Крем за около очи - 8 тема

• 120 655
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
http://tiande1.eu/produkt/krem-za-klepachi-protiv-brachki/  имам това и ми харесва много,само от към състав не знам как е, много не ги заглеждам тези неща,ако някой по-запознат има желание да погледне и каже,ще съм много благодарна Hug

# 586
  • София
Любимите ми кремове за около очи са Ла мер и Карита
Може ли по конкретно кой точно, какво правят и изобщо малко повече информация.
 Благодаря

# 587
Еййй, мафията е страшна работа. Rolling Eyes Някой написа, че го поканили на процедура, където моментално му изпънали бръчките, невероятно, но факт. Попитах дали не става дума за Дийп Козметикс, едни нахалници са това, с козметика на баснословни цени, стила на рекламата ми се стори познат. И какво виждам - и моят коментар изтрит, и коментарът на потребителката с опънатите бръчки... Човек трябва все да си държи очите отворени не на 4, а на 16... Естествено, очаквам и този ми коментар да бъде изтрит, много ясно.

# 588
Нaй-вероятно е доклaдвaно зa нереглaментирaнa реклaмa(опит зa кaквaто си беше), зaтовa постa е изтрит. A зaедно с него и коментaрите последвaли го.

# 589
  • София
SL, дали това е същият серум? Как го поставяш веднъж вечер ли? На теб за колко време ти стига една опаковка?
https://www.etre-belle.co/en/product-58.html

# 590
  • някъде под слънцето...
Да същият е.
Това е интензивна грижа, а не постоянна .
Слагам на контура 1/2 капсула вечер 1/2 сутрин.
30 капсули по една на ден 30 дни.
По желание след като попие може да се сложи и крем.
После се почива до следващата терапия.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 22:42 от sl

# 591
  • София
SL, след терапията колко време се прави пауза до следващата?

# 592
  • някъде под слънцето...
От този серум правя по една или две  терапии годишно.В зависимост от състоянието на контура
Редувам с други(ампули, маски.....)

# 593
  • София
Здравейте,
някой да е ползвал този околоочен?И има ли доволни от него.На 31 съм,чудя се дали е подходящ.

Има доволни от него, но за мен беше нищоправеш, но все пак аз съм на 49. Бях го взела за справяне с торбички под очите. Нямаше ефект.

# 594
Има доволни от него, но за мен беше нищоправеш, но все пак аз съм на 49. Бях го взела за справяне с торбички под очите. Нямаше ефект.

emy_emy, открихте ли нещо, което се справя (или поне да се опитва Simple Smile ) с торбичките? И аз съм на тази възраст, със същия проблем.

# 595
  • София

emy_emy, открихте ли нещо, което се справя (или поне да се опитва Simple Smile ) с торбичките? И аз съм на тази възраст, със същия проблем.

Аз имах хлътване на слъзния канал и след поставяне на филър там, зоната под очите се изглади. За съжаление с козметика този "дефект" не успях да коригирам.

# 596
Здравейте, за околоочен ми препоръчват серум на Обаги. Има ли някоя дама, която го е ползвала?

# 597
NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy 15ml или Thalgo - Creme Silicium Regard - Лифтинг и регенериращ крем за около очи?Контура ми е сух,с бръчки и наближавам 50 год?
Моля само за лични впечатления!!!

От всички ползвани до момента, най-добре за мен действа този с охлюви на Виктория Бюти.
https://www.google.com/search?q=victoria+beauty+snail+extract&am … rc=I14zH7auBw2g4M: Когато не съм на работа, мажа и масло от шипка. Възрастта ми е сходна. Hands Plus1
Аз ползвам крема от седмица насам ,и до сега не съм забелязала огромна промяна,ама все пак пише че ефект ще има след 30 дена.
В момента кожата ми стана по-гладка и спряха да ми се появяват пъпки,но старите ми 2 проблемни пъпки стоят,бавно изчезват...от месец се боря с тях..

# 598
  • SF

Аз имах хлътване на слъзния канал и след поставяне на филър там, зоната под очите се изглади. За съжаление с козметика този "дефект" не успях да коригирам.

И аз се интересувам от същото. Има ли тема, в която да те питам за подробности, защото тук е за кремове.

# 599

Общи условия

Активация на акаунт