Крем за около очи - 8 тема

• 120 609
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Не съм bubka, но ето линк за СС крема на лумене с новите опаковки (преди около 1 -  2 години ги смениха). Харесвам техните продукти, обаче околоочен съм пробвала техен, но не ми допадна, изобщо не овлажняваше, а даже някак пресушаваше и ми дразнеше. И за него линк давам.
http://beautyshop.bg/product/11402/lumene-cc-krem-6v1-sas-spf20- … ecting-cream.html
http://beautyshop.bg/product/685/lumene-lifting-krem-za-okolooch … ft-eye-cream.html
СС крема от може би по-малко от година е с нови опаковки.Това е новата опаковка:

# 76
Може, но аз съм го купувала последно 2016, през лятото. След това минах на друг продукт.

# 77
Преди този който показах имаше други опаковки и само 3 цвята.Сега са 5.От. Lumene бях супер доволна от този лек серум за лице:

Жалко че околоочните на марката не ми понасят.

# 78
bubka:) Благодаря!

# 79
Моля😉😆

I love love,единственото спасение от торбичките в твоя случай е хубавото наспиване.И аз бях така.Нищо друго не помогна.Иначе като околоочен за фини линии е хубав на Веледа с шипка и Биокарите анти-ейдж.И двата крема са леки,но чудесно отпускат и хидратират околоочната зона.
Ето ги:

https://apteka.framar.bg/30066026/веледа-околоочен-крем-с-шипка-10-мл

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 09:35 от bubka:)

# 80
Една тема,която много ме вълнува,но все още не мога да намеря подходящият крем.

# 81
Моля😉😆

I love love,единственото спасение от торбичките в твоя случай е хубавото наспиване.И аз бях така.Нищо друго не помогна.Иначе като околоочен за фини линии е хубав на Веледа с шипка и Биокарите анти-ейдж.И двата крема са леки,но чудесно отпускат и хидратират околоочната зона.
Ето ги:

https://apteka.framar.bg/30066026/веледа-околоочен-крем-с-шипка-10-мл

Благодаря много! bouquetХубав ден!

# 82
Моля 😘

# 83
Болна тема са ми околоочните... на всичките много хубави неща пишат и обещават, само дето не пише че на принцеса ще стана като се намажа.
Sensibio-то на Bioderma ми идваше много лек, а не съм със суха кожа, измазах го и не повторих. Чудесно усещане след като се намажех, но не за дълго.
На 36 съм, имам само фини линийки под очите, не бръчки все още, но е дразнещо че се събира коректорът в тях. А без коректор не мога, имам тъмни кръгове откакто се помня.
Последно си взех на майтап един много евтин на Regal, който взе че ми допадна и повторих. Ето този

Малко ме дразни че не е в тубичка (има шпатулка към него в кутийката), но ми овлажнява кожата под очите сравнително добре, коректорът също се държи добре върху него. Цената му беше смешно ниска и май ще спра с експериментите за сега, че започват да ми излизат скъпичко като изпробвам няколко подред и все се оказва че нов трябва да търся...

# 84
А какво ще кажете за геловете за около очите?Някой ползвал ли е ?Заглеждам се в тях,но още съм в чуденка  newsm78.

# 85
  • София
А какво ще кажете за геловете за около очите?Някой ползвал ли е ?Заглеждам се в тях,но още съм в чуденка  newsm78.

На мен много ми допада гелообразна текстура за областта на очите. Един от любимите ми околоочни кремове е такъв - на ЕЛ АНР. Ти кои гелове гледаш?

# 86
Здравейте, пробвала съм какво ли не. Скъпа козметика, дрогерийни марки, домашни мазила и досега нищо не ме е изненадвало с кой знае какъв ефект. Затова и сега реших да пробвам нещо бюджетно и достъпно, пък да видим какъв ще е ефекта. Ползвам лифтинг серум с марка Nature of Agiva от една седмица насам, нанасям го вечер на леко влажна кожа преди сън. Попива малко по-бавно, може би заради консистенцията му - по-рядка, но пък до момента нямам оплаквания. Ще му дам шанс и се надявам да има поне лек ефект. Разрових се и намерих малко повече информация за продукта - лифтинг серум с масло от маслина. Дано съм ви била полезна. Хубав уикенд, дами!

# 87
Аз съм със ужасни сенки и торбички под очите. Писна ми и си поръчах Orlane, една позната ми го препоръча. Почти изчезнаха. Има ефект определено. Цената е  висока, за друг крем на тяхната марка не ми се дават, но за околоочния няма как при мен просто.    

# 88
Ползвам на нивеа околоочен. Доволна съм.

# 89
Аз съм със ужасни сенки и торбички под очите. Писна ми и си поръчах Orlane, една позната ми го препоръча. Почти изчезнаха. Има ефект определено. Цената е  висока, за друг крем на тяхната марка не ми се дават, но за околоочния няма как при мен просто.    

А кой по-точно ползваш?Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт