В момента чета... 57

• 86 040
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • в кукувиче гнездо
В момента чета Господарката на Господ. Толкова интересна книга, за силата, за любовта, за Бог, който е в нас... За различните религии и за Бог, който е един. Много ми харесва. Още повече, че аз усещам нещата по същия описан начин в книгата.

# 211
Приключих "Железният светилник" , сега съм към стотна страница на  „Преспанските камбани“.

# 212
  • Перник
Завърших доста скоростно "Вакантен пост"-наистина ми хареса, въпреки че наистина прекалено често използва псувни.
Сега започнах поредна книга от Херман Кох- "Уважаеми господин М.", след като се насладих на "Вила с басейн", но не ми харесва засега.

# 213
Гмуркам се в дълбокото с "Ние, удавниците" на Карстен Йенсен. Не ме търсете в следващите 836 страници.
Аз се удавих още на петдесетата страница. Simple Smile Ще чакам да споделиш мнение.

# 214
  • Mediterraneo
И аз ще се давя. В кървища и брутални убийства. Крис Картър "Престъпен ум". Мноооого го харесвам!

# 215
Прочетох "Безкрайният план" на Исабел Алиенде и много ми хареса, макар да не приличаше на предишните нейни романи, които съм чела.
Тук действието се развива в САЩ и проследява житейския път на Грегъри Рийс без грам магически реализъм, само чиста реалност.

А сега и аз изцяло съм се потопила в магията на Сафон и "Лабиринтът на духовете". Шрифтът наистина е дребен, но се свиква, а и историята е толкова добра, че страниците направо летят. Истинска наслада е да четеш.

# 216
И на мен ми хареса "Безкрайният план", въпреки че по-скоро съм фенка на "Ева Луна", "Дъщеря на съдбата" и подобните. Но браво на Алиенде, че умее и да излиза от коловоза. Разбира се, не съм прочела всичките й книги, но ми е една от любимите писателки.

# 217
  • Пловдив

Фадия Факир - Казвам се Салма
Втора книга на авторката, която с мъка прочитам. Върви трудно и бавно, преплитат се пасажи на сега и преди. Объркано е цялото съзнание на главната героиня, погубена, чужда...не успяваща да се наслади на свободата и втория си живот.
Сама избира гибелта си, трагедия и мъка прозира между редовете.
Не я препоръчвам.

# 218
Гмуркам се в дълбокото с "Ние, удавниците" на Карстен Йенсен. Не ме търсете в следващите 836 страници.
Аз се удавих още на петдесетата страница. Simple Smile Ще чакам да споделиш мнение.

Аз имам тренинг и няма да се удавя толкова лесно.

# 219
Напоследък ударих греда с с няколко книги. Първо, "Номер 8" на Руслунд и Хелстрьом. Интересно ми потръгна, но впоследствие реших, че не ми се чете нищо тъжно и я зарязах. После зарязах други книги от библиотеката заради ситния шрифт. В това отношение май четецът ме е разглезил неимоверно много.
В крайна сметка мисля, че ще си оправя вкуса със "Станция 11". От една година отлежава вкъщи и все не успявам да стигна до нея. И шрифтът е нормален Simple Smile

# 220
Лу, чакам отзиви за "Пръстът, който те сочи", че ѝ се точа здраво. За пръв път ще чета исторически криминален роман и ми е любопитно какво ще излезе от това.

# 221
Чета първа част на "Атлас изправи рамене". За първи път чета антиутопия и не съм сигурна, че ми харесва. Или може би историята не е моята.

# 222
Започнах "Прилепът" - Ю Несбьо. Не съм сигурна, че ще я довърша. Вече разбирам защо отзивите са толкова лоши. Simple Smile А съм едва на 70-ата страница.

# 223
  • София
Систем, това ми напомни за една мисъл - Умният човек се учи от своя опит, а мъдрият - от опита на другите Joy Wink

# 224
System, давай смело напред! И на мен Прилепът ми тръгна малко трудно, но хич не съжалявам, че я прочетох. Да не говорим, че и не можах да разкрия кой е убиецът предварително, което си е плюс.

Общи условия

Активация на акаунт