Крем за около очи - 8 тема

• 120 663
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • Враца
Чакам това кремче с големи надежди Bowtie
Скрит текст:
В сайта на съвети има промоция на Талго -20% до 15.10.
Пробвах новия на Ейвън от мостричка
Скрит текст:
със смесени чувства съм, има някакъв ефект в/у подпухналостта, обаче хидратация нула, много е странен, след намазване кожата ми някак се изпъна, обаче като се усмихна фините линии са по подчертани и сякаш ми е по-твърда кожата. Ще пробвам през нощта как е и ще пиша.

# 481

Пробвах новия на Ейвън от мостричка
Скрит текст:
със смесени чувства съм, има някакъв ефект в/у подпухналостта, обаче хидратация нула, много е странен, след намазване кожата ми някак се изпъна, обаче като се усмихна фините линии са по подчертани и сякаш ми е по-твърда кожата. Ще пробвам през нощта как е и ще пиша.

Точно така ми действа и кремът за очи на Ейвън 45+.Много гъст, трудно се размазва, не попива и е някак сух.Уж поиспъва, но при мимика бръчиците стават силно изразени и удебелени.
Мислех и аз да пробвам този новия за 55+ от мостра, но сега се отказвам.Не харесвам сухи кремове. Най-добрите техени кремове за очи поне за сега за мен са 35+ и двойната система.

# 482
[quote Вечер си ползвам Avon 35+, в червена кутийка е и също съм доволна и го ползвам от години.
На почти 40 съм.
Може ли линк към въпросния крем.
Благодаря!
[/quote]

Ето го:
https://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=141807 … n/Treatments-(Eye)

Този е по-добър за мен от двойната система.

# 483
Подариха ми го това кремче. Подарих го и аз, от своя страна. Съжалявам, но при мен ефектът е нула. Не подхранва, не хидратира, все едно нищо не съм слагала.  ooooh!

# 484
NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy 15ml или Thalgo - Creme Silicium Regard - Лифтинг и регенериращ крем за около очи?Контура ми е сух,с бръчки и наближавам 50 год?
Моля само за лични впечатления!!!

# 485
Intensive eye therapy съм ползвала от мостри,но имам поне 1 седмица наблюдение.Леко силиконово усещане,заглажда контура,при мен слагах и хидратиращ ,защото ми го поглъщаше кожата.Силиций ползвам в момента,леко стягане усещам,но не ми е сухо и ползвам самостоятелно.Аз доста подпухвам и за тази цел ползвам колагеновия рол-он на Талго.Въобще за контур имам нужда от няколко продукта и не знам дали съм помогнала с мнението си.

# 486
от къде поръчвахте околоочния на талго ?

# 487
  • Велико Търново
Аз - от -spam276-

# 488
NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy 15ml или Thalgo - Creme Silicium Regard - Лифтинг и регенериращ крем за около очи?Контура ми е сух,с бръчки и наближавам 50 год?

От всички ползвани до момента, най-добре за мен действа този с охлюви на Виктория Бюти.
https://www.google.com/search?q=victoria+beauty+snail+extract&am … rc=I14zH7auBw2g4M: Когато не съм на работа, мажа и масло от шипка. Възрастта ми е сходна. Hands Plus1

# 489
  • France
Преди година, търсейки мазен крем за сухата ми и чувствителна кожа, взех Юрияж, серия Ксемоз, за лице. Цена- около 11 евро, в София е 25 лв. Сутрин и вечер слагах плътен, до бяло, пласт от него, под очите. За две седмици, бръчките ми изчезнаха наполовина. От тогава, все се връщам на този крем, който ползвам за цялото лице и шия. Последно, преди месец, експериментирах с Елизабет Арден, който дадох на майка. И пак, оставам с верния Ксемоз. Също така, вечерта, преди да си мия косата, използвам бебешкият на Юриаж- разкошен е за много суха кожа, през зимата. Тук струва около 4 евро. За протокола: на 44 съм.

# 490
  • някъде под слънцето...
NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy 15ml Контура ми е сух,с бръчки и наближавам 50 год?
Измазах една опаковка.
Не забелязах някакъв резултат.
Нямам бръчки.

# 491
Благодаря....а какво поне малко работещо за околоочен контур за тази възраст бихте препоръчали?

# 492
Мисля, че серията за 50+ Ексепсион на Талго има хубав и богат околоочен.Майка ми много  го харесва за бръчиците,слага си и около устните,там има нужда заради пушенето.

# 493
  • някъде под слънцето...
Благодаря....а какво поне малко работещо за околоочен контур за тази възраст бихте препоръчали?
Зависи какво очакваш от крема.
Козметиката е за превенция.
Над 40, грижата за контура би трябвало да бъде комплексна.
Серум, крем, масла, маски за контура, тоник, озаряваща грижа, пачове, уред за масаж на контура, слънцезащита ....

# 494
  • Варна
https://glamssecret.com/es/nuxe-merveillance-expert-yeux-crema-de-ojos-15ml.html
Аз ползвам това. За първи път нещо, което да не ми пари, щипе, или да не ми се насълзяват очите от него. На 45 съм, нямам особено много бръчки, ползвам го основно като база за грим, оставя кожата с много приятно хидратирано усещане.

Общи условия

Активация на акаунт