Априлчета 2017 - Тема 8

• 71 674
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Как правите грис на бебетата?

# 121
И във Велинград имаше уран. Новини рядко гледам и чета, но това си го спомням.
Стикито също подвиква, взе да казва някакви ка-ка, не-не, дай. Почват да ни командорат 😆.
Чудя се на една кана за пречистване Hygea Energy, защото филтрирала, алкализирала и йонизирала водата.

# 122
Ей почнаха са ходят, Честито крачета Серенити Simple Smile
С чешмяна вода чат пат правя пюретата, но тя се вари, нали няма проблем? Че сега се шашнах Thinking
Нев, и моята кукла казва Ней за Не Simple Smile основно ако не иска са спи хахах, тя за деуго тази дума не я ползва още Grinning
Пърпъл мерси още веднъж, че ми каза за занималнята записах ни Simple Smile поне докато още е студено да имаме занимания. За по нататък ще видим Wink

# 123
  • София
Аз чешмяна ползвам от много време за пюрета, чайчета и тн. Аз по-скоро за пиене от чешмата имах предвид:)

Последна редакция: чт, 22 фев 2018, 17:45 от ditmade

# 124
  • София
Е, той вода не пие, ама като му направя разтворима каша с нея, не е ли същото?

# 125
И аз давам преварена от чешмата от 0+ до сега.Като направи годинка мисля да спирам да преварявам,нашата вода уж става за пиене.
Мечето меко казано " подвиква" - направо си крещи като агиткаджия 😲
Серенити,честити крачета 😆
Сложихме с баща му предпазители за контакти и ъгли.Добре,ама 30 мин.  след като ги сложихме тези за ъглите бяха махнати 😲 веднага ги надърпа дребния,те са лепени и затова,ще трябва да се пробива май.Като магнит го привличат местата,където не трябва да бутва 😕

# 126
Серенити, честито прохождане и от мен!
Лили, на Киндиру ли я записа? Някъде в групите за бебеносене във фейсбук съм мяркала, че има и танци за мама и бебе и е Пловдив. Ако ви се танцува, ще го потърся. 😉

# 127
Да Пърпъл, на киндиру. Нека там да опитам, хареса ми това, което ми като идея и как протича часа. Simple Smile искам да я видя как ще реагира в група с деуги деца. За танците по нататък, ако и хареса ще те притеснявам за информация.

# 128
  • София
Белинда, да същото е, ама аз мислех, че я загряваш в кана примерно или нещо такова.

# 129
  • Враца
Серенити, честити ви краченца Hug
Аз давам преварена в каната вода от чешмата от както се роди.

Алиса, грис правя на око, 1 чаша вода и половин чашка грис, бъркам и като се сгъсти слагам масло и плод, а може и АМ.

# 130
  • Велико Търново
Е, то чак ходещи крачета не са самостоятелни, ама ми изправя косите като заеме поза за потегляне и ме погледне със светнали очи сякаш крила са му пораснали Smile
И мен ми стана интересно за тези бебешки занимания, много сладки идеи за групови забавления, че то при нас дори и в детски кът не можеш да го заведеш, ако не е над 3 г. Ще се поразтърся и аз, че както изглежда зимата едва сега започва.

# 131
Няма наистина.     А зимата не започва, а свърши Blush още мъъничко остава. Правих грис,  с банан и АМ -  господинчото не беше особено впечатлен..

# 132
Белинда,много благодаря,че писа за Baby TV, днес пуснах за проба,бебка чак зацвърча от кеф.Баткото и той се загледа,че започна и да се радва,че разбира някои думи.

# 133
Белинда,много благодаря,че писа за Baby TV, днес пуснах за проба,бебка чак зацвърча от кеф.Баткото и той се загледа,че започна и да се радва,че разбира някои думи.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт