тоест не той е проблема, а той решава проблема- например при хроничен възпалителен процес е възможно общия холестерол да се повиши.
А триглицеридите са й много добри.

# 629
Естествено че умишлено е занижена...според световните изследвания. Аз лично бих пуснала доста други изследвания за да се застраховам, че сами килограмите са проблема.

Общи условия

Активация на акаунт