Крем за около очи - 8 тема

• 120 627
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Ползвам В21, той е и не толкова скъп като златистия.

# 91
Като направя равносметка май единствено съм доволна от  Шисейдо, но черния крем ми изсушаваше и беше нужно да го съчетая със серум отдолу. Сега искам да сменя и търся нов околоочен крем.

Рових в темата и ме интересува разликата между околоочния балсам на Кларинс и Найт рипеър на Ел. На 41 съм , искам добра хидратация, а не само филм , тоест да попива и да помага срещу уморени очи.

Кое да предпочета?

# 92
  • София
Като направя равносметка май единствено съм доволна от  Шисейдо, но черния крем ми изсушаваше и беше нужно да го съчетая със серум отдолу. Сега искам да сменя и търся нов околоочен крем.

Рових в темата и ме интересува разликата между околоочния балсам на Кларинс и Найт рипеър на Ел. На 41 съм , искам добра хидратация, а не само филм , тоест да попива и да помага срещу уморени очи.

Кое да предпочета?

Кой продукт на Кларанс имаш предвид?

# 93
  • SF
Аз съм ползвала и двата на Кларанс много дълго време - и червения, и синия, защото много ми харесваха. Смених с филорга и пак се върнах към тях. Не мога да преценя дали тушират бръчки, точки, тъмни кръгове. Ползвам ги, защото трябва да ползвам козметика като превенция срещу следите от времето. Сега съм с български крем на Натаура и мога да го сравня с кларанс като усещане. Как точно ме пази от стареене на кожата - не знам.

# 94
  • СОФИЯ
На 53г. съм в менопауза и се сдобих от доста време с тъмни кръгове под очите.
Опитвала съм какво ли не....без резултат.  Crazy
Сега съм със серията Vichy Neovadiol за менопауза, но не че виждам ефект....може би изисква време  Rolling Eyes

# 95
Ох, както всички добре знаем, още не е измислен чудодейния крем,
или поне ние,простосмъртните не знаем за него Grinning
На мен в борбата с тъмните кръгове изненадващо ми помага флоралната вода от лайка.
Слагам след нанасянето на крема.

# 96
  • СОФИЯ
На мен в борбата с тъмните кръгове изненадващо ми помага флоралната вода от лайка.

Къде се купува това нещо? Как се използва? Как изглежда?  Hug

# 97

Къде се купува това нещо? Как се използва? Как изглежда?  Hug

Алтея органикс имат различни видове флорални води,включително лайкова.
https://alteyaorganics.bg/shop/%D1%84%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0 … -100%D0%BC%D0%BB/

# 98
В момента ползвам тази, доволна съм 
http://tombola.triada-market.com/prizes/
но следващата, която ще  пробвам ще е на Алтея, засега нямам отзиви за водите им.

# 99
  • СОФИЯ
Благодаря момичета  bouquet
Как се използва? Измиваш лицето си с нея или?
Извинете ме за неосведомеността  Embarassed

# 100
Нанасям си ежедневния серуми, крем и накрая, десетина минути след крема, или в повечето случаи, когато се сетя,
слагам от флоралната вода.Последно време капвам върху пръстите си и нежно нанасям върху лицето.
В началото я ползвах само около очите, но открих, че ми действа много добре на цялото лице.
Слагам и върху косата си - придава на моята много приятен блясък Grinning
Другото, което сега се сетих е чистото шипково масло.
От няколко зими то присъства неизменно в грижата ми за лице и очи.
За него се подписвам с две ръце.

# 101
Нанасям си ежедневния серуми, крем и накрая, десетина минути след крема, или в повечето случаи, когато се сетя,
слагам от флоралната вода.Последно време капвам върху пръстите си и нежно нанасям върху лицето.
В началото я ползвах само около очите, но открих, че ми действа много добре на цялото лице.
Слагам и върху косата си - придава на моята много приятен блясък Grinning
Другото, което сега се сетих е чистото шипково масло.
От няколко зими то присъства неизменно в грижата ми за лице и очи.
За него се подписвам с две ръце.

Изчерпателно!
Мога само да добавя,че има води продаващи се в спрей бутилки.На мен лично са ми много удобни за ползване по всяко време.

# 102
  • СОФИЯ
Шипковото масло и него ли го има тук?
https://alteyaorganics.bg/shop/%D1%84%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0 … -100%D0%BC%D0%BB/

# 103
Да, в момента ползвам точно тяхното.
Но имай предвид, че през горещите месеци шипковото не е препоръчително да се ползва.
Ако го вземеш сега, нанасяй вечерно време.

-slanchevka-, ми въобще не се бях сетила моята да си прелея в спрей-бутилка Blush
Благодаря за идеята-вече го направих.

# 104
  • СОФИЯ
Благодаря за съветите момичета. Heart
/в новата версия на форума липсва емотикон с букет..... защо ги махнаха не знам. Бяха много по хубави/.

Общи условия

Активация на акаунт