Обсъждане на имотни обяви

• 77 521
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Барнали са го като къща от преди войните на жълтите павета 😂 Такова голямо ЕПК не съм срещала, би трябвало да са обединени два. Къде ли е това в Мусагеница?

# 586
А какво ще кажете за камина в 12 етажен ЕПК, а апартаментът е на третия....

# 587
Това според мен е електрическа камина.

# 588
А, да бе, вярно, още един кич в интериора. Че и гарниран с голи нимфи от гипс....Коридорът и той прилича на вход на дискотека

# 589
А да, нимфите го правят много сложно за определяне - смесва поне 5 странни стила.

# 590
Барнали са го като къща от преди войните на жълтите павета 😂 Такова голямо ЕПК не съм срещала, би трябвало да са обединени два. Къде ли е това в Мусагеница?
Най-вероятно е министерския блок - 98Б/98В.

# 591
Аз рядко коментирам хорския вкус, обаче - майко мила! Входната врата ме довърши.
Пардон, това било огледалото.

# 592
  • София
ЕПК-то в Мусагеница вероятно е един апартамент. Моя приятелка живее в нещо подобно, пак там - срещу Лесото. Но не знам кой с всичкия си би дал 260к евро, за да живее в ЕПК. Мутробарока изобщо не го коментирам.
А това в Люлин е на такова шумно място, че не знам каква трябва да е дограмата...Отзад са едни изкопи и чудеса...

# 593
Искаше да кажеш градинки, зеленина, чудесии. В Люлин такива неща като изкопи, калища и простотии няма. Grinning Виж, че има гледка към супер красиви панелки.

# 594
  • София
Конкретно зад този блок са едни камари с кал, особено откакто строят втората част от този блок.
Иначе има места и с приятни градинки, но това не е от тях, поне за мен.

# 595
Аз се шегувах. В Младост, Дружба, които са подобни квартали, е много по-зле. Люлин все още е не е завлядан от инвеститорския интерес като горните. Но когато междублоковите пространства в горните се изчерпат, Люлин ще последва съдбата им.

# 596
Аз се шегувах. В Младост, Дружба, които са подобни квартали е много по-зле. Люлин все още е не е завлядан от инвеститорския интерес като горните. Но когато междублоковите пространства в горните се изчерпат, Люлин ще последва съдбата им.
Стига, не говори така!
Майка ми ми обясняваше да престана да говоря за градинките в Люлин, а да наблягам до близостта с Филиповци и СОЦ панелките, току виж си остане "непривлекателен" и ни подминат.

Конкретното място на това НС е гадно заради супер шумния булевард и точно там реално няма баш градинка, a eдно разкопано и кално... Сега покрай строежа има един много гаден ситен чакъл. Хубавото му е, че бързо се стига до парка и метрото. Половината сграда гледа в стената на едно ЕПК.

# 597
Някой в някоя тема ме беше попитал за строежа на мястото на тенис кортовете около Ляппев. Гадна снимка, направена в движение:

Инвеститор: Хидротурс-94

# 598
Покрай разговорите за Иван Вазов в другата тема погледнах какво се предлага там.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c14537163184795 … k=3ll3u3&f1=1 - ето това изглежда хем хубаво, хем изгодно. Е, ще има ремонт, но пък са си 100 м2.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15209066812324 … k=3ll3u3&f1=1 - за това се чудя на какво отгоре е цената предвид леко странното разпределение, липсата на втора баня и какво да е килерче/мокро и едва 73 м2.

# 599
Гугъл, и двете обяви ми харесаха, тази първата е на шумно място, обаче май е на Витошка и гледа на юг блокът, нищо че е стар. Аз бих избрала него. Но нямат гаражи или паркоместа доколкото видях - сериозен минус според мен.

Общи условия

Активация на акаунт