В момента чета... 57

• 86 013
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Прочетох "Изкушение" Дъглас Кенеди. Отначало историята не ми хареса, но стилът на писане на автора ме увлече и дочетох книгата с интерес.

Продължавам с: .

# 406
  • София
N.N., изкушавам се да те питам:

Някой ти ги дава без пари ли тези книги? Щото повечето са много зле, а ти друго май не четеш.

# 407
  • Bulgaria
През март месец започнах книгите на Джон Гришам. Засега съм доволна ,колебая се кои да пропусна. Прочетох мнения ,че с новите си книги малко се е изчерпал от към идеи.

# 408
  • София
Е сега, за един са зле, за друг не са. Това е много субективно.

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 21:37 от sea.sea

# 409

Някой ти ги дава без пари ли тези книги? Щото повечето са много зле, а ти друго май не четеш.
Доста грубо изказване!

# 410
  • София
Аз завърших Говори, много ми хареса книгата.

Сега ще се пробеам да се върна към Аркадия да видим на втория опит ще потръгнат ли нещата.

# 411

Доста грубо изказване!
Peace

# 412
Приключих The Wee Free Men на Прачет и съм доволна - хареса ми и езикът (особено шотландският диалект на фигълите - на моменти направо очаквах да прочета Dinna fash, Sassenach и Джейми да изскочи отнякъде Smiley), и хуморът, и историята, и героите. Е, понеже разтеглих четенето заради разни обстоятелства, малко губех връзката на моменти и ми се стори, че беше попресолил манджата с премеждията на Тифани. Но ме радва, че нито тази книга, нито следващата по същата тема не са километрични - имам нужда и от по-кратки четива. Simple Smile

Започнах ново шведско криминале, много брутална история, но и доста интересна. Междувременно ще продължавам и с "Тангото на старата гвардия", то ми харесва значително повече от "Кралицата на Юга" и "Фалко".

# 413
  • София
Момичета, кое да е грубо? По-скоро е прикрита реклама. За рекламата си има правила.

# 414
Между другото, книгите, които N.N. чете, май са от едно списание - а го казвам, защото имаме съседка, която е абонирана, та явно някои се дублират и така се сдобихме вече с няколко подаръка.

# 415
Момичета, кое да е грубо? По-скоро е прикрита реклама. За рекламата си има правила.

За каква реклама говориш ?Много груб изказ  имаш наистина ..

# 416
  • Belgium

Започнах ново шведско криминале, много брутална история, но и доста интересна. Междувременно ще продължавам и с "Тангото на старата гвардия", то ми харесва значително повече от "Кралицата на Юга" и "Фалко".

Cioccolata, радвам се, че "Тангото на старата гвардия" ти харесва. На мен това ми е най-любимата книга на Реверте. Без да съм чела всичко написно от него.

Приключих "Майсторът на играчки от Краков". Дадох ѝ 3 звезди, много тъжна и мила приказка, леко наивна, но това е напълно простимо. Определено ми допадна, а подходих скептично.

Снощи започнах "Малък наръчник по люка". Имам си я с автограф от автора, а и ми се чете нещо тъничко, с картинки и неангажиращо Grinning

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 15:31 от Лу

# 417

Никаква реклама не е това, тези книжки излизат всяка седмица с различните броеве на списание Журнал за жената, дори има отделна тема в този форум кога кои ще излязат. Много мои познати си купуват такива, сред тях има и добри попадения. Щом на този потребител му се четат такъв вид книги, това е въпрос на предпочитание. Все пак за това всички вземаме участие в този форум.

# 418
  • София
Прочетох Мъглата на Стивън Кинг. Хареса ми, но ми беше някак си като недовършена или неразработена (като се има предвид потенциала на Стиви Simple Smile). Напомни ми на Клетка и на Сблъсък от същия автор. Яно темата за действия на правителството, довели до апокалипсис му е присърце. Simple Smile

# 419
Грета Ей, опитваш се сега да замажеш положението с реклама! Директно обиди и осъди потребителка какво чете! Не мисля, че тук е такова място.. Просто подмини, щом не ти харесва, защо е нужен подобен коментар!? Така само можеш да накараш много хора да спрат да пишат, защото ще се притесняват да споделят какво четат, за да не им се присмее някой!!

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 11:43 от Сиси ♥♥

Общи условия

Активация на акаунт