Обсъждане на имотни обяви

• 77 798
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Макарон, така описан, твоят апартамент звучи много добре, например мен първи етаж не ме притеснява изобщо. Та според мен цената му е доста над 120 000 евро. В доста по-лоши квартали, на доста ранен етап от строителството, тристайните с подобни размери са доста над 100к евро, при това без ремонт, без акт 16 и без гараж.

Като сме на тема ЧСИ, това е доста симпатично, но никой не го купува от доста време, защо ли? http://sales.bcpea.org/bg/properties/item251635.html

# 166
Защото е от Бъзински.  Mr. Green

Ако имаш сериозен интерес, ще пиша на лични.

# 167
Сериозен - не, просто според мен мястото, състоянието,сградата са хубави, а цената е ОК, дори и да се вдигне доста. Но може би длъжникът не позволява? Видях,че едната продан не е станала, поради внесени 30% от дълга за "колосалните" 59 000 лв. Сигурно горкият човечец го тормозят нон-стоп с начисляване на разни съдебни такси и колкото и да внася, не може да се оправи. Жал ми стана. Sad

# 168
Понякога длъжниците забавят нещата, да. Като цяло обаче това със спрени продани, включително и в последния момент, си е класика в жанра - понякога се случва и на сутринта на самото дело, след като хората са си внесли наддавателните предложения.

# 169

П.П. Да дам и аз своя принос в обсъждането. Ето това https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1d151971534630623 е апартамент, който е на хубаво място, на приемлива цена, преди беше обявен от собственик за 242 000 евро - четиристаен с гараж в цената, мебелиран, южен, топ квартал. ОБАЧЕ - ако погледнете снимките, отпред точно на три-четири метра в бъдеще ще има нова кооперация, която тотално ще запуши апартамента. Явно бързат да го продадат, обаче и потенциалните купувачи не са слепи и знаят какво ще стане само след година с гледката на жилището.

Това не е НС, освен това как така е на 4 от 6 етажа, като улукът показва, че е на последен етаж, т.е., под покрива? Този улук тече със сигурност и като вали, бие по терасата. И вероятно е без асансьор, ако е на 4 етажа. Или пък над него започват покривните етажи и са с отстъп и улуци. Но тогава този улук на колко години е, за да изглежда така - изглежда поне на 50години.

Къде е това? Видях, на Златовръх е. На мен онази част не ми допада изобщо.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 23:31 от Анонимен

# 170
Попеа, аз много се бях запалила по точно тази част на Златовръх, но направих няколко огледа и нищо не харесах. Самото блокче е добре, даже много добре, но това отпред дето се строи ще го съсипе. А в това новото блокче, което на снимката е на изкоп още  ми предлагат цена до шпакловка и замазка 2200-2500 е. без ДДС. За няма и 80 кв. чиста площ, наблъскани между блоковете. Мерси. Жалкото е, че вече сигурно няма свободни жилища и там, всичко се изкупува светавично независимо на каква цена. В Долни Лозенец гледах на Елин Пелин строежа, и на мен ми е скъпо - над 300 х. евро излиза на Ш и З. Е, голяма квадратура е, но се отказахме от там. Отсреща на същата улица в една наистина великолепна сграда пък се предлага апартамент отново на Ш и З за 420 х. евро. И за там съм пас при тези условия - не ми е изгодно.

# 171
Е, силно казано не може да се побере. Живели сме в 63 квадрата с детето до първи клас - не е голяма драма, имам колеги цял живот живеят в двустаен с пораснало дете вече. А и като гледам вече рекламират тристайни по 78 квадрата с две бани, представям си там пък как ще се поберат две деца например. Иначе комплексът ми хареса и е на добро място, макар и презастроено наоколо. Но има добър изглед, нищо че е ниско и има достъпен балкон - нали е затворен комплекс и има охрана. Цената колкото и да е висока, такива цени съм виждала за панелни жилища по комплексите, които изглеждат ужасяващо отвън и отвътре.

П.П. Да дам и аз своя принос в обсъждането. Ето това https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1d151971534630623 е апартамент, който е на хубаво място, на приемлива цена, преди беше обявен от собственик за 242 000 евро - четиристаен с гараж в цената, мебелиран, южен, топ квартал. ОБАЧЕ - ако погледнете снимките, отпред точно на три-четири метра в бъдеще ще има нова кооперация, която тотално ще запуши апартамента. Явно бързат да го продадат, обаче и потенциалните купувачи не са слепи и знаят какво ще стане само след година с гледката на жилището.
Такава е София, бързо се променя. Днес си на хубаво място, утре - в бетонна джунгла. За 242К избираш: или апартамента от обявата, или хубава къща с пасторален пейзаж, ама доста настрани. Няма две добри - за тези пари, или  едното, или другото. Но е и въпрос на възможности - с различни очи ще гледаш на този имот ако:
-е недостижим;
-ще трябва кредит;
 -възможен е;
-под възможностите е;
-много под възможностите е.
Най-добре е да си в последната категория, тогава няма да обърнеш внимание на имота /най-зле, естествено, в първата; ще си кажеш - гроздето е кисело, и ще го отминеш/.

# 172
Макарон, така описан, твоят апартамент звучи много добре, например мен първи етаж не ме притеснява изобщо. Та според мен цената му е доста над 120 000 евро. В доста по-лоши квартали, на доста ранен етап от строителството, тристайните с подобни размери са доста над 100к евро, при това без ремонт, без акт 16 и без гараж.

Като сме на тема ЧСИ, това е доста симпатично, но никой не го купува от доста време, защо ли? http://sales.bcpea.org/bg/properties/item251635.html

Собствениците плашат купувачите с физ. разправа или с черни магии (имахме случай и с двете; за второто беше, че над имота тежи проклетство, децата ти ще погинат ако го купиш).

# 173
  • София
Една чудна къщурка за 3 милиона евро 😀😀
https://m.imot.bg/details/1j144820123933581

# 174
Защото е от Бъзински.  Mr. Green

Ако имаш сериозен интерес, ще пиша на лични.
Какво против Бъзински?!, вече нямям интерес към него, но ми е любопитно, пишете и на мен, моля

# 175

Това апартаментче беше на търг миналата година, но търга спря. Май платиха част от сумата тогава и сега пак са затънали.
Не помня други разигравани търгове да е имало с него.
Длъжниците имаха бизнес, продавали са им търговско помещение на партера и голям апартамент в същата сграда.
Иначе това е Г -образна боксониера, преградена в дъното за малка спалня с прозорец.
Живееше наемател вътре, имаше една бяла котка и нямаше проблем с огледите.
Миниатюрно е, някак си и за един човек е клаустрофобично, над входа е и цената му ще стане двойна ако се проведе този път проданта.

# 176
Попеа, аз много се бях запалила по точно тази част на Златовръх, но направих няколко огледа и нищо не харесах. Самото блокче е добре, даже много добре, но това отпред дето се строи ще го съсипе. А в това новото блокче, което на снимката е на изкоп още  ми предлагат цена до шпакловка и замазка 2200-2500 е. без ДДС. За няма и 80 кв. чиста площ, наблъскани между блоковете. Мерси. Жалкото е, че вече сигурно няма свободни жилища и там, всичко се изкупува светавично независимо на каква цена. В Долни Лозенец гледах на Елин Пелин строежа, и на мен ми е скъпо - над 300 х. евро излиза на Ш и З. Е, голяма квадратура е, но се отказахме от там. Отсреща на същата улица в една наистина великолепна сграда пък се предлага апартамент отново на Ш и З за 420 х. евро. И за там съм пас при тези условия - не ми е изгодно.

На мен не ми допада скайлайна дори и без сграда отпред. А то НС ли е или е от преди 1990 - че този улук ми прилича на 50 годишен. А иначе виждам, че цените на НС в Долен Лозенец са направо главозамайващи.  При това положение всеки си  прави сметката.

Понеже беше писала, че вече сте избрали, успех в сделката и пиши, като приключат нещата.

# 177
Прекрасна къща! Ако имах тези пари, бих я купила и върнала стария й блясък. Кой, подяволите, й тури тези ужасни тавани и подове!?

# 178
https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0-18286318/%D0%B4% … D1%82%D0%BE%D0%BA

Това переодично излиза под наем, разбираемо и заради цената , но имота е уникален.
Преди да видя тази обявя за пръв път винаги съм се чудил като се загледам какво е това "подобрение" на блока, този дългия  до Цариградско шосе в Изток до парка. Вероятно са били два апартамента и са съборили плочата между тях или са усвоили въздуха над имота си.
Едва ли има много такива бани/WC в София, с директна гледка към целия квартал в краката ти Grin
Иначе сигурно няма стопляне този хамбар, отвсякъде външен....Grinning

# 179
  • София
Прекрасна къща! Ако имах тези пари, бих я купила и върнала стария й блясък. Кой, подяволите, й тури тези ужасни тавани и подове!?
Наистина е прекрасна. Не мога да се сетя какво имаше там преди, та да изглежда отвътре така.

Общи условия

Активация на акаунт