Пазаруване от Amazon - тема №74

• 116 657
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
  • софия
Получихме тази раница за сина ми https://www.amazon.de/gp/product/B01IU5287Y/ref=ox_sc_sfl_title_ … id=A3JWKAKR8XB7XF, много е хубава, силно прпоръчвам, ако търсите раница за училище за по - голямо момче.

# 316
  • София
От известно време наблюдавам това столче за кола на Britax - Britax Römer EVOLVA 1-2-3 PLUS , тъй като имах задача на поръчам за воя близка приятелка и никога не е падала цената толкова ниско. Имам го в по-стария модел, ползвам то вече над 5 години и препоръчвам с две ръце. Отзивите по английските сайтове са много добри, както и резултатите от тестовете за безопасност.
В момента е 99 лири, на тази цена ли го гледа и ти?

# 317
  • София
От известно време наблюдавам това столче за кола на Britax - Britax Römer EVOLVA 1-2-3 PLUS , тъй като имах задача на поръчам за воя близка приятелка и никога не е падала цената толкова ниско. Имам го в по-стария модел, ползвам то вече над 5 години и препоръчвам с две ръце. Отзивите по английските сайтове са много добри, както и резултатите от тестовете за безопасност.
В момента е 99 лири, на тази цена ли го гледа и ти?

не съм Alex_VM, но предполагам че като е писала това е била цената, по евтин не е бил май...

# 318
  • Стара Загора

Преди десетина дни цената на складовите падна до 13 лири и го поръчах, но все още не съм го получила. На мен ми изглежда читав, не ми е спешен, но ще сменя сегашния с него с удоволствие Simple Smile

# 319
  • Пловдив

Преди десетина дни цената на складовите падна до 13 лири и го поръчах, но все още не съм го получила. На мен ми изглежда читав, не ми е спешен, но ще сменя сегашния с него с удоволствие Simple Smile
Peace ад ме е,щото и аз видях че падна цената...

# 320
Моля за помощ! Имам бегъл спомен, че номерата на DHL се преобразуваха в някакви други на Б. пощи. Има ли такова нещо?

# 321
DHL не се доставят с Бг. Пощи

# 322
  • София
Преди време някои пратки от немския ДЧЛ идваха в пощата, но не знам сега дали все още има такава практика или всичко идва с куриера.

# 323
  • ВАРНА
И аз съм получавала поръчка,пусната с ДХЛ (от MyToys) ,като веднъж е идвала с куриер до адрес и 2-3 пъти обемни тежки неща - в БГ пощата.

# 324
DHL не се доставят с Бг. Пощи
Доставят, доставят.

В сайта на DHL излизаше пратката по референтен номер, но когато вече е влязла в Бг

# 325
  • София
Моля за помощ! Имам бегъл спомен, че номерата на DHL се преобразуваха в някакви други на Б. пощи. Има ли такова нещо?
http://www.dhl.de/en.html  тук се отразява движението на пратката до напускането на страната,след това същият номер се въвежда в сайта на dhl.bg тук проследяване по референция на изпращача,като от падащото меню избирате датата на изпращане и направлението на пратката(в случая България),в полето клиентски код не се попълва нищо.Тук се отразява движението на пратката след пристигането и в БГ. и кога ще ви я доставят на адреса.Ако не ви се появява никаква информация значи пратката не е влязла все още в БГ.
Ако пратката няма да я достави куриер на DHL,а ще си я получите в пощата  Produkt / Service се променя на UPU Code / Matchcode и излиза друг номер CLXXXXXXXXXDE и линк който ви препраща към сайта на БГ пощи http://www.bgpost.bg/?cid=176

# 326
  • Vienna
Изкушавам се да поръчам като изненада за родителите ми телевизор, но с доставка до България. Къде пристигат такива големи пратки? В пощата ли ги оставят, до адрес ли ги носят или от Амазон обикновено пращат с куриер? Има ли някой наблюдения?  bouquet

# 327
Благодаря на всички за бързите отговори!🌻🌼🌹

# 328
Здравейте, сешоара ме изостави имам нужда от нов, на хубава цена, ако може да препоръчате някакъв.

В началото на годината поръчах този, беше 13 евро, сега е 15. Много ми харесва, мощен е, има три степени на топлина, бутон за студена струя и две степени на сила на въздушната струя. Не е някакъв супер специален, но много добра работа ми върши, а цената му е идеална. https://www.amazon.de/gp/product/B00BCQIIMS/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

# 329
  • София
Много добра е била цената на складовия смесител.

Напоследък нещо не ми върви в покупките. Я размер няма да уцеля, я не е точно това, което ми трябва, я не го харесват децата. Disappointed Relieved
Показвам, а ако някой иска подробности, да пита.
Джапанки Pepe Jeans - с нормално стъпало съм, леко са ми широки, на дължина  отговарят.
Маратонки New Balance - Добре че взех номер нагоре, благодаря на съфорумката, която ме посъветва да го направя.
Дамски обувки ECCO - складови "като нови". Отговарят си, качеството на марката си го знаете. Взех ги за приятелка, но са ѝ малки. Мислех да ги оставя за себе си, но ме досрамя. Наскоро си пререждах обувките и се уплаших.
Момичешки сандали Marco Tozzi - може би са с половин номер умалени. Дъщеря ми не ги хареса. Дано си промени мнението до лятото. По-хубави са в действителност и са много са удобни.
Момичешки кецове Vans - от тези винаги поръчвам по-голям номер.
Caterpillar - според мен са унисекс. Уважавам тази марка. Сигурно десетина чифта съм купила от нея и нито един не ме е разочаровал. Собственичката им се фука с тях.
Момичешка парка MARKS & SPENCER - малко със страх я поръчах, защото продавачът не е Амазон. Хубава е, на истинска ми прилича и много си подхожда с Катовете.
Момичешко яке Zippy - марката е португалска, чудесна изработка, ще я имам предвид в бъдеще. Това яке обаче ще го пусна в другата тема. Очаквах да е за голям студ, а то е по-тънко, точно за днешните температури е. Дублира ми се с парката, която показах и с още едно яке. С една дума - излишно ми е.

Общи условия

Активация на акаунт