Крем за около очи - 8 тема

• 120 598
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
От един месец използвам околоочен крем Еxpreralta Platinum. Доволна съм от кремчето, добре освежава и хидратира, а преди него използвах околоочния крем на  Крайтерхов и от него бях доволна. Но все пак продуктите се сменят, за да не привиква кожата, а и двата крема са на много добра цена.  Simple Smile

# 61
  • Sofia
Благодаря за новата тема! bouquet

В момента ползвам този крем, доволна съм. Peace

# 62
Аз си взех на Биодерма Сенсбио:

Скрит текст:

За сега съм много доволна. Хидратира доволно и не люти. Харесва ми за сега.

# 63
  • Бургас
Да,това кремче е хубавичко аз също го имах.Вече не зная какво да купувам,някой с отзиви за околоочните на Eucerin?

# 64
  • София
В момента ползвам

И
и от двата съм доволна. На Мурад е по скоро като маска- ползва се 2 пъти седмично и определено стяга, прибира около очната зона. Втория крем си го ползвам постоянно- заглажда добре линийките и освежава.

# 65
Имам тъмни кръгове много тъмно сини и големи кръгове и торбички от малка и доколкото съм чела и съм се информирала едва ли крем ще ми помогне на мен, но за всеки случай да ви попитам да ми предложите някъв добър крем, който найстина да върши работа. Ако не друго поне да не ми са толкова сини и големи тъмните кръгове. Изглеждам на недоспала и призрак всеки ден, а грима не ми помага.

# 66
butterfly971,пробвай коректора за околоочната зона на Lumene.Той е в тубичка и е кремообразен.Преди години го бях взела(нямам тъмни кръгове,само едно петънце за криене)и вършеше чудесна работа.Озаряваше и прикриваше идеално.Виж в някоя голяма аптека за марката,по принцип имат и тестери.

# 67
Бадемовото масло изсветлява тъмни кръгове и заглажда фини линийки.

# 68
Записвам се в темата. В момента съм с Dior Capture Totale Eyes Essential, много съм доволна от него.
Вече върви към привършване и се оглеждам за нов, за това ще следя мненията тук с интерес.

# 69
Някой с отзиви за Lumene или Mizon?Нещо помагащо за мимически бръчки и пачи крак?

# 70
От един околоочен крем на Lumene имах дразнене  .Кожата на външния ъгъл на очите ми започваше да ме сърби на 2-3 ден от началото на употребата.А уж беше за чувствителна кожа.Иначе СС крема им е уникален!Стои като втора кожа и хем покрива добре(средно покритие),хем въобще не личи.Десетки пъти познати не са разбирали че имам СС крем на лицето 😁 Освен това не дразни чувствителните ми кожа и очи.Нанасям навсякъде.

# 71
От един околоочен крем на Lumene имах дразнене  .Кожата на външния ъгъл на очите ми започваше да ме сърби на 2-3 ден от началото на употребата.А уж беше за чувствителна кожа.Иначе СС крема им е уникален!Стои като втора кожа и хем покрива добре(средно покритие),хем въобще не личи.Десетки пъти познати не са разбирали че имам СС крем на лицето 😁 Освен това не дразни чувствителните ми кожа и очи.Нанасям навсякъде.

Би ли пуснала линк на околоочния и СС крема,ако не те затруднява?Като че ли откривам две различни Лумене и се чудя права ли съм или се бъркам... или може би различни опаковки-стари,нови  Thinking

# 72
Не съм bubka, но ето линк за СС крема на лумене с новите опаковки (преди около 1 -  2 години ги смениха). Харесвам техните продукти, обаче околоочен съм пробвала техен, но не ми допадна, изобщо не овлажняваше, а даже някак пресушаваше и ми дразнеше. И за него линк давам.
http://beautyshop.bg/product/11402/lumene-cc-krem-6v1-sas-spf20- … ecting-cream.html
http://beautyshop.bg/product/685/lumene-lifting-krem-za-okolooch … ft-eye-cream.html

# 73
Не съм bubka, но ето линк за СС крема на лумене с новите опаковки (преди около 1 -  2 години ги смениха). Харесвам техните продукти, обаче околоочен съм пробвала техен, но не ми допадна, изобщо не овлажняваше, а даже някак пресушаваше и ми дразнеше. И за него линк давам.
http://beautyshop.bg/product/11402/lumene-cc-krem-6v1-sas-spf20- … ecting-cream.html
http://beautyshop.bg/product/685/lumene-lifting-krem-za-okolooch … ft-eye-cream.html

Много ти благодаря!Точно това се питах,в Ремедиум или в Фармашоп да гледам! Simple Smile

# 74
Момичета,препоръчайте ми крем за недоспала майка на малко бебенце.. Thinking..Сенки и торбички,и почнаха да се появяват мрежички от фини бръчици? Sad

Общи условия

Активация на акаунт