В момента чета... 57

• 86 026
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Не е точно по темата, но...Какво мислите за книгите на Силвия Дей?

# 331

Ще започвам тази. Доста е дебеличка, но дано си заслужава.

Заслужаваше си.
Има доста персонажи, но след като се ориентира човек , книгата е много увлекателна.

# 332
  • София
Отдавна не съм се включвала, но не мога да не споделя, че съм потънала, погълната, омагьосана от трилогията на Долорес Редондо. Не си спомням кой тук, но тук прочетох за нея и е прекрасна, така че благодаря за подтика. Накратко е нещо между крими, трилър и магия, с други думи има нещо за порастналото и за малкото дете във всеки от нас. На третата книга съм, но такава наслада отдавна не е била Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 15:55 от phil

# 333
Аз още чета първата част на трилогията на Редондо, но може и да си остана само с нея. Не знам какви магии има, ама вече се появиха някакви същества - басахауна, които може и да ме откажат от другите две книги. Simple Smile Още съм в началото, имам надежда все пак, че може и да ме увлече.

# 334
  • София
Аз много бързо прочетох "Жената в каюта 10". Не е някакъв уау трилър, но си е написан по правилата на жанра. Много ми се четеше подобен роман. Хареса ми и ми дойде като по поръчка.

# 335
  • USA, Steak State

Ами не съм впечатлена, трудно ми върви. Може би се разглезих със скандинавската литература и това ми идва леко странно.

# 336
  • София
Аз още чета първата част на трилогията на Редондо, но може и да си остана само с нея. Не знам какви магии има, ама вече се появиха някакви същества - басахауна, които може и да ме откажат от другите две книги. Simple Smile Още съм в началото, имам надежда все пак, че може и да ме увлече.
Да, да, в началото е така Simple Smile Подобно си мислех, докато не дочетох 2 част в 5 сутринта.

# 337
Точно тази смесица от криминална история и фентъзи/митология (+ личната история на Амая Саласар) ми хареса на мен в книгите на Долорес Редондо.

# 338
  • София
Съгласна съм с Чоколата! Трилогията е много добра (като изключим малките странни моменти във втората част, за които вече писах в скрит текст ).
Веднага щом дочета "Четвъртата маймуна", за която ми е абсолютно непонятно как така не е придобила популярност във форума сред любителките на трилъри, и почвам третата на Редондо Simple Smile
Жалко,че няма и четвърта!

# 339
  • София
Аз да ви кажа срещам известни затруднения, когато чета нещо с мистични и леко фентъзи елементи и точно те малко ме спънаха в първата книга на Редондо. Много се притеснявах и в "Спящите красавици" да няма повече от това, което мога да понеса в сюжета, но се оказа, че ми паснаха съвсем добре.

Миж, "Четвъртата маймуна" излезе сравнително скоро (или поне аз я открих и набелязах скоро) и може би заради това още не добила популярност.

# 340
Завърших "Станция единайсет". Твърдо 5 звезди. Не е типична антиутопия, не бях чела като че ли нещо подобно. Много ми допаднаха тези ретроспекции назад във времето. Авторката определено има талант. Въпреки че сюжетът не е динамичен, ми беше много приятно да я чета. Изключвам малко мудното начало, когато ми беше трудно да се ориентирам кой, кога, какво. Вината за това си беше моя в голяма степен, защото имах възможност да чета по много малко страници на ден, което определено пречи на способността да се навлезе в историята.

# 341
  • Mediterraneo
Да ви кажа, Мис Каприз се оказа далеч не тази розова боза, която очаквах! Много приятно съм изненадана. Ако оставим настрана 2-3 моменти тип Арлекин, даже е много хубава и дълбока история! Ако на някого му се чете нещо леко, но в същото време със смисъл- препоръчвам!
Започнах Анастасия на Колин Фалконър.

# 342
Последно прочетох книгата на Инес Субашка Генът IFS и съм страшно впечатлена. Вкараме в дълбоки размисли за това което се попляризира навсякъде и реалните опити на Инес със себе си. Вие момичета, четете ли книги на подобна тематика? Признавам не съм чела цялата, само последните постове гледах.  Simple Smile

# 343
  • някъде

Скоро свърших с "Бьорнстад", определено ми оправи вкуса, нямам търпение да прочета втората част.
Коя е втората част?

# 344
  • София

Скоро свърших с "Бьорнстад", определено ми оправи вкуса, нямам търпение да прочета втората част.
Коя е втората част?

http://ciela.bg/books/book/nie-sreshtu-vsichki/2755 Излиза в петък, ако не се лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт