Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 2

• 90 444
  • 803
  •   1
Отговори
# 720
Ами значи  ще пробвам по-често.

# 721
И аз имам лост. Ще повися и аз.

# 722
Алина, висиш колкото можеш.

# 723
  • Козлодуй
Елора, аз се присъединявам към феновете ти заради НугаБест - много добре намести старите ми кокали Simple Smile
Имам шиацу масажор с топки у дома но като се забързам рядко се сещам да го ползвам но той също дава подобен ефект макар и по-слаб Simple Smile

# 724
Елорче, пак да ти благодаря за идеята за лоста! bouquet
Аз издържам поне минута, дори и повече.

# 725
Ако случайно съгреша с малко сладко или картофи примерно/толкова ги обичам/ какво може да се случи с ИР която имам.?

# 726
Aз потвърждавам, че пулсът се качва до едно време и после организма свиква с натоварването. Лятото  ходим по планините - първите 30 мин имам чувството, че ще умра.. , след това мога да ходя с темпото на групата без проблем. Миналото лято Априлци-Мазалат и обратно за един ден, че нямаше места в хижата Simple Smile

# 727
alinnna хич не се плаши, ако знаеш аз какви резултати от изследвания съм виждала Wink Четох, четох и си викам: умряла съм явно, ама лекарите още не знаят Wink Ама ето на - оправих се и по-добре ще ставам Simple Smile  Та и ти така - ще се справиш Hug

Значиии, тъй ме отряза при един от първите ми постове още, когато не бях на себе си от стрес от току що чутата диагноза на дъщеря ми, ама сега те виждам в позитивна светлина и ти прощавам веднагически Stuck Out Tongue

# 728
Flushed а какво е ДХ, линк ако може.

# 729
  • София
Дискова херния.

# 730
Така е като ви следя в работно време и бързам.  Мислех за супер резултатни упражнения за отслабване.

# 731
Име на теста (изследване)   Резултат   Единици   Референтни стойности
01.11 Глюкоза-серум / Glu/   8.000   mmol/l   2.8-6.2
01.22 Гликиран Хемоглобин   6.1   %   4,40-6,10

Ами ето ми и днешните резултати след 14 часово гладуване. Направо си е диабет. Само това ми липсваше.  Cry

# 732
И инсулин трябваше да пуснеш.
Диабетът също е обратим, но без физическа активност няма да стане.
Стягай се!
И метформин също.

# 733
Ами инсулин нали пусках скоро-17 е на гладно. Ами днес направих първият успешен опит с качване  към пещерата в Мадара. Няма да разказвам какво мрънкане, лигавене и реване беше, ама едни нищожни 3 километра на баир навъртях, което като за начало, за моята статична особа е голяяяямо постижение.
Аз с този метформин още миналата година мислех да се самолекувам, обаче разбрах , че разсипвал стомаха, а аз съм с гастрит, колит и рефлукс. Отделно каквото и да пия, влияе зле на антидепресантите и ограничава действието им  newsm78 Но май нямам избор....

# 734
Инсулин 17 на гладно е високо.

Ако случайно съгреша с малко сладко или картофи примерно/толкова ги обичам/ какво може да се случи с ИР която имам.?

Не е фатално. Стига да не го правиш всеки ден. Днес на работата ме почерпиха 2 бисквити. Не го приемам навътре. То от стреса, че си хапнал нещо може да вдигнеш нивата.
Какво може да се случи. Ще ти се покачи инсулина. Чисто и просто следващите дни, даже седмица две се ограничаваш.

Общи условия

Активация на акаунт