Априлчета 2017 - Тема 8

• 71 113
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Пате, честит рожден ден! 🎂🎉🎁
Дит, мерси много. Ще скокна някой ден за един тунел. За палатки предполагам са малки още, затова и Оги не я отразява много.
Лили, неприятно, че не сте останали доволни от киндируто, ти не пробва ли как е с демо урок, преди да платиш. Една майка също ми каза, че има разлика в различните центрове, в нашия са супер.

# 661
Пърпъл, здраве да е. Времето беше такова, че по добре там, отколкото затворена вкъщи.
Нелегална браво за банята Simple Smile супер че се радва, сега ще обича да се къпе много Simple Smile
Ох да ви се оплача от миналата седмица не мога да и събера урина за изследванията. 4 колектора слагах, тя много се движи и те се смачкват не става с тях. На гърнето седи, обаче не ще да се изпишка там... направо се чудя какво да правя??? Cold Sweat

# 662
  • София
Много трудно ми се вижда с момиченцата тая работа. Аз само го събличам и чакам. Забавляваме се нещо, за да лежи мирен и се получава. Е с тия колектори хич ли не се получава, даже и пет капки да останат пак е достатъчно мисля.

# 663
Дит, да лежи - ти говориш за чудо хахахаа
Като беше на 6 месеца, с колектора я държах на ръце 40 мин, за да  не мърда да го смачка. Тогава събрах 5мл, достатъчни са. Обаче сега .... е ужас. Тя докато направи три крачки и го е смачкала в памерса и то нищо не влиза в него. По дупе да я съблека как да вървя под нея с чашка... на гърнето не искаше... просто не знам. Ще ида за кръвните, а урината ако я пропуснем какво ще стане???

# 664
  • София
Пате, честито и от мен, да си здрава и щастлива Hug

Моят човек влезе в пролетен режим на хранене по принуда Joy  Почти не готвя с месо, все постно и той нали вече почти си яде от нашата храна, и той пости, горкият Joy Уж гледам да редувам, обаче ей на, днес си дадох сметка, че три дни вече яде постно, вчера киноата, предния ден картофена яхния май беше, днес планирах боб. Ама като му гледам червените бузи, няма проблем с хемоглобина Joy Шегувам се, това не е показател. Днес ще пропусне боба и ще хапне телешко, боб утре.

И аз не мога да помогна със съвет за урината при момиченца.

# 665
  • София
А тоя колектор неможе ли да го сложиш преди някой от дневните спанета. Или трябва да е задължително сутришна урина?

# 666
Пате, да си жива и здрава и от мен!
Днес дадох супа, леле, колко водно и прозрачно нещо.. Не ще да яде!

# 667
Ами ми че какво му е лошото да яде постно, и тя обича и също вчера и днес е на постно. Даже нямам яйца и не съм и дала и жълтък. Два дн нищо няма да и стане.
Ами дит, мога да го сложа, даже пробвах, днес на предиобедния сън, пак се беше отлепил от нея, и намачкан, а памперса пълен.
Реших утре сутрин, последен опит. Няма да я оствям да спи. Веднага като се събуди да дам да пие мляко /защото ако якърмя пак ще се изпиша в памперса. С шишето да седи, докато пие да се надявам че ще свърши работа. Това измислих, дано стане.

# 668
  • София
45 минути търчане по двора с обувки Sunglasses Край, свикна им! Обаче аз останах без кръст...Вкъщи е супер лесно - оставила съм го да си ходи навсякъде, просто съм обезопасила, доколкото може. А навън - то са бордюри, то са камъчета, колите по двора, гаражните врати с едни дръжки - чудни за цицини. И аз през цялото време до него, сгъната на две, да мога да реагирам бързо, ако почне да пада. Пфу! Не е далавера да ти прохожда бебето толкова малко - нисичко е и оставаш без кръст.

# 669
  • Враца
Лили, да ти кажа аз на 6 месеца и взимах 2 пъти и все успешно. Навивах си аларма за 5:30,събуждах я, измивах я, слагах колектора, давах мляко и приспивах на ново, като заспи я слагах по гръб, отварях памперса и държех колектора, е единия път го държах 40 мин, но малката като се събуди веднага се изпишка.

# 670
  • София
Лили, имаш ли успех с колектора?

# 671
Никакъв.
Отказвам се. Направо не знам какво да измисля. 
Нелегална само твоя метод да я будя не съм пробвала.
Стана сутринта, седи си детето на куку-то изпи млякото, харесва не харесва /като не давам кърма пие милото/. Седя сигурно 15 мин, че и повече. Нямаше пиш. Залепих колектор, и реших последно да пробвам. Пак се намачка и не стана. Пак я слагах на гърнето, изака се но нямаше пиш. И вече я оставих да си играе. Какво да я мъча.
Днес итивам за кръвните. Пиша когато има в гърнето ще занеса, и ще платя изследването.
Сега мисля да наготвям и да бягаме на вън, времето разкошно Simple Smile)
Вчера за първи път на люлка я качих, няма такава радост Simple Smile днес пак. И при нас има подбрение свиква с обувките, вече ходи и на вън. От време на време ги събуда и щапа по чорапи Grinning но всичко е точно Wink

# 672
  • Враца
На 11 месеца и 1 ден моята бебка е 11.100кг и 78см Simple Smile
Личната каза, че малко странно и излизат зъбките, но няма кво да се прави, вече много често излизали зъбките на бебетата както си искат, а не в познатия ред.

След консултация отидохме за обувчици, взехме едни на Ponki, обухме ги в магазина и си тръгнахме с тях, после малката 2 часа обикаля парка. Междудругото днес за първи път ходи на вън, много съм доволна, че и паснаха и че се отпусна така да си ходи. Е и мен кръст ме заболя като белинда, ноо няма начин. ММ хитрее, като я гледам аз я водя да ходи, а като иде при него той я взима на ръце Grinning ама на мен ми тежи вече, стига ми, че все още се приспиваме на ръце.

# 673
Дааа и ние се приспиваме на ръце още и съм пред дилема 😦 хем искам да си се гушаме,хем ми тежи вече и кръст ме боли...той е като малко шило,сложа ли го на спалнята започва луда игра,колкото и да му се спи!Как ще го науча,нямам идея 😲 май ще я караме така и ще си купя нещо на др.Ливайн 😂

# 674
Ох милите, още на ръце ли приспивате. Моята лигла сама се научи да заспива сама. Не знам как стана. Не искаше да я стискам, взе да ме бута да рита като и се спи. И я научих двете да лягаме, кърмя я, тя се закача десетина 15 мин, и после се укротява и се гушва в мен. И така си заспива. Супер е така, хем я гушкам, хем не я нося. Само после се налага да я местя в кошарата, но като е заспала хубаво няма проблем.
Днеа ми се наложи да я къпя сама. Потупвам се по рамото. Simple Smile снощи милото се насмука амааа.... като невидяла кърмене. А беше яла час и половина преди приспиването супа. Аз разчитам на нея, че като се е напълнило коремчето ще спре да яде, тя няма спирачки. И естествено докато се въртя и вдига краката преди да заспи повърна .... Sad
Та днес трябваше.

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 09:28 от LilyRose

Общи условия

Активация на акаунт