Обсъждане на имотни обяви

• 77 796
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря ти за пожеланието, ще пиша разбира се. По повод на коментираната от мен обява на Златовръх - продава се ап-та, който е от деветдесетте год.  някъде обявен, а отпред на изкоп е НС, където ни застреляха с цена на кв. м. Понеже много съм гледала точно на тази улица, ми направи впечатление хубавият блок и как ще го съсипе новото отпред, точно от юг и на два метра от фасадата. Впрочем продава се НС и през една сграда, точно след новия изкоп на прилична цена, но отвсякъде е запушено, пише, че имало градинка на 100 метра, мерси обаче. То наистина има градинка, но наистина е на 100 метра, а прозорците гледат един в друг. Нещо много ми заприлича на Ман ли тази част на Лозенец, а досега мислех, че около и под х-л Маринела е най-проблемната част.

# 181
В Младост дали нещо ще има акт16 в близката година Grinning

# 182
GrinGrinВ Младост 2, новите два бели блока след Лидл по Киприян - цени от 1250 евро на зелено. Grin

Носят се слухове, че последното празно място около пазара на Младост 1 е закупен от Мират Груп.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 22:26 от hurricane

# 183
GrinGrinВ Младост 2, новите два бели блока след Лидл по Киприян - цени от 1250 евро на зелено. Grin

Там е свлачище и в момента текат свлачищни процеси. Трябва да си луд да дадеш и 50 евро за кв.

# 184
Знам, но можеш да идеш да провериш - хората чакат на опашка за тези строежи. Действително завършените им два блока изглеждат много добре, но гъчканицата е брутална.

# 185
Кое е това място около Младост 1? Цените на Мират в Дружба в момента са около 870-900 евро на зелено, но в Младост може би ще е по-скъпо.

# 186
Точно срещу Зора, ако не се лъжа, говоря по спомен. Мисля, че там имаше свободно петно. Не се надявай на нещо под 1200. В Ст. град продават на 1000. Satisfied

# 187
Значи и там ще остане без въздух. По Йерусалим ми е кошмар минаването. Получавам клаустрофобия

# 188
За съжаление В Младост и не само там всички междублокови пространства ще бъдат окупирани от НС, понеже района продължава да привлича сериозен инвеститорски интерес. Накрая нито НС ще имат място да дишат, нито СС.

# 189
Щеше ми се. Иначе обявите за района са:
- Полигона: Сградата зад Да Мол, държи цени, но са поносими в сравнение с другите имоти в обявите
- Младост 4 разпродават остатъка от фонтаните, но с 30% отгоре нацените от 2014та
- Младост 2-3 лъжат, че акт 16 ей сега идво
- Тавански НС по Киприян се появяват
- Странни апартаменти НС в тръстиките зад бул Ляпчев, посока Ст. град, и от тръстики до реката между Мусагеница и Младост1, от страната на Младост 1
- Бонус, строящ се небосъргач и Телерик/ Прогрес, които се изнасят към едната нова сграда срещу да Мол
- Масови строежи в Дианабад до реката зад плувния басейн.. тук ми е интересно дали нещо става, въпреки цените от +90000е
- Зад хотел Вега вече няма място, блоковете са на 10м отстояние
- Същото е в Ст. град до НСА, където има и план за свръзка с бул. Ляпчев по започнатата улица... не си мислиш за булевард под прозореца, като кажеш да има инфраструктура,, ама...
- Пуснали са пак Оркид хилс, дето май земята не е тяхна

... тук следва отчаянието Grinning

# 190

Изчакай да видиш какво ще се случи с картинга до Вега. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 191
Идвам да се информирам.
Куци оферти ли объждате, изгодни или всякакви?

# 192
  • София
Щеше ми се. Иначе обявите за района са:
- Полигона: Сградата зад Да Мол, държи цени, но са поносими в сравнение с другите имоти в обявите
- Младост 4 разпродават остатъка от фонтаните, но с 30% отгоре нацените от 2014та
- Младост 2-3 лъжат, че акт 16 ей сега идво
- Тавански НС по Киприян се появяват
- Странни апартаменти НС в тръстиките зад бул Ляпчев, посока Ст. град, и от тръстики до реката между Мусагеница и Младост1, от страната на Младост 1
- Бонус, строящ се небосъргач и Телерик/ Прогрес, които се изнасят към едната нова сграда срещу да Мол
- Масови строежи в Дианабад до реката зад плувния басейн.. тук ми е интересно дали нещо става, въпреки цените от +90000е
- Същото е в Ст. град до НСА, където има и план за свръзка с бул. Ляпчев по започнатата улица... не си мислиш за булевард под прозореца, като кажеш да има инфраструктура,, ама...
- Пуснали са пак Оркид хилс, дето май земята не е тяхна

Къде мога да видя този план за булевард в СГ до НСА ,че сме си харесали точно там.

# 193
stefanita - понеже към търсила и оглеждала НС в Дианабад по поречието на реката и зад Дианабад - там има около три-четири блокчета НС, които си струват, но отдавна са разпродадени. Другите са на втора линия и страшно наблъскани, не бих взела там. Останали са само в една примамлива кооперация, където обаче има проблем с няколко ипотеки върху продаваните имоти и си седят така от пролетта непродадени, иначе са на хубаво място и на приемливи цени. Сега има и нови започнати строежи, но аз така или иначе в момента се отказах да търся там.

# 194
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15197716565702 … k=3je28s&f1=7

... Апартаментът е за основен ремонт. В това число и покрива. На снимките се виждат оферти на няколко строителя за нужните ремонти. ...
... - Възможност за поставяне на соларни панели на покрива за безплатен ток и/или топла вода. ...
Кърти мивки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт