В момента чета... 57

• 86 040
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Давам, ston, ама хич не върви, да му се не види. Simple Smile Ако не беше Несбьо, досега щях да съм я зарязала. Ще я карам по диагонал. Въобще не ме интересува кой е убиецът, искам да прочета само историята на Хари Хуле.
Миж, спомням си унищожителния ти отзив за книгата. Бях страшно изненадана, че точно ти пишеш такъв негативен отзив за Несбьо. Е, вече те разбирам идеално. Simple Smile

# 226
Прочетох "Свещеникът от Вайлбю" Стен Стенсен Блихер. Хубави разкази пропити с много тъга.

Продължавам с: .

# 227
System, давай смело напред! И на мен Прилепът ми тръгна малко трудно, но хич не съжалявам, че я прочетох. Да не говорим, че и не можах да разкрия кой е убиецът предварително, което си е плюс.
На същото мнение съм! "Хлебарките" по-слаба ми се видя дори, а сега съм с "Червеношийката" и изненадващо нещо не ми потръгва..

# 228
Приключих с петата книга на Каролайн Греъм "Смъртта на една марионетка" от поредицата "Убийства в Мидсъмър". Фен съм на сериала и ми беше много приятно да ги изчета всичките които имаше в Читанка.
Искам да продължа отново с криминале. 

# 229
Снощи приключих с '' Любов'' на Елиф Шафак. Не мога да кажа, че опроверга очакванията ми. Не беше от книгите, които исках да чета и чета с нетърпение , докато разбера какво се случва. И главната героиня не успях да разбера и оправдая, а съм заклета романтика, за която Любовта е водеща. Не знам, може би наистина имах друга нагласа и очаквания. Или пък може би я подхванах в неподходящо време.

И аз така.
Но пък " ЧЕСТ "   е друга тема. За мен книгата беше увлекателна и много добре написана.
" Черно мляко " също не ми допадна и не можах да я прочета.

# 230

Ще започвам тази. Доста е дебеличка, но дано си заслужава.

# 231
  • София
Аз си харесвам и "Любов" на Елиф Шафак, но за мен "Чест" е най-добрата и книга.

# 232
Започнах "Никога, никога" на Колийн Хувър. Много ми е интересна. След това има още 2 части, така че ще си чета доста, само да намирам време де.

# 233
  • в кукувиче гнездо
Някой да е чел "Дъжд от глухарчета"?

# 234
  • През девет планини в десета...
Момичета, вчера дявола ме бутна в една книжарница и взех че купих без проучване две книги. И после като се прибрах реших да вида мнения и май съм ударила греда. Въпроса ми е някой чел ли ги е и дали си заслужава да ги почвам.
1. Колибата - Уилям Пол Йънг
2. Последната кралица на Индия - Мишел Моран

# 235
Прочетох "Страна на чудесата за непукисти и Краят на света". Чудесен Мураками за пореден път, направо се чудя къде съм бляла, че толкова късно се запознах с творчеството му. През първите 50 страници се чувствах като в небрано лозе, но после всичко се нареди. За пореден път Мураками е подбрал култови персонажи, а историята е доволно изчанчена. Четвърта среща ще има със сигурност.

# 236
  • София
Момичета, вчера дявола ме бутна в една книжарница и взех че купих без проучване две книги. И после като се прибрах реших да вида мнения и май съм ударила греда. Въпроса ми е някой чел ли ги е и дали си заслужава да ги почвам.

Аз много харесвам Колибата, но за нея ще чуеш мнения от страхотна до не става въобще.
Препоръчвам да я прочетеш.
Другата не съм я чела..

# 237

Да, за Колибата наистина много крайни неща ще прочетеш.
Попаднах преди 2г на нея, но не можах да я  прочета.
Предполагам , че не е би подходящ момента.
Прочети я и пиши. Simple Smile

# 238
  • около Варна
Започнах Джинджифиловата къща, но нещо не ми остава време за четене.

# 239
  • Ямбол
Не можах да я издържа "Английският пациент". Не харесвам такива книги. Оправям си вкуса със "Зеленият път" на Кинг.

Общи условия

Активация на акаунт