Обсъждане на имотни обяви

• 77 802
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
Ако има кой да го купи и без съответните екстри, и аз да бях, и аз не бих се пънала. Въпрос на пазар.

Чудя се на това: http://sales.bcpea.org/bg/properties/item250176.html  Thinking

Ясно, че цената няма да е такава след търга, ама не вярвам и да се качи над 50 000 евро. Ниско е и може би ще е тъмно. Не знам и в коя част на Кръстова вада е.

Това също много, ама много ми хареса:
http://sales.bcpea.org/bg/properties/item250176.html

Обаче цената му съвсем не ни е по силите в момента. Ако някой търси нещо подобно, може да действа, аз съм много доволна от Рената Милчева като цяло, с леки забележки, де.

Чудя се в контекста на показаните снимки какво значи ЛУКСОЗЕН апартамент (както е написано в обявлението) Grinning http://sales.bcpea.org/bg/properties/item248511.html

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 13:17 от Макарон

# 151
Ако има кой да го купи и без съответните екстри, и аз да бях, и аз не бих се пънала. Въпрос на пазар.

Чудя се на това: http://sales.bcpea.org/bg/properties/item250176.html  Thinking

Ясно, че цената няма да е такава след търга, ама не вярвам и да се качи над 50 000 евро. Ниско е и може би ще е тъмно. Не знам и в коя част на Кръстова вада е.

Обаче цената му съвсем не ни е по силите в момента. Ако някой търси нещо подобно, може да действа, аз съм много доволна от Рената Милчева като цяло, с леки забележки, де.

Не знам за жилището, обаче в района все правят някакви ремонти от Софийска вода и често спират водата. Знам го понеже получавам бюлетинът им за плановите спирания.

# 152
Да, и аз - ние сме малко по-надолу, в Хладилника, та и мен през ден ме спами Софийска вода за спиране на водоподаването в Кръстова вада.

ПС - има и един много приятен апартамент от Рената Милчева в Дианабад, май е ЕПК и е делба (делбите обикновено са на по-ниска начална цена по мои впечатления; поводът за проданта принципно не би трябвало да има отношение към оценката на вещото лице, но на практика при наличие на ипотека винаги дават възможно най-високата начална цена, за да се покрие по-голяма част от задължението), много голямо и просторно, на среден етаж и с хубаво изложение. 151 хиляди и нещо лв беше началната цена. Макар че при делбите стават понякога грозни сцени, присъствала съм на почти бой на един от търговете.  Rolling Eyes

# 153
Е, силно казано не може да се побере. Живели сме в 63 квадрата с детето до първи клас - не е голяма драма, имам колеги цял живот живеят в двустаен с пораснало дете вече. А и като гледам вече рекламират тристайни по 78 квадрата с две бани, представям си там пък как ще се поберат две деца например. Иначе комплексът ми хареса и е на добро място, макар и презастроено наоколо. Но има добър изглед, нищо че е ниско и има достъпен балкон - нали е затворен комплекс и има охрана. Цената колкото и да е висока, такива цени съм виждала за панелни жилища по комплексите, които изглеждат ужасяващо отвън и отвътре.
Предполагам сте живели в двустаен с чиста квадратура 63 кв.м., което със сигурност е много по-просторно. И аз съм живяла с родителите ми в двустаен 67 кв.м., но НС са си реално гарсониери.

# 154
 petiaivanov Права си разбира се, но съответните екстри в момента струват много повече от обявената цена - ново строителство със същата квадратура и хубав "локейшън" е 280 хил. на шпакловка и замазка, че и се изкупува на чертеж. Търся от шест месеца и зная какво пиша, повярвай ми. И вече цени от 300 че и 400 хил. и нагоре за Лозенец за луксозни и просторни жилища звучат напълно реалистично. Описвам факти, не че ми харесват, да не ме разберете неправилно.

# 155
То видяхме и жилища зад над милион в Центъра и не бих се изненадала да се продадат. Това са имоти за много различен тип хора - такива, които имат много успешен собствен бизнес и 1 милион им е, примерно, годишна печалба.

# 156
petiaivanov Права си разбира се, но съответните екстри в момента струват много повече от обявената цена - ново строителство със същата квадратура и хубав "локейшън" е 280 хил. на шпакловка и замазка, че и се изкупува на чертеж. Търся от шест месеца и зная какво пиша, повярвай ми. И вече цени от 300 че и 400 хил. и нагоре за Лозенец за луксозни и просторни жилища звучат напълно реалистично. Описвам факти, не че ми харесват, да не ме разберете неправилно.
Да, аз те разбрах. Разбрах и че просто споделяш впечатления, но не мога да се примиря с факта, че в България понятието "лукс" е с много особено значение и различно от други места по света. В този смисъл, ще дам сума(съвсем хипотетично) за такова жилище, която гони сумите в някои европейски градове, когато и жилището  съответства на стандартите за тези цени.

# 157
# 158
Голям кич, са тези "ловни детайли"

# 159
Зона "релакс" Grinning Прилича ми на някой апартамент на Евгени Минчев

# 160
Мда, и този слон, дето те гледа над дивана.  Shocked
Жилището само по себе си ми хареса, ако имах парите, бих го купила, но бих го направила по съвсем различен начин отвътре. Направи ми впечатление цената на гаража, който се продава отделно - 50 000 евро.

Нашият тристаен тухлен го купихме 2014 на по-ниска цена от гаража. Laughing Чудя се колко ли би струвал в момента?  Thinking
Скрит текст:
...

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 17:00 от Макарон

# 161
Трябва да питаш оценител, тоест аз не съм профи, но понеже търся доста отдавна - на Вапцаров (зад бившото Кошарите) около 120 квадрата с надземен гараж с изложение север-юг, на по-горен етаж с изложение почти изцяло юг, но пък едната северна спалня е към гора, обаче холът пък е с преход към другата спалня, обзаведен заедно с гаража, строеж 98-ма година се предлага към 220 х. евро. Вашият надолу от тази цена го виждам, но колко надолу, нека кажат специалисти. Аз това каре нищо че е презастроено го харесвам повече от карето около Маринела. Близо е до парка и една идея по-спокойно. Но мои близки живеят там и тези дни безрезултатно се опитвахме в неделя да намерим място за паркиране - уви. Даже покрай гората нямаше възможност.

# 162

Чудя се на това: http://sales.bcpea.org/bg/properties/item250176.html  Thinking

Чудя се в контекста на показаните снимки какво значи ЛУКСОЗЕН апартамент (както е написано в обявлението) Grinning http://sales.bcpea.org/bg/properties/item248511.html

Този първият (и вторият - дала си еднакъв линк) е на груб строеж и ме съмнява да се построи. В кадастъра пише,че парцелът е за ниско застрояване до 10 метра -  адресът ми дава да е Мичман Тодор Саев 13 някъде. С две думи, не бих си го купила, ако ще и левче да струва.

За този на ген. Данаил Николаев, цената ще стигне небето.

# 163
Трябва да питаш оценител, тоест аз не съм профи, но понеже търся доста отдавна - на Вапцаров (зад бившото Кошарите) около 120 квадрата с надземен гараж с изложение север-юг, на по-горен етаж с изложение почти изцяло юг, но пък едната северна спалня е към гора, обаче холът пък е с преход към другата спалня, обзаведен заедно с гаража, строеж 98-ма година се предлага към 220 х. евро. Вашият надолу от тази цена го виждам, но колко надолу, нека кажат специалисти. Аз това каре нищо че е презастроено го харесвам повече от карето около Маринела. Близо е до парка и една идея по-спокойно. Но мои близки живеят там и тези дни безрезултатно се опитвахме в неделя да намерим място за паркиране - уви. Даже покрай гората нямаше възможност.
Аз по скоро се чудех дали ще е под или над 120 000 евро - все пак 1 етаж над гаражи, не ми се вярва да е много над 1000 евро м2 цената му. Ние от ЧСИ го взехме 2014, на ниска дори за тогавашния пазар цена. Аз виждам, че цените са се качили, но над 120 000 би ми се видяло твърде много дори на днешния пазар.

Към оценител едва ли ще се обърна, питах донякъде от любопитство, донякъде защото скоро го застраховахме и исках да сложа покритие земетресение на пазарна цена. Сложих до 240 000 лв, но се чудех дали не е много надолу или нагоре.

Благодаря за мнението. Ще се върна да позабърша постовете ми след малко.

# 164
Има хора, които търсят точно нисък етаж - първи, втори. Гледам, че от лятото на миналата година по 130 вървят 100 квадрата в епк-та в Изток, така че няма начин вашия апартамент да е по-евтин.

Общи условия

Активация на акаунт