Крем за около очи - 8 тема

• 120 680
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
след каквото и да било почистване задължително слагам крем
целта на мицеларната вода не е да измести грижата за кожата

Точно това и аз имах предвид, макар че някои жени смятат, че мицеларната вода е достатъчна да премахнат грима и евентуално като грижа за кожата. И всъщност пропускат така важните кремове.

# 151
  • София
след каквото и да било почистване задължително слагам крем
целта на мицеларната вода не е да измести грижата за кожата

Точно това и аз имах предвид, макар че някои жени смятат, че мицеларната вода е достатъчна да премахнат грима и евентуално като грижа за кожата. И всъщност пропускат така важните кремове.

Относно мицеларната вода ще ви кажа, че не е нищо специално!
Много по-добро за изтриване на грима е обикновеното тоалетно мляко - да, тежко е като консистенция, но по-добре почиства кожата, в пъти е по-щадящо към кожата от всякакви тоници, мицеларни води, пяни или лосиони...но винаги след това трябва да се измие лицето с вода.

# 152
Момичета, можете ли да препоръчете хубав крем за намаляване на сенките под очите? Ползвала съм на Himalaya преди, а в момента от няколко месеца ползвам All About Eyes на Clinique, но не забелязвам никакъв ефект. Sad Направо няма отърване от тези кръгове... И в комбинация с по-хлътнала кожа под очите постоянно имам много уморен вид, какъвто и коректор да слагам... Sad

# 153
  • СОФИЯ
Момичета, можете ли да препоръчете хубав крем за намаляване на сенките под очите? Ползвала съм на Himalaya преди, а в момента от няколко месеца ползвам All About Eyes на Clinique, но не забелязвам никакъв ефект. Sad Направо няма отърване от тези кръгове... И в комбинация с по-хлътнала кожа под очите постоянно имам много уморен вид, какъвто и коректор да слагам... Sad

Същия проблем имам и аз откакто съм в менопауза Sad
Поне 15м. преди крема /vichy neovadiol Gf/ пръскам цялото си лице с био вода от лайка, най вече под очите. Така ме посъветваха тук момичетата. Върни се малко назад. Пише и сайта, от който я взех. Там видях и други интересни неща. Също и в сайта на Зоя бг.
Втора седмица правя тази процедура и май има лек ефект.

# 154

Пачовете на ФИЛОРГА,ако не са ти скъпи....Малко по-евтини са тези на Гатино....Сега съм взела маска за очи и устни на Schaebens,на картинката виждам,че са пачове,...не съм ги пробвала още.Корейците предлагат също.
От кремовете -околоочния на ЛЮМЕНЕ.каточе ли малко помага.
Според мен въобще не е за пренебрегване краставицата,аз си слагам напоен в сок сгънат на 2 тампон за половин час,можеш да си се движиш,не падат.Има ефект също и сок от суров картоф.

# 155
  • СОФИЯ
Никога не съм ползвала подобно нещо, даже не съм чувала .....много съм назад с козметиката, понеже никога не съм имала проблеми и даже крем не съм ползвала.
Откъде ги купуваш тези пачове, единично ли се продават?

# 156
Никога не съм ползвала подобно нещо, даже не съм чувала .....много съм назад с козметиката, понеже никога не съм имала проблеми и даже крем не съм ползвала.
Откъде ги купуваш тези пачове, единично ли се продават?

От тук :  1   КОЗМЕТИКА.БГ  . Избираш си от менюто например "за лице"....излиза слънцезащита, за суха кожа, околоочен контур и т н  и т н...Или пък по МАРКА КОЗМЕТИКА търсиш. Аз много харесвам този сайт,защото като избереш продукта ,има подробно описание за него./ за пачовете си избери марката ФИЛОРГА , ГАТИНО.../
              2. Enzo.bg
              3.Zoya.bg
тук от този сайт научих  и за АРЛЕН БГ

# 157
  • СОФИЯ
От тук :  1   КОЗМЕТИКА.БГ  . Избираш си от менюто например "за лице"....излиза слънцезащита, за суха кожа, околоочен контур и т н  и т н...Или пък по МАРКА КОЗМЕТИКА търсиш. Аз много харесвам този сайт,защото като избереш продукта ,има подробно описание за него./ за пачовете си избери марката ФИЛОРГА , ГАТИНО.../
              2. Enzo.bg
              3.Zoya.bg

Много ценна информация! Благодаря!:hibiscus:

# 158
              2. Enzo.bg
              3.Zoya.bg

Много ценна информация! Благодаря!:hibiscus:

От  Enzo.bg  си купих  Collagen Power Firming Eye Crem, според информацията би трябвало да работи срещу тъмните кръгове под очите.Отскоро го ползвам .Много приятен гел,силен овлажнител за тази зона - през целия ден! Количеството е 25 мл, а не обичайните 15 мл за околочните кремове.Имам усещането,че ще го ползвам цяла година,защото се ползва много малко количество при нанасяне, т е икономичен излиза.Смятам,че е много подходящ за по-възрастни дами ,в / след менопауза Ефекта на всеки крем е след продължително ползване,затова съм се въоръжила с търпение.Много приятно овлажнява,дано и тъмните кръгове се повлияят.
На корейската марка МИЗОН е гелчето.

# 159
shushi7777, водата от лайка звучи наистина добре, тя по принцип има уж изсветляващ ефект... никога не ми е хрумвало, че може да действа срещу тъмните кръгове. Благодаря много! Още днес мисля да мина през Балев био магазина, видях, че и там предлагат такава. Simple Smile

adi-ko, да разбирам, че от опит препоръчваш пачовете на Филорга? По описание звучат много обещаващо. Simple Smile А цената не е кой знае каква, имайки предвид, че пише, че се ползват 1-2 пъти седмично, а са 16 бройки... значи стигат за 2-4 месеца, което си е доста добре според мен. Simple Smile

# 160
shushi7777, водата от лайка звучи наистина добре, тя по принцип има уж изсветляващ ефект... никога не ми е хрумвало, че може да действа срещу тъмните кръгове. Благодаря много! Още днес мисля да мина през Балев био магазина, видях, че и там предлагат такава. Simple Smile

adi-ko, да разбирам, че от опит препоръчваш пачовете на Филорга? По описание звучат много обещаващо. Simple Smile А цената не е кой знае каква, имайки предвид, че пише, че се ползват 1-2 пъти седмично, а са 16 бройки... значи стигат за 2-4 месеца, което си е доста добре според мен. Simple Smile

В кутията има 8 пакетчета по 2 пача.Стигат само за един месец,защото 4 седмици по 2 пакетчета =8.Аз си купих и даже ги преброих преди да пиша тук сега,за да не ви подведа.

# 161
  • СОФИЯ

Бройките са 16, но ги делим на две т.е. са 8бр./имаме две очи/ Поне аз така го разбрах. В описанието прочетох 2, 3 пъти в седмицата по 15 минути. Flushed
https://www.kozmetika.bg/FILORGA/94250_%D0%95%D0%BA%D1%81%D0%BF% … OPTIM-EYES-PATCH/

# 162

Бройките са 16, но ги делим на две т.е. са 8бр./имаме две очи/ Поне аз така го разбрах. В описанието прочетох 2, 3 пъти в седмицата по 15 минути. Flushed
https://www.kozmetika.bg/FILORGA/94250_%D0%95%D0%BA%D1%81%D0%BF% … OPTIM-EYES-PATCH/

Точно така--8 пакетчета стигат за месец,ако се ползват два пъти седмично.

# 163
  • Prismatica Aerie
Напоследък ползвам тези пачове. Много съм доволна от усещането, което оставят.

# 164
Напоследък ползвам тези пачове. Много съм доволна от усещането, което оставят.

Не видях произход,но точно такива има в корейската козметика.
Не са скъпи.Колко пъти седмично ги ползваш?

А това е маската за очи и устни,днес за пръв път пробвах,приятно усещане.Много изгодно,за 4 пъти е, и струва само 2.99.Производител  SCHAEBENS -Германия.

Нещо не се получи с поставения адрес,но вие сте умнички ,ще разберете.
https://malena-shop.bg/lice/maska-za-zona-okolo-ochi-i-ustni.html

Общи условия

Активация на акаунт