Истанбул [тема 43]

• 92 660
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, имам още един въпрос някой знае ли дали в Турция се продава лекарството Ваготил (трябва ми за афти в устата) и ако се продава със същото име ли е и ако и в Турция го няма дали знаете някакъв негов заместител. Simple Smile
За съжаление не откривам лекарство с такова име, както и медикамент със същото активно вещество да се продава в Турция. Нашите сайтове дават аналози с друго приложение и няма смисъл да търся техни варианти в турския сайт.

И аз не успях да намеря, но реших да попитам. Благодаря все пак! 😊

# 706
  • в града на вечния купон
хоп он за обиколки Дентур ли ползвате или Тирол?

# 707
  • гр. София
Благодаря на всички за отзивчивостта и помощта в съставянето на програмата. Довечера тръгваме. Grinning
Само още едно питане. За Долмабахче и Топкапъ онлайн ли да взема билети? Може ли? Опашки има ли на място?

# 708
  • On the sea
Здравейте момичета! Смених си лири в Стара Загора в едно чейндж бюро на центъра с курс 0.44лв. за лира, успокоих се вече.Искам да попитам понеже с ММ заедно разглеждахме темата тук и той видя Виапорт Венеция, полудя, че иска и от там да минем, та въпросът ми е дали си струва да ходим до там?

# 709
Благодаря ви ,момичета! Hug

# 710
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Здравейте момичета! Смених си лири в Стара Загора в едно чейндж бюро на центъра с курс 0.44лв. за лира, успокоих се вече.Искам да попитам понеже с ММ заедно разглеждахме темата тук и той видя Виапорт Венеция, полудя, че иска и от там да минем, та въпросът ми е дали си струва да ходим до там?

За първо ходене не, на мен лично ми се струва много бутафорно. Водните градини изглеждат по-интересно, но са с кофти транспорт.

# 711
  • On the sea
Няма да ни е първото ходене, но ако не си струва няма смисъл да си губим времето. А транспорта до там ли е кофти или на самото място?

# 712
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Много време се пътува, особено от Таксим. Но пък на който му е мерак и може да отдели една вечер може да е приемливо, ако се комбинира с Кадькой
Ето това е за Водните градини
256 от Таксим (спирката пред културния център Ататюрк), слиза се на Ardıç Sokak stop
8А и 13  от Кадъкьой, слиза се на Atasehir Municipality (Belediye)

Виапорт от преди 3 дни, можеш да добиеш по-реална представа
https://www.youtube.com/watch?v=ZK9Pu6ssX4w

# 713
Как се стига до Viaport Venezia?

# 714
  • On the sea
Благодаря, Шебек. Може да завършим вечерта в Азия там. Ако не се ориентираме с транспорта в краен случай с такси.

# 715
  • варна
Здравейте и на мен ми се стори интересен Виапорт Венеция и мисля да го посетя.По малкото информация която има в темата разбрах че се ходи с трамвай Т1 до спирка Топкапи  (не се бъркайте с Топкапъ това е в другата посока ) и от там хващаш трамвай Т4 до спирка Метрис.

# 716
  • варна
Тъмно синята линия е трамвай Т1 а оранжевата Т4.Моля ако някой ходи тази или следващата седмица да сподели впечатление. И тези които ходят в Света София да кажат още ли е в ремонт.А Водохранилището има ли вода и риби , по напред в темата видях че е сухо а сега как е Confused А ще пътувам на 21 до тогава събирам полезна информация GrinningHeart EyesGrinningGrinning

# 717
Тъмно синята линия е трамвай Т1 а оранжевата Т4.Моля ако някой ходи тази или следващата седмица да сподели впечатление. И тези които ходят в Света София да кажат още ли е в ремонт.А Водохранилището има ли вода и риби , по напред в темата видях че е сухо а сега как е Confused А ще пътувам на 21 до тогава събирам полезна информация GrinningHeart EyesGrinningGrinning

Миналото лято ходих.  Транспорта е правилен! Все маркови магазини и много скъпи, има малко каналче и пародия на гондола, на която може да се повозите. Мен не ме впечатли, но на вас може и да се хареса. Във водохранилището съм ходила 3 пъти, макар, че постоянно има ремонти там, много ми е интересно. Вода и риби има само на едно място, близо до колоните с Горгоните. Вътре си е естествено влажно, може и да ви направят снимки, облечени като султани и султанки
От своя страна много моля, ако някой е ходил до Истанбул аквариум с градски транспорт да сподели мнение за превоза! От къде.., с какво,  в колко часа...

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 08:36 от amareto eto

# 718
Момичета , може ли някой да ми даде новата карта за транспорта в Истанбул. Ама най-новата , с отбелязано новото метро под Босфора и всички нови добавени линии и т.н
Имам си разпечатана една от преди години , но някои неща липсват , а са ми необходими .
Благодаря !  bouquet

Упс , забравих , прословутото кафене с възглавниците , близо до Юскюдар ли е ? Нещо се объркАх !

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 08:58 от Сисссс

# 719
  • Бургас / UK
Сиссс,да,”възглавниците”са близо до Юскудар ,точно срещу Девичата кула  Blush

Общи условия

Активация на акаунт